ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Economia devastată, mediul social în degringolada drogurilor, mediul politic corupt si dornic de razboi - SUA. De ce incitarea la război nu este considerata CRIMA DE RĂZBOI, în ceea ce ii privește pe americani?

Economia devastată, mediul social în degringolada drogurilor, mediul politic corupt si dornic de razboi - SUA. De ce incitarea la război nu este considerata CRIMA DE RĂZBOI, în ceea ce ii privește pe americani?

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
Asistam de o buna bucata de timp la un "uragan" de acuzații ale liderilor americani de pe toate palierele, împotriva Rusiei. Chiar NATO, de la Cartierul General al alianței, liderii țărilor membre și Media jewmericană, au vărsat tone de cerneala în articole și memorii, pentru a incita marile puteri și uniunile economice internationale prin diferite masuri, împotriva Rusiei. Americani au adus vapoare de arme și au creat din Europa o fortareată militară inutila si periculoasa, prevalandu-se de un potențial război cu Rusia, fără ca cineva sa fi amenințat Europa. 
Au avut loc conferințe, luari de cuvânt în diferite ocazii a liderilor vestici. Toți într-un cor anunță pericolul Rusia, care trebuie împiedicat….. militar. Toți se inarmează și își instalează în tarile NATO, rachete și baze aeriene pentru a ataca Rusia, care în opinia lor este un pericol major... Viteza inarmarilor și dinamica știrilor de panica inserate in paginile publicațiilor jewmericane, ne face sa înțelegem ca trebuie sa luam arma în mână și sa luptăm împotriva Rusiei, înainte ca ei sa ne atace, fără cel puțin sa știm dacă au aceasta intenție sau vor sa o facă  și fără ca cineva sa își fi manifestat aceasta intentie.
În aceasta săptămâna, au continuat acuzațiile împotriva Rusiei, începând cu boșorogi din Congresul American și patroni lor din complexul industrial militar bancar jewmerican și terminând cu aliații lor britanici și unii din UE.
Acuzațiile fără nici o bază, împotriva Rusie, au continuat cu atacurile cibernetice potențiale, care ar fi alterat alegerile prezidențiale din SUA, niciodată dovedite de specialiști americani la nivel mondial în soft și administrarea rețelelor de calculatoare, școliți la cele mai graduate universități de computere din America și la nivel global. Aceștia nu au găsit nimic în acest sens, pentru mai bine de un an de și zile. Britanicii au venit și ei în stil jewmerican și au infierat și ei atacurile cibernetice ale…. rușilor, în diferite departamente ale economiei lor, plângând ca niște amărâți nevinovați din Lumea a Treia, cărora li s-a luat camila și nu mai au cu ce sa își aducă apa potabila acasă... făcându-se de râs la fiecare frază și arătând un nivel tehnic precar fata de o țară ca Rusia, pe care nu de puține ori o suspectează de înapoierea.
Mai mult, senatori de duzină și fără prea multa minte, cum ar fi Marco Rubio, Republican din Florida, care și-a platit aleea de la intrarea în garajul casei cu un card de credit al Partidului Republican, ca sa arate până unde merge corupția, acuza Rusia de atacul sonic asupra diplomaților americani de la Havana, Cuba. Acești diplomati americani acreditați la Havana nu era necesar sa fie afectați sonic, pentru ca ei oricum erau afectați la creier, de mizeria propagandistică jewmericană....
Cu foarte puțin timp în urma, Ministrul de Externe olandez a demisionat după ce a recunoscut falsitatea poveștilor înșirate în mediul diplomatic al UE și global, despre presupuse declarații ale Președintelui Putin, din ultimii doi ani, declarații în care prezenta în mod fals planuri ale Rusiei agreate de Președintele Putin, prin care țări si anumite zone din Europa vor fi agresate militar de Rusia....
Secretarul de Stat american Rex Tillerson, care de obicei este mult mai rezervat în declarații belicoase la adresa Moscovei, ca fost prieten al președintelui rus, spunea săptămâna trecută în turul lui diplomatic în Orientul Mijlociu, ca ambiția și principala sarcina a SUA este distrugerea......ISIS, știind și el ca este o gluma, atâta timp cât acești teroriști sint creația în totalitate a CIA. 
