ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI De ce doreste Trump sa creeze tensiune in Peninsula Coreeana? Poate fi Coreea de Nord o tinta a producerii si traficului de droguri controlat in multe state de CIA? Se pare ca DA! Coreea de Nord este un producator major de opium la nivel mondial.

De ce doreste Trump sa creeze tensiune in Peninsula Coreeana? Poate fi Coreea de Nord o tinta a producerii si traficului de droguri controlat in multe state de CIA? Se pare ca DA! Coreea de Nord este un producator major de opium la nivel mondial.

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Cind americanii au luptat si reusit sa indeparteze talibanii din Afganistan, dupa ”atentatul” terorist de la 9/11, am asistat la o crestere permanenta si de proportii a productiei de opium in Afganistan. Toti ne intrebam daca mobilul acestei invazii americane a fost sa pedepseasca pe talibani si Osama bin Laden sau cresterea productiei de opium.

La fel, ne intrebam de ce rusii au renuntat sa mai tina sub control Afganistanul si in felul acestea sa isi infecteze populatia cu drogurile produse de afgani si in acelasi timp, guvernul comunist rus sa aiba din ce in ce mai multe probleme la acea data. Pentru rusi era clar ca nu prezenta, o tara uriasa ca Afganistanul, o zona strategica si cheltuielile erau mult prea mari pentru efectele pe care le produceau si modul vicios in care putea evolua situatia pentru Rusia, in cazul unui trafic de droguri.

Nu acelasi lucru se poate spune de America, care la rindul ei a invadat Afganistanul pentru cu totul alte ratiuni....

Cu citeva luni inainte ca americanii sa invadeze Afganistanul, talibanii au declarat, facind ”deliciul” stirilor de prima pagina a Media, faptul ca ”sint intr-o cadere masiva de trafic pe piata drogurilor”, ei avind o productie cu mult mai mare decit puteau livra, ba mai mult liderul lor religios, declara ca opium in sine este non islamic.

Inainte de invazia americanilor in Afganistan, tara producea putin peste 75% din heroina care infecta milioane de vieti si trimitea oamenii in zona viselor si cerintelor bazale, in intreaga lume, dar mai ales in SUA.

https://www.theguardian.com/world/2001/apr/01/internationalcrime.drugstrade

Imediat, dupa intrarea triumfatoare a americanilor in Afganistan, piata opiumului nu numai ca sa refacut, dar a inregistrat o crestere de proportii, incepind cu 1 Octombrie 2001, productia de opium crescind de la 185 de tone pe an in perioada conducerii talibane, la peste 3.400 de tone, numai pina in 2002, deci numai intr-un singur an…

https://mediaroots.org/opium-what-afghanistan-is-really-about/

Dupa numai zece ani de la invazia americana in Afganistan, cantitatea de opium recoltata

anual, continua sa creasca exponential. In acest moment, Afganistanul produce peste 90% din heroina livrata pe pietele vestice in general, si la nivel mondial. Toata aceasta crestere si salt major in productia de heroina, a fost supravegheat de CIA si armata americana, care, mai mult, au realizat paza a culturilor de opium din Afganistan pentru ca nimic sa nu se intimple acestei productii strict vitale pentru un sistem capitalist care trebuia sub o forma sau alta sa duca populatia in faza viselor si la o structura de consum care sa permita altor mizerii politice sa traiasca imparateste si sa creeze un alt American Dream al “libertatii si prosperitatii”.

Ceea ce arata perversitatea de nedescrisa a americanilor, este faptul ca in aceasi perioada analizata in Afganistan, Guvernul SUA anunta ca a cheltuit peste 8,4 miliarde de dolari pentru programele de eradicare a drogurilor din…. Afganistan, deci guvernul si sacalii politici americani cistigau via CIA prin traficul de droguri la nivel mondial cu baza de furnizare Afganistan, iar pe de alta parte jumuleau poporul american ignorant de sume incredibile, care intrau tot in buzunarul acestor sacali, poporul nestiind nimic din ceea ce se intimpla in realitate si la mii si mii de kilometrii de SUA…

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/12/01/AR2006120101654.html

http://www.youtube.com/user/MOXNEWSd0...

http://www.nbcnews.com/news/world/heroin-use-grows-u-s-poppy-crops-thrive-afghanistan-n388081

Dar, sa revenim la subiect si mai ales la tensiunile actuale existente intre SUA si Coreea de Nord si sa vedem care ar fi mobilul acestei tensiuni si daca nu cumva el este legat de…droguri si mai ales de largirea pietei heroinei controlata de CIA, mai ales pentru faptul ca, Coreea de Nord este unul dintre cei mai mari producatori de opium la nivel mondial si un producator ieftin si cu extrem de mare potential.

