ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Drumul spre Hamburg, unde va avea loc în cîteva zile întîlnirea G20, al Preşedintelui Chinei, Xi Jinping, trece pe la Moscova. În timp ce Trump se întîlneşte cu Merkel şi Trudeau poposeşte în Irlanda, Preşedinţii Putin şi Xi discuta la Moscova…

Drumul spre Hamburg, unde va avea loc în cîteva zile întîlnirea G20, al Preşedintelui Chinei, Xi Jinping, trece pe la Moscova. În timp ce Trump se întîlneşte cu Merkel şi Trudeau poposeşte în Irlanda, Preşedinţii Putin şi Xi discuta la Moscova…

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
 
Americanii şi întreg vestul, urmăresc mult mai atent întîlnirea dintre Preşedinţii Rusiei şi Chinei, decît dialogul steril dintre lideri lor. 
La Hamburg, va fi o întîlnirea a G20, în care întreg vestul va pleca capul de rusine şi va trebui să recunoască circul pe care îl fac zilnic şi care este nu numai contraproductiv, dar de natură să le falimenteze propriile economii. Vestul a înţeles că a devenit ridicol şi nimeni nu mai este interesat de propaganda liderilor lor, deşănţată şi fără finalitate. 
La Moscova, Preşedintele chinez a fost premiat cu distincţii importante de către liderul de la Kremlin şi ambii şefi de stat au convenit că la Hamburg să solicite oficial vestului PROBE ALE FOLOSIRII ARMELOR CHIMICE DE CĂTRE GUVERNUL SIRIAN, ştiut fiind că nu au nici o proba şi au fabricat acest atac, finanţînd şi alimentînd cu arme grupările teroriste, pe care cu falsitate maximă le declara duşmane, însă aceşti terorişti sînt aliaţii vestului, ai Israelului şi Arabiei Saudite în Peninsula Arabică. 
Este foarte clar că atît liderul rus cît şi cel chinez, sînt total în spatele lui Assad şi îl susţin, pentru că este foarte clar că americanii şi aliaţii lor au instrumentat moartea prin bombardamentul chimic, a sute de copii, femei şi bătrîni nevinovaţi, în Siria. Mai mult, China şi Rusia vor pune în dificultate reală chiar organismele ONU, care este drept că nu au făcut foarte mari valuri legate de eveniment, dar nu au ceurt probe clare pe acest subiect extrem de sensibil şi potenţial generator al unui război de proporţii. 
 Pe de altă parte, Rusia şi China au condamnat puternic orice încercare de folosire a armelor chimice, oriunde şi oricînd. Ce vor face americanii şi aliaţii lor la acest G20 şi în aula ONU? Se vor umple de mizerie şi vor da din umeri, aidoma perioadei în care au atacat Irakul, fără nici o proba, în afară unei eprubete defilata prin faţă oficialilor ONU de Collin Powel, ca dovadă că Saddam deţinea arme de distrugere în masă, care în final s-a dovedit că întotdeauna că este un scenariu Hollywoodian instrumentat de americani. 
Kremilinul şi Beijingul consideră intervenţia SUA în favoarea teroriştilor, în Siria, că o flagrantă intimidare şi atac la adresa unei ţări suverane, fără a i se respecta integritatea teritorială. 
Va fi interesant cum vor justifică SUA, atacul cu rachete balistice asupra Siriei, invocînd atacul chimic fals promovat de răspîndacii jewmericani din Media şi în special CNN, din moment ce întreg arsenalul chimic al Siriei este sub control internaţional, CONFIRMAT de Organization for the Prohibition of Chemical Weapons(OPCW), începînd din Ianuarie 2016 şi pînă în prezent, în fiecare luna. 
SUA a refuzat systematic solicitarea siriană că împreună cu oficiali ai guvernului sirian să se declanşeze o investigaţie pentru a vedea cum stau lucrurile şi a face dovada sursei atacului. 
 
Adrian Coşereanu 
Last Updated on Sunday, 09 July 2017 14:48  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.