ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bun venit la "ALTERNATIVA ROMANIEI" !

Va iesi SUA din NATO, sub Donald Trump? Cu siguranta. Vor putea platii tarile membre pretul correct al participarii la NATO, pentru a schimba opinia liderului american? Cu siguranta NU! Romania va fi in afara jocului de interese…

Donald Trump este perfect corect, cind spune ca tarile membre NATO, nu isi pot plati partea lor pentru participarea la aceasta alianta, iar SUA nu mai vede nimic constructiv in aceasta alianta militara, ba din contra, o cheltuiala a Americii fara nici un rezultat si un angajament militar fata de tari care isi pot crea, mai mult sau mai putin, propriul sistem de dezvoltare economica, fara sa cheltuie in domeniul militar.

Afirmatia lui Trump va avea un ecou extraordinar si va genera doua directii posibile de actiune: Prima ar duce la posibila acceptare a tarilor membre sa sustina bugetul NATO, varianta care este cel mai putin plauzibila, pentru ca in acest sens, tari ca Romania ar trebui sa cheltuie pentru NATO cu mult mai mult decit suma bugetelor pentru educatie, sanatate si asistenta sociala, fara sa mai ramina vreun ban pentru aceste departamente ale economiei.

Pina si pentru Germania ar fi o povara greu de suportat, insa germani vor pune presiune politica pe Trump, care nu cred ca va fi atit de sensibil la acest tip de presiune.

A doua varianta, ar fi ca aceste tari sa accepte compromisurile dorite de America, ceea ce este foarte greu, pentru ca toate se refera la bani pe care Trump trebuie sa ii economiseasca si sa ii introduca in programele nationale promise americanilor. Trump realizeaza ca si noi toti, cei care traim in Nord America, faptul ca economia Americii este pe butuci si manufacturingul este aproape terminat, locurile de munca sint din ce in ce mai putine, iar povestea lui cu discriminarea economica prin bariere tarifare impuse Chinei si Mexicului, este foarte relativa, ceea ce face, ca pentru el, in prima faza, cel mai simplu este sa renunte la angajamentele Americii, care au costat si costa enorm si sa deturneze acesti bani in directia educatiei, sanatatii, asigurarilor sociale si altele, pentru a arata americanului in scurt timp ca se poate si ca schimbarea este favorabila lui, ceea ce este foarte posibil si prin aceasta strategie politica poate tine piept tuturor protestelor, la toate nivelele, ba mai mult, poate pune poporul american impotriva unei clase politice impotente pentru zeci de ani.

Dupa cum arata Bloomberg, NATO a inteles mesajul lui Trump, si a lasat sa se inteleaga faptul ca tarile mebre sint de acord sa atinga pragul minim investitional pentru NATO de 2% din PIB, Romania avind acum 1,5% din PIB destinat NATO, iar Canada 1% din PIB…

Vom vedea mai jos ce inseamna aceasta sarcina pentru tarile NATO si mai ales de unde se pleaca, in conditiile unei crize economice profunde.

Este foarte clar ca prin aceasta miscare, Presedintele Trump vrea sa faca in asa fel incit tarile membre ale NATO sa nu accepte sau in cazul in care accepta, sa poata deveni conducatorul lor la un prêt cu mult mai mic, daca tinem cont ca in acest moment, SUA dedica…3,6% din PIB ul ei pentru NATO, ceea ce inseamna o suma uriasa, iar o diferenta de 1,6%, de pina la 2% care ar trebui sa o suporte americanii, ar insemna pentru Trump suficienti bani pentru a suplimenta o serie intreaga de cheltuieli guvernamentale, mai ales cele legate de infrastructura si crearea de locuri de munca, dar pentru vestul, centrul si mai ales estul Europei, este faza finala a falimentului.

http://www.nbcnews.com/news/world/five-reasons-why-nato-nations-don-t-always-pay-their-n619966

 

Coruptie de proportii in Congresul American. Pilonii crony capitalismului dau spaga si pastreaza sub control intreaga clasa politica americana... Industria Farmaceutica - frauda legalizata.