Cu aceasta ocazie, Tillerson a poposit și în cel mai fierbinte loc din zona și care afectează sau poate afecta America major, Turcia. Diplomatul american a avut o serie de diferende cu Erdogan, începând de la înarmarea de către SUA a kurzilor din Siria pentru a lupta împotriva trupelor turce și până la clerical turc domiciliat în America, Fetullah Gulen, pe care Erdogan îl dorește la Ankara, pentru a-l judeca pentru instrumentarea loviturii de stat împotriva lui și a guvernului turc si care este tinut in mina ca o carte de rezerva de catre americani. Tillerson a găsit la Ankara un mediu ostil și ii este foarte clar că o detașare a Turciei de NATO este foarte aproape, iar relația lui Erdogan cu liderul de la Kremlin este una privilegiată și care menține Turcia în echilibru economic și militar atât în zona cat și global....
Nimic despre ocuparea ilegala a teritoriului Siriei de către americani și aliații lor, în Media jewmericană... Dar din nou știri legate de atacuri chimice ale lui Assad asupra populației siriene, fără nici o dovada și mai mult, fiind dovedit faptul ca asa zisa Armata de Eliberare Siriana, formata din membri ai grupărilor teroriste și finanțată de SUA, Israel și Arabia Saudită, a bombardat zona unor depozite militare în mod intenționat.
Fripturista erijata în ambasador al SUA la ONU, Nikki Haley, acuza Rusia, nici mai mult nici mai puțin de.....blocarea eforturilor de pace în Siria(!?!?). Dar cine a dorit pacea în Siria și cine a finanțat și finanțează grupările teroriste? Cine oferă armament și echipament militar teroriștilor și chiar vehicule militare pentru deplasarea în teritoriu și pentru atac? De unde au acești fanatici islamiști aceste echipamente și cine le întreține și utilizează? Au coborât ei de pe camila și au avut suficienta pregătire tehnica pentru a percepe aceste echipamente și funcționarea lor? Dar Haley continua seria falsa a acuzațiilor împotriva Rusiei și torentului de calomnii la adresa Președintelui  Putin...
Cu numai citeva zile în urma, Președintele francez Macron, în mod respectuos a admis ca în ceea ce privește guvernul francez, nu are nici o dovada ca armele chimice au fost folosite de Assad în Siria.... Și cu americanii mincinoși cum rămâne? Cine minte? Nu cred ca Macron, în nici un caz....
Însăși James Matis, Secretarul Apărării american, recunoaștea cu mai bine de o luna în urma, ca deocamdată nu exista nici o evidenta a faptului ca au fost desfășurate și folosite arme chimice în Siria...
Cu numai citeva săptămâni în urmă, Ministrul de Externe francez Jean Yves Le Darian și Rex Tillerson acuzau Rusia ca fiind responsabilă pentru alianță cu Damascul și folosirea de catre Damasc a armelor chimice împotriva populației..... Cum vi se par aceste contradicții ale disperarii? Sint americanii principalii instigatori la război? Se pedepsește instigarea la violență în orice cod penal de pe glob? Poate fi privită instigarea la război ca o crima împotriva umanității, din moment ce automat, prin declanșarea unui război, poate aduce zeci și chiar sute de mii de vieți pierdute? Cine ii pedepsește pe americani și jewmericanii din Media care sint în tandem în vederea instigarii la război?
Siria și Rusia au anuntat ca nici o declarație americană și a aliaților lor nu este serioasa și totul este o minciună de proporții, Rusia anunțând ca armamentul chimic al Siriei este sub total control al său și își ia responsabilitatea.... In timp ce America și-a luat responsabilitatea sa aprovizioneze cu arme toate grupările teroriste din Siria, sa le ofere Hummer-uri și camionete care au pe ele instalate mitraliere și alte dispozitive care aduc moartea...., care evident nu au fost instalate de camilarii si izmenarii camilari ai desertului numiti teroristi.  
Rusia s-a angajat în fața  ONU, ca Siria nu va mai deține armament chimic și nu va putea sa folosească acest armament, în schimb America nu a dorit sa spună în fata ONU niciodată nimic legat de un eventual angajament privind piesele de schimb pentru camionetele de război ale ISIS de producție americană și nici sa pedepsească pe cei ce livrează muniție teroriștilor și echipament de transmisiuni radio.... De ce America nu se angajează în acest proces? Pentru ca ar pierde controlul a ceea ce își dorește sa controleze în Orientul Mijlociu, asa cum a făcut întotdeauna.
