ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Au Inaltimile Golan, teritoriu sirian, reserve petroliere mai mari decit ale Arabiei Saudite? Cu siguranta DA, iar aceste reserve petroliere sint mobilul violentei americane si finantarii de catre CIA a teroristilor ISIS…impotriva lui Assad.

Au Inaltimile Golan, teritoriu sirian, reserve petroliere mai mari decit ale Arabiei Saudite? Cu siguranta DA, iar aceste reserve petroliere sint mobilul violentei americane si finantarii de catre CIA a teroristilor ISIS…impotriva lui Assad.

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Unul dintre cele mai bine ascunse secrete ale tuturor timpurilor, este legat de rezervele de petrol existente in zona Inaltimilor Golan, teritoriul sirian, ocupat prin forta de “porumbeii pacii” din Tara Sfinta…. Daca acest teritoriu sirian ar fi exploatat de catre guvernul Siriei, tara ar putea fi refacuta economic in citiva ani si chiar sa arate mai bine ca in trecut, dar..asta ar insemna falimentul seicilor, sultanilor, printilor si regilor din Arabia Saudita si Qatar si trimiterea lor in Evul Mediu pentru totdeauna. In ecuatie intra ca deobicei si…Israelul, care odata cu retrocedarea strict necesara din punct de vedere al legilor internationale, a teritoriului Inaltimilor Golan, ar ajunge sa nu poata finanta pe sauditi si qatarezi pentru construirea conductei de petrol de la ei catre Europa, ceea ce evident ar intra in conflict de proportii cu….Rusia, care este exportator major in zona europeana.

Acesta este motivul pentru care Obama a lucrat atit de greu pentru demolarea guvernului Assad si este motivul pentru care a fost infiintata ISIS si au fost bombardate de catre americani sute de orase si comune, lasind in urma sute de mii de morti, ceea ce pentru americani conteaza mai putin, ei fiind adeptii cifrelor.

Voi prezenta mai jos compania petroliera care spera ca prin inlaturarea lui Assad si retragerea trupelor ruse de acolo, sa poata exploata aceste resurse petroliere si sa poata impreuna cu Arabia Saudita si Qatarul sa inlature Rusia de pe piata europeana a energiei.

Compania este, cum era si firesc, americana si se numeste Genie Oil and Gas.

As fi crezut ca acesasta companie care are ca sediu o casuta postala in New Jersey, nu este o companie politica, daca nu ar fi avut in componenta ei ca actionari in Strategic Advisory Board, figuri politice americane de prima mina, care este evident ca trag sforile politice la cel mai inalt nivel si aici ma refer la Casa Alba…

Anul trecut, Netanyahu a fost de patru ori la Moscova impreuna cu generalii israelieni specializati in crimele impotriva copiilor, batrinilor si femeilor palestinieni, pentru discutii cu Presedintele Putin. De fiecare data, Netanyahu a iesit decolorat la fata si nu a dorit sa dea nici un interviu, la iesirea din biroul Presedintelui Putin, cum era si normal. Este evident ca liderul de la Kremlin nu intervine si nu se implica in Egipt, Israel sau Afganistan, dar nu va permite niciodata exploatarea petrolului din Inaltimile Golan de catre Irael sau Genie Oil, cu siguaranta. Media jewmericana umple paginile cu minciuni conform carora Obama a dorit sa apere copiii sirieni de furia presedintelui Assad, facindu-l pe Obama campion al pacii…..

Nimeni nu intelege cum se poate ca aceasta companie de infractori internationali pe care ii vom vedea, are dreptul sa actioneze pe teritoriul Siriei, in cazul in care o va face, fara permisiunea guvernului sirian, dar tupeul acestor infractori nu poate fi stopat decit de liderul rus.

https://genieoilgas.com/about-us/strategic-advisory-board/

Dupa cum vedeti pe site-ul lui Genie Oil, figuri pe care le stiti de ani de zile si care au dus moartea pe toate meridianele globului sau au ingenuncheat economia mondiala.

Media jewmericana nu va prezenta aceasta situatie extrema la nivel mondial, niciodata.

Dar sa analizam putin membri acestei companii fantoma americana.

Rupert Murdoch, magnatul Media jewmericana si britanica, patronul lui SkyNews si Fox News, printre multe altele, deci raspindac de frunte si sforar politic cunoscut in Europa si Nord America.

Michael Steinhardt, care ocupa functia de Presedinte, unul dintre cei mai mari rechini de pe Wall Street prin compania lui Steinhardt Management LLC si…”filantropist”, chiar daca se angreneaza in specula si generare de razboaie la nivel international, pentru ca asa fac filantropistii capitalisti americani, la fel ca si Bill Gates, Warren Buffett si altii.

A doua mare prezenta este Dick Cheney, cel care a infiintat Guantanamo si a chinuit mii de oameni in razboaie aranjate, alaturi de Bush, el fiind Vice Presedinte si patron al companiei Halliburton, care a derulat afaceri “corecte”, fiind principala furnizoare de alimente pentru trupele americane masate pe teatrele de lupta generate in parte de el si gasca politica de la Casa Alba.

A treia figura marcanta in companie nu putea fi altul decit…Jacob Rothschild, Presedinte al J. Rothschild Group si RIT Capital Partners…dar si “filantropist”, ca si intreaga lui familie care au participare la toate razboaiele de pe Terra…   

Putem continua cu fosta Senatoare de Louisiana, Marry Landrieu si altii pe care ii vedeti in site-ul de mai sus… printre care si Lawrence Summer, fostul sfatuitor economic din taina al lui…Obama si Clinton.

Ce rusine de proportii, ca toti perversii din politica de conflict a SUA, sa participle la acest joc fara remuscari si considerind oamenii ca fiind niste numere pe care le ghidoneaza ei…. Ce mai poate fi spus?

 

Adrian Cosereanu

 

 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.