Politicienii americani gasesc zilnic cite un tap ispasitor si daca nu il gasesc il inventeaza, pentru a critica alte tari si politicienii din alte tari pentru coruptie sau un management gresit, dar acesti politicieni americani sint de departe cei mai corupti de pe glob si isi distrug propriul popor zilnic si prin metode complexe, in scopul de a agonisi bani, cit mai multi. Bernie Sanders ne oferea in alegeri, exemplul Canadei, ca fiind tara unde sistemul medical este gratuit si medicamentele ieftine. Ambele afirmatii fiind nu numai eronate, dar aratind o propaganda prosteasca si fara a se baza pe realitate.

Democratii din Congresul American, care fac bravada de numele "democrat", in realitate ei fiind cei mai mari infractori la nivel national, distrugind democratia si pastrind sub tacere afaceri negre in detrimentul poporului, tocmai ei au votat o lege care favorizeaza major companiile farmaceutice in dezavantajul omului de rind, care moare fara a avea posibilitatea sa isi cumpere medicamentele extrem de scumpe...

Acesti “democrati”, primesc spagi, numai de la companiile farmaceutice, mai mari decit poate cistiga un lucrator cu salariu mediu in ani de zile. Mai jos aveti o lista de la o sursa foarte bine pozitionata si informata, asupra sumelor pe care acesti "democrati" si "republicani" americani, le incaseaza numai de la o parte din companiile farmaceutice care activeaza pe piata americana.

Daca ne gindim la spagile luate de la banci, de la companiile de asigurari, de la companiile petroliere si altele, vedem ca milioanele de care se bucura aceste mizerii politice nu sint de neglijat si nici nu ar mai avea sens sa se mai complice cu problemele contribuabilului de rind, care plateste suplimentar salariile acestor gunoaie politice, pentru care, salariu este privit ca un neinsemnat supliment in cistigul lor lunar sau anual, comparativ cu spagile pe care ei le iau zilnic....

Unul dintre cei mai vehementi "democrati" din Congresul SUA, Cory Booker, este in fruntea listei spagilor de la companiile farmaceutice, dar lista este enorm de mare si veti ramine stupefiati sa vedeti cine critica coruptia si cum se erijeaza in politicieni corecti, acesti lupi moralisti ai politicii americane...

Studiul site-ului de mai jos va poate arata intradevar coruptia, minciuna si perversitatea unui sistem in care valoarea nu mai conteaza ci numai caracterul murdar, care poate fi modelat in stil infractional, dar legal, pentru politicienii americani si alte mizerii arondate lor.

http://maplight.org/us-congress/interest/H4300

Daca veti rasfoi paginile acestui site legat de guvern, veti vedea imaginea unei coruptii inimaginabile, pentru cei ce in continuare cred in American Dream si in “prea sfinta societate americana”, putrezita din temelii de coruptie...

Venirea lui Trump, dar mai ales demonstratiile aranjate impotriva lui, vor duce cu siguranta la decizii dictatoriale ale lui Trump si se pare ca asta este si ceea ce se impune in mod vizibil intr-o societate in degradare exponentiala ca cea americana....

 

Adrian Cosereanu

 

 

Rusinea rusinilor... Mediu academic din SUA, vine in sprijinul minciunilor liderilor politici americani si vestici atunci cind vine vorba de efectul negativ si artificial al dobinzilor negative...

Unul dintre raspindacii principali ai ideii de bine si prosperitate in urma deciziei de a accepta dobinda negativa de catre bancile centrale capitaliste, este profesorul in Politici Publice si Economie, de la Harvard University, Kenneth Rogoff, care eticheteaza pe cei ce critica dobinda negativa aplicata de aceste banci, in special in UE, ca fiind "ignoranti", in ciuda faptului ca dobinda negativa a fost aplicata chiar incepind din 2008 si in parte, datorita ei, situatia economica a devenit si mai rea.

Problema este, modul cum acest profesor de economie raspindac, cu ani multi in departamentele economice ale universitatilor americane, defineste dobinda negativa si de ce nu arata adevarul legat de ea. 