Generalul Mattis spunea de curind ca a primit rapoarte de pe teatrele de luptă direct, fără sa spună ca aceste rapoarte sint furnizate de teroriștii lui al Nusra Front, al Qaeda si ISIS.
Toate informațiile americanilor de pe fronturile de luptă deschise de ei în Siria, le primesc de la organizația Media a teroriștilor, finanțată de americani și evrei și care se numește White Helmets....
Cu numai citeva zile în urma la Paris, Abdulrahman Almawwas, care se definește ca Vicepreședinte al White Helmets și care vrea sa reprezinte Apărarea Civilă Siriană, oferea un interviu la Reuters, spunând ca "Franța și celelalte state ale NATO, TREBUIE sa intervină militar urgent în Siria...”
El era clar dezamăgit de temporizare războiului și lipsa intenției de a ataca Siria, manifestată de Macron. Mai mult, acest fanatic islamist spunea ca "a venit timpul pentru o acțiune reala și nu să se mai discute de linii roșii și traversarea lor....". Dar, ceea ce este interesant, este faptul ca acest terorist a fost găzduit în conferință avută la Paris, de către oficialitățile franceze, care nu arata deloc bine pentru Franța. Mai mult, după cum vedeți, acest grup media al teroriștilor din Siria, sub umbrela White Helmets, beneficiază de fonduri în valoare de 12 milioane de dolari pe an, de la țări ca: SUA, UK, Franța, Olanda, Germania, Danemarca și Canada....,in principal.
Cu alte cuvinte, aceasta organzatie White Helmets, care se doreste a fi o organizatie umanitara, este in realitate o entitate sponsorizata de NATO, care opereaza libera in zonele siriene controlate de teroristii al Nusra Front precum si alte grupari teroriste care doresc sa scindeze Siria, la comanda Washingtonului.
Acestea sint minciunile proferate zilnic de Media jewmericana si organizatii la indemina vestului. Acestea sint contradictiile disperarii pe care aceste publicatii si mizerii care le promoveaza cu succes in penetrarea mintilor unor grupuri infantile. Dar aceste gunoaie raspindace nu o fac numai cu Siria ci cu oricine nu le face jocul si nu se supune Portii Washingtonului......
Propagarea fara incetare a minciunilor si scenariilor conflictuale, este fara discutie o incitare la razboi si tensiuni. Angajarea Washingtonului si raspindacilor jewnericani in acest proces distructiv, nu este numai un act iresponsabil, ci este O CRIMA DE RAZBOI, dupa cum a fost prezentata cu zeci de ani in urma de standardele de la Nuremberg…. Cine ii va judeca si pedepsi pe acesti monstri cu miinile pline de dolari si minjite de singe…?
 
Adrian Cosereanu
Last Updated on Sunday, 04 March 2018 19:57  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


The New York Times din 4 Septembrie 2010 prezinta in pagina "International" un articol in care se arata ca autoritatile italiene urmeaza exemplu Sarkozy si evacueaza tiganii din orasele peninsulare.Dar ceea ce este cel mai rau este ca se titreaza cu litere mari - "Actiunea de Reducere a Emigrantilor Romani se Imprastie in Toata Europa".Am crezut ca vor sa limiteze emigrarea doctorilor,specialistilor,tehnicienilor si inginerilor romani,dar nu a fost vorba despre aceste categorii care au umplut golurile lasate de prostia occidentala.In articol  trateaza ceea ce inseamna acesti tigani pentru Europa si provenienta lor,adica sint considerati ca fiind in totalitate romani.Se ofera chiar si o fotografie si multe detalii la modul cum traiesc si cit de saraci sint ei.Ceea ce nu se vede si nu se titreaza in paginile ziarului este de ce acesti tigani care nu pot fi nici pe departe confundati cu poporul roman,au ales ca destinatii preferate pe francezi si pe italieni.Oare nu sint aceste doua tari de destinatie a tiganilor cele mai apropiate din punct de vedere al caracterului,de acesti tigani? Oare faptul ca ei se simt bine, fura,violeaza,maninca din gunoaie si nu muncesc, sint atribute ale vietii franceze si italiene cotidiene? De fapt am vazut ce fac italieni in Romania,cit de infractori sint,caracterul lor "constructiv" si la fel francezii cu tiganii lor care se pare ca sint mai multi decit albii in acest moment in Franta.Deci spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti,iar pentru zeci de ani prietenia franco-tiganeasca si italo-tiganeasca a dainuit in pace si prosperitate reciproca.