Odata cu venirea la putere a lui Kim Jong un in 2011, productia de opium in Coreea de Nord a inregistrat o cadere substantiala. In ultima perioada, China a impus mai mult sau mai putin real, sanctiuni asupra coreenilor, iar ca raspuns al acestor sanctiuni si efectelor lor in economia nord coreeana, cresterea productiei de opium poate fi o reala posibilitate economic vorbind. Evident ca guvernul communist de la Beijing nu are nevoie de probleme de acest gen la grantia cu Coreea de Nord, in cea mai industrializata zona a Chinei…..

Carbunele reprezinta peste 40% din total export al nord coreenilor catre China, iar refuzul chinezilor de a mai importa carbune coreean, este evident o lovitura economica, care inca nu stim daca nu este un joc politic.

http://english.yonhapnews.co.kr/news/2017/03/21/0200000000AEN20170321009400315.html

Fara discutie ca aceasta lovitura economica va genera o crestere semnificativa a productiei de opium, dupa cum arata un cetatean nord coreean care a ales sa plece in Coreea de Sud si a declarat agentiei Yonhap News Agency. El spune ca regimul nord coreean este fortat sa reinceapa cultivarea unor suprafete mari pentru obinerea opiumului, pentru a putea finanta proiectele economice si militare.

Cine va avea acces la acest opium? Americanii sint cu ochii pe ei, pentru ca in SUA este o crestere alarmanta, imensa as spune, a consumului de heroina, in ultima perioada, iar productia si preturile din Afganistan se pare ca nu mai sint atractive pentru liderii americani….

http://english.yonhapnews.co.kr/news/2017/03/21/0200000000AEN20170321009400315.html

Estimarile actuale legate de productia de opium in Coreea de Nord, sint in jur de 40 de tone pe an, dar cu un potential cu mult mai mare. O parte a acestui opium este vindut acum in China illegal.

http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2014/08/15/2014081500517.html

Fara discutie CIA urmareste atent acest proces si chiar poate genera situatii conflictuale

Pentru a valorifica acest potential déjà exstent, CIA avind o istorie in acest sens si fiind in nenumarate ori implicata in traficul de droguri in mod bine documentat, in special in America Latina si Asia. Agentia va crea premisele politice si economice de demararea acestui traffic de droguri cu nord coreeni, dar in nici un caz cu actualul regim…

http://thefreethoughtproject.com/norht-korea-opium-trade-afghanistan/

http://news.co.cr/snow-job-u-s-air-force-flies-cocaine-from-costa-rica-to-miami/23936/

https://www.lewrockwell.com/2014/11/nathan-kleffman/cia-drug-dealing/

Niciodata nu a existat un consum de droguri la nivel national si pe persoana in America la fel ca cel existent in acest moment. In perioada ocupatiei masive din Afganistan, intre 2002 si 2013 consumul de heroina in SUA a crescut cu peste 63%, atingind cea mai mare cifra din ultimii 20 de ani de cind acest consum a  devenit un flagel national. Numarul deceselor datorate consumului de heroina in SUA, in aceasi perioada 2002-2013, s-a marit de…patru ori, deci 400%...

http://time.com/3946904/heroin-epidemic/

http://www.reuters.com/article/us-drugs-usa-heroin-idUSKCN0Z90UX

https://www.nytimes.com/interactive/2015/10/30/us/31heroin-deaths.html?_r=0

In acelasi timp, guvernul american a “initiat” si cheltuit in mod pervers zeci de miliarde de dolari in programe anti drog, ca si cum un pompier iti da foc la casa si dupa accea iti ia un prêt ceva mai mic sa te ajute la refacere, care evident ca nu este reala… Pentru liderii americani acest flagel al drogurilor este benefic in toate detaliile lui si va ramine, pentru ca in capitalism discutam de cifre si nu de grija si respectul fata de oameni….

https://2001-2009.state.gov/p/inl/rls/rpt/80734.htm

http://www.cnsnews.com/news/article/ali-meyer/state-dept-won-t-say-eradicating-afghan-opium-production-was-us-goal

Atit Trump cit si Mike Pence si Rex Tillerson, bat tobele razboiului in arhipelagul coreean si anunta fie ca “toate optiunile sint pe masa…” fie ca un “major, major, major conflict poate afecta zona..”

http://www.thedailybeast.com/cheats/2017/03/17/tillerson-military-action-vs-n-korea-an-option?via=desktop&source=copyurl

https://www.nytimes.com/2017/04/27/world/asia/trump-north-korea-kim-jong-un.html

Daca coreeni din nord vor gasi o cale sa schimbe regimul, istoria ne arata ca militarii americani vor fi destinati sa pazeasca culturile de opium din Coreea de Nord…Iar tara va ajunge la o saracie de neimaginat…

 

Adrian Cosereanu

 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!