El nu spune oamenilor si studentilor, ca dobinda negativa o avem de 9 ani de zile, iar ea exista chiar si acolo unde nu s-a discutat de ea si nu a fost aplicata oficial. Este evident din primele cursuri de economie, faptul ca un sistem bancar exista si poate functiona, in situatia in care rata dobinzii devanseaza rata inflatiei.

Pe hirtie, politicienii si perversii ca Rogoff au creat calculele unei inflatii minime, dorite de ei, pentru ca o dobinda ireal de mica si chiar negativa, sa arate functionarea sistemului bancar capitalist. 

Pentru orice economist sau chiar pasionat in ale economie, este clar ca minciuna aruncata cu seninatate de Rogoff si gasca lui de raspindaci ancorati la politica capitalista si liderii mizerabili ai sistemului, nu are cum sa fie sub nici o forma pozitiva pentru popor.

Am sa merg pe exemple, pentru ca toti cititorii sa inteleaga si eventual sa intram in discutii. Liderii politici si cei din executivele tarilor capitaliste spun ca rata dobinzii este mult prea mare(deci trebuie scazuta) iar inflatia mult prea mica(deci trebuie crescuta prin tipariri de bani si aruncarea lor necontrolata pe piata).

In SUA, de ani de zile, in plina criza, vedem o rata a dobinzilor bancare extrem de mica sau chiar zero, pentru corporatii, dar si pentru publicul general. Plecam de la banca si mergem in magazine si in aceasi perioada in care studiem fluctuatia ratei dobinzii, vedem ca preturile la alimente si la cele strict necesare, ca sa nu mai vorbim de obiectele de lunga folosinta, sint din ce in ce mai mari.

Daca rata dobinzii a crescut, de exemplu, cu 0,2%, inflatia a crescut cu peste 5-10% la aceste produse si chiar mai mult la altele si ne gindim economic: Cum se poate ca rata dobinzii sa fie asa de mica si cum poate rezista un sistem bancar in care dobinda nu creste, dar rata inflatiei este cu mult mai mare?

Foarte simplu, ar spune Rogoff. Calculam altfel inflatia, pornind de la rezultatul politic dorit, si ne va da sub 2%, dupa un calcul cu baza de referinta aleasa in mod intentionat gresit,  iar dobinda o punem de la 2,6% pina la 3,5%, ceea ce arata capacitatea de functionare a sistemului financiar.

 

Fortareata Washington rezista in fata “elevilor” lui Soros, instruiti sa vina la Washington pentru a crea haos si a impiedica pe Trump sa ajunga la Casa Alba….Primele conflicte in strada….

Cu numai citeva ore inaintea numirii oficiale a lui Trump, politia din Washington este in alerta maxima si déjà sint primele izbucniri ale “elevilor” instruiti de Soros si gasca lui Hillary de mizerii, de pe Wall Street. Au loc in plina noapte ciocniri in strada intre politie si demonstrantii anti Trump, iar de dimineata lucrurile pot degenera si mai mult, in oras avind loc miscari ale unor mase mari de protestatari anti Trump. Deocamdata bikerii care sint trup si suflet cu Trump, nu au intervenit, dar cu siguranta nu vor fi spectatori in cursul zilei de miine. In fata Trump International Hotel, au loc primele conflicte, demonstrantii marsaluind spre National Press Club. In mai multe rinduri, politia din Washington a fost nevoita sa ii spovedeasca pe “elevii” lui Soros cu spray uri cu piper, dupa cum vedeti in imaginile de mai jos. Deocamdata protestatarii nu au trecut de liniile politiei…

http://www.tmz.com/videos/0_qxkrl219

 

Adrian Cosereanu

 

Bosorogul maghiaro evreu ramolit, Soros, incearca in ultimul moment o lovitura de stat in America si stoparea lui Trump catre Casa Alba. La peste 86 de ani, fostul colaborator nazist si speculant, ne arata ca el este definitia democratiei….

Unul dintre cele mai periculoase persoane de pe Terra, este Soros, un bosorog ambitios, caruia nu ii ajung sutele de mii de morti, milioanele de refugiati sirieni “deportati” in Europa, milioanele de familii distruse, tarile fara orientare in urma unor conflagratii militare si economiile lasate in paragina datorita speculei practicate de el pe Wall Street.

Acum, aceasta scursura miliardara, fara scrupule si respect fata de nici o persoana, doreste sa intervina pentru oprirea lui Trump de la a mai fi presedinte al SUA. De la Forumul de la Davos, ramolitul Soros, ofera interviuri in care arata, dupa mintea lui, faptul ca Trump va esua in tentativa lui de a reface economia americana. Mai mult, el afirma ca piata si stocurile vor cadea cit de curind. Dar, daca stie toate astea, de ce ii este frica si de ce le afirma, cind in stilul sau caracteristic, le putea valorifica si specula, cistigind bani? Ne ofera el o lectie de cum sa ne aparam in fata celor in cirdasia carora a ruinat zeci de economii? Este el chiar atit de uman si prezinta un grad ridicat de compasiune pentru oameni? Nici vorba, acest psihopat, fiind duhul raului, Satana pe pamint si o fiinta care a lasat in urma lui numai prapad, oriunde a mers...

Acest bosorog senil a mai oferit in ianuarie 2016 la Davos, o conferinta de presa in care prezicea o cadere iminenta a economiei Chinei, in foarte scurt timp. Nu a fost sa fie asa si gorila Soros, a continuat sa traga sforile pentru ca lucrurile sa se intimple, dupa voia lui…

La Davos, el l-a numit pe Trump ”dictator”, a prezis ca Theresa May va demisiona de la conducerea UK, in cazul unei dezintegrari a UE, iar China va deveni cu mult mai represiva..

Lui Soros, la fel ca tuturor celor de teapa lui, nu ii plac incertitudinle, nu ii plac fenomenele pe care nu le poate controla, iar Trump, exact asta face si la fel si Presedintele Putin, lasind pe Soros&Co, sa creada ce doresc, insa fara a avea controlul.

Cu numai citeva zile in urma, The Wall Street Journal, anunta ca Soros a pierdut peste 1 miliard de dolari, ca urmare a unor debalnsari pe piata stocurilor, induse de venirea lui Trump ca Presedinte al SUA…

http://www.wsj.com/articles/billionaire-george-soros-lost-nearly-1-billion-in-weeks-after-trump-election-1484227167

http://www.cnbc.com/2017/01/12/billionaire-george-soros-reportedly-lost-nearly-1-billion-during-trump-rally.html

Pentru mizeria de Soros, ar fi fost ideal sa se tina de mina cu Hillary si perversul Bill, la intrarea triumfala la Casa Alba, dar democratia si scirba unui intreg popor fata de jongleriile lor, a adus in fata un om nefamiliarizat cu circul politic...

Soros nu are rusine si in calitatea lui controversata de evreu colaborator al nazistilor, isi permite sa faca declaratii dintre cele mai belicoase si fara acoperire...

http://www.thenewamerican.com/usnews/politics/item/25063-nazi-collaborator-soros-continues-multi-pronged-war-on-trump-calls-him-would-be-dictator

Soros, la categorisit pe Trump ca fiind un ”impostor si un pungas, care in final va deveni un dictator.....”, spunind ca este convins ca Trump va esua datorita politicilor lui contradictorii…exact ceea ce lui nu ii place si vede in Trump un dictator care a preluat de la Presedintele Putin, in relatii cu mizerii ca Soros, deviza:”sa gindim intr-un fel, sa ne exprimam in alt fel si sa actionam in alt fel..” lasind in ceata pe cei mai multi dintre jongleurii din finante si politica…

Lui Soros ii este frica de faptul ca Trump va avea prea multa putere… Dar cea mai mare teama a lui este ca nu isi va putea face jocul si nu va putea sa comande miscarile lui Trump.

Nu mai este cazul sa reamintim ca Soros a fost cel mai important donor al lui Hillary, in alegeri, cheltuind zeci de milioane de dolari numai pentru a-l impiedica pe Trump sa acceada la Presedentie…

Este interesant materialul cuprins in Forexlive…

http://news.forexlive.com/!/george-soros-20170119

Trump nu sustine si chiar este impotriva fundatiei lui Soros, Open Society, care a facut zeci de mii de victime, din Ucraina pina in America de Sud si a fost interzisa in Rusia, India, Ungaria si multe alte tari…

Lui Soros ii este teama ca Trump va declansa un razboi comercial cu China, care poate fi contraproductiv si va reversa prosperitatea economica dorita, in opinia lui. Toate astea le spune pentru ca se vede in fata unui pericol real de depreciere a investitilor lui in zona asiatica…

In finalul interviului, bosorogul senil a iterat frustrarea pe care o traieste datorita eliminarii ONG urilor sale din Ungaria de catre guvernul maghiar, spunind ca acest fapt reprezinta o incalcare a valorilor umane si democratiei…. Ca sa vedeti ce interesant…si cit de multe stie acest bosorog criminal, aceasta scorpie otravitoare, despre democratie si cit inseamna aceasta democratie pentru el, un criminal la nivel mondial….

 

Adrian Cosereanu

 

Washingtonul luat cu asalt de asa zisii protestanti. Scenariu Hollywodian la investirea lui Trump in calitate de Presedinte al SUA. Va incepe razboiul civil in SUA? Este foarte posibil. Populatia Americii mai divizata decit a fost vreodata...

Am spus in mai multe rinduri ca imi vine greu sa cred ca Trump va fi investit la Casa Alba, fara evenimente anti Trump si demonstratii aranjate de Soros si cei care au pierdut miliarde de dolari pe Wall Street datorita victoriei lui Trump.

Cu numai citeva ore inainte de ceremonia care il va duce pe Trump la Casa Alba, peste 250.000 de demonstranti aranjati si indoctrinati de Soros si gasca Clintoniana, se afla la portile Washingtonului, pentru a demonstra si crea haos impotrva unui presedinte ales democratic, dar care nu este pe placul lui Soros, el avind o “gaura” financiara de peste 1 miliard de dolari datorita faptului ca alegerile in SUA nu au iesit cum dorea…

Grupurile cele mai agresive, arondate la Hillary Clinton si care au venit la Washington, sint “DisruptJ20” si “DC Anti-Fascist Coaliton”, iar planurile si strategiile lor au ca nume de cod “Paralyze the City” si “Clusterfuck blockades”, ei incercind sa blocheze tunelele si podurile din Washington, sa puna “bombe” mirositoare in instalatiile de ventilatie, sa se lege de metro si sa blocheze traficul rutier… creind haos in capitala americana.  Sa speram ca planurile lor vor fi dejuncate de politia metropolitana si trupele speciale.

Agentia Reuters anunta ca sint masati la aceasta inaugurare, peste 28.000 de persoane din aparatul de securitate, kilometri de garduri despartitoare, blocuri de ciment pentru a impiedica inaintarea protestantilor, camioane cu nisip si echipament de constructii greu...

http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-protests-idUSKBN1531GH

Ce arata acest lucru? Democratia sau prostia si un grad de educatie la cel mai jos nivel?

In aceasta dimineata, Washingtonul se va transforma cu siguranta in cimp de lupta si o fortareata politica in fata celor ce urmeaza un grup de mizerii condus de Soros&Co.

Pentru politia si autoritatile de la Washington, exista o mare problema si anume locurile de detentie, care sint in numar limitat raportat la ceea ce se asteapta sa fie….

Daca acesti demonstranti vor reusi sa se strecoare pe linga cordoanele bine organizate ale politiei, ei vor intilnii o grupare extrem de agresiva, constituita din motociclistii din gruparile de Bikers, care s-au definit ca fiind ”Wall of Meat”(Peretele de Carne), constituiti in gruparea ”Bikers for Trump”, care au promis sa lupte cu fanaticii si needucatii lui Clinton si Soros, pina la ultimul gram de singe....

La inaugurare se preconizeaza sa participe peste 900.000 de persoane, dintre care peste 250.000 vor fi protestanti destul de agresivi...

In acelasi timp, se pregateste un protest urias si fara precedent, pentru Simbata, la Washington, sub egida Marsul Femeilor…

Stiuta fiind opozitia lui Trump fata de droguri si chiar fata de marijuana, mai multe zeci de mii de fumatori de marijuana, au promis ca vor veni la Inaugurare si absolut toti isi vor aprinde tigarile cu marijuana, care va fi un protest si fata de Procurorul Gerneal al SUA, Jeff Session, numit cu putin timp in urma de catre Trump, un alt critic vocal al marijuanei. Grupul de fumatori de marijuana, vor distribui la cei prezenti in fata Lincoln Memorial, peste 4.200 de tigari de marijuana, pentru ca detinerea unei cantitati mici, este permisa in Washington, DC, dar nu este permis consumul de marijuana in public…. Va fi interesant de vazut ce se va intimpla si pina unde pot merge provocarile magarilor lui Clinton...

 

Adrian Cosereanu

 

Daca Rusia nu raspunde provocarilor lui Obama si gasti lui de asa zisi “democrati”, in frunte cu Hillary Clinton, liderul pentru citeva zile ramase al Americii, incearca declansarea unei confruntari militare si in Marea Chinei de Sud…

SUA a aliniat al treilea portavion de proportii in Marea Chinei de Sud, pentru prima oara in istoria SUA, in acea zona. Cu numai trei saptamini in urma, SUA se gasea in situatia de a nu avea nici un portavion pe vreo meridiana a globului, situatie unica in istoria militara a SUA, dupa cum arata Fox News.

http://www.foxnews.com/us/2016/12/30/no-us-carrier-at-sea-leaves-gap-in-middle-east.html

Americanii se pregatesc, trimitind citeva portavioane in zonele fierbinti ale globului, trimitind grupul de nave si portavionul Carl Vinson in Pacific, cu numai citeva zile in urma, Air Wing, distrugatorul Squadrom, crucisatorul Lake Champlain dotat cu rachete de ultima generatie de tip Ticonderoga, distrugatorul USS Michael Murphy si portavionul USS Wayne E. Meyer.

Dupa cum arata chiar Naval Technology, noua aliniere gata de lupta a americanilor in Pacific, este destinata intaririi fortelor navale ale SUA intr-o regiune extrem de tensionata datorita desfasurarii de forte armate chineze pe intreaga zona a Marii Chinei de Sud.

http://www.naval-technology.com/news/newsus-navy-to-deploy-uss-carl-vinson-in-asia-5707784

Portavioanele si distrugatoarele americane vor face conjunctia in zona Strimtorii Taiwan, ceea ce va irita si mai mult China, care déjà a dat citeva avertizari fortelor armate americane.

http://www.navy.mil/submit/display.asp?story_id=98352

Ca sa va imaginati capacitatea militara deplasata de SUA in zona Marii de Sud a Chinei, trebuie spus ca numai portavionul Carl Vinson detine peste 7.500 de marinari care sint concentrati pe acest teatru de lupta….. Toate aceste portavioane si distrugatoare au in jurul lor flotile de nave de razboi cu sarcini adiacente in cazul unei conflagratii militare.

In acelasi timp, China si-a deplasat singurul portavion gigant pe care il are la dispozitie si o intreaga flota militara, efectuind manevre militare, chiar in zona de interes americana. Situatia devine din ce in ce mai tensionata si nu ar fi nici o surpriza ca inaugurarea ca presedinte a lui Trump, sa nu aiba loc, datorita unei posibile stari de urgenta declarate de Obama, in urma unor atacuri si a unei propaganda mincinoase la adresa Chinei…

 

Adrian Cosereanu

 

Ucraina isi poate lua adio de la America lui Trump, dupa ce liderii ucrainiei au intervenit propagandistic in favoarea lui Hillary Clinton, in alegerile prezidentiale din SUA.

Pe intreg globul, se discuta de interventia Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA in favoarea lui Trump, care dupa cum stim, este noul presedinte al Americii. Nu exista dovezi si nici nu au cum sa existe asupra implicarii guvernului rus in alegeri, ci doar presupuneri, in urma unor declaratii politice. A fost foarte clar ca liderii rusi au dorit un partener real de discutie la nivel international si nu au vazut in Hillary, decit o marioneta a lui Soros&Co, fara personalitate politica si indrumata in cariera ei de ura si dusmanie. Rusia a vazut ca singura posibilitate a unui dialog, instituirea la Casa Alba a lui Trump, ceea ce se va si intimpla in citeva zile.

Situatia geopolitica si economica internationala, este extrem de tensionata, iar polii puterii mondiale sint diferiti, ceea ce necesita la Casa Alba o figura care sa nu fi avut contact cu politica si gastile mizerabile ancorate la Wall Street, care este mai mult decit evident ca doresc razboiul.

Dar, pina in prezent, nimeni nu discuta despre interferentele unor tari sau lideri politici, in aceste alegeri, in favoarea lui Hillary Clinton… De ce nu se face acest lucru? Poate ca ar fi interesant sa se defineasca ceea ce inseamna interventie in alegeri si sa se puna pe tapet toate fortele care au intervenit pentru un candidat sau altul.

Hillary Clinton a avut o pleiada de raspindaci si interventionisti. Ea s-a bucurat de fonduri nemaintilnite din partea marilor sacali ai economiei americane si mondiale, ea a fost cea care prin intermediul fundatiei Clinton a circulat fonduri incredibile sub formele cele mai complexe in favoarea ei, venite de la tari care nu au legatura nici cu democratia si nici cu respectul fata de ea.

Dar, cel mai interesant este faptul ca aceasta infractoare politica si economica, Hillary Clinton, a primit support in alegeri, chiar de la….Ucraina, lideri ucrainieni fiind siguri ca ea va iesi preseintele SUA si vor putea beneficia de dorinta ei de a genera razboi cu Rusia, in favoarea marilor jigodii de pe Wall Street si spagilor obtinute de liderii ucrainieni, care isi vad bugetele diminuate fara existenta unui razboi.

Cu numai citeva zile in urma, publicatia Politico, a scos in evidenta un material in care descrie interventia unor segmente, factiuni legate direct de guvernul ucrainian, care au intervenit in alegerile prezidentiale din SUA, in mod semnificativ, in favoarea lui Hillary Clinton. Au fost scoase la iveala conversatii ale acestor factiuni ucrainiene cu Media Americana.

http://www.breitbart.com/big-government/2017/01/12/politico-ukrainian-officials-election/

http://www.politico.com/story/2017/01/ukraine-sabotage-trump-backfire-233446

http://www.truthrevolt.org/news/report-ukraine-interfered-us-election-help-hillary

 

Obama muta trupele americane si NATO in Polonia, ca o provocare de razboi impotriva Rusiei, inaintea ceremoniei de inaugurare a Presedintelui Trump….Inca exista pericolul ca jewmericanii sa “detoneze” numirea lui Donald Trump.

Mai sint doar patru zile pina la ceremonia inaugurarii celui mai cotroversat presedinte al SUA din toate timpurile. In loc ca politicienii americani sa creeze o tranzitie favorabila, Administratia Obama a gasit de cuvinta sa tensioneze si mai mult atmosfera dintre SUA si Rusia.

Obama a gasit timp sa onoreze citiva dintre complici lui la dezastrul mondial, oferind Presidential Medal of Freedom lui Joe Biden, unul dintre cei mai feroce promotori ai razboiului cu Rusia si afacerilor murdare cu Ucraina, cel care cu numai doua zile in urma a mers in Ucraina ca sa promita alte miniciuni liderilor politici ucranieni, care sint in situatie foarte dificila cu Donald Trump, acesti lideri ucrainiei facind lobby pentru Hillary pe intreg parcursul alegerilor si denigrindu-l pe Trump. Acest Biden a stiut sa genereze si mai ales sa valorifice un conflict ca cel din Ucraina, punind in conducerea celei mai mari companii de gaze si petroliera ucrainiana pe fiul sau, Hunter Biden.

http://www.bbc.com/news/blogs-echochambers-27403003

http://www.cnbc.com/2014/05/13/bidens-son-joins-ukraine-gas-companys-board-of-directors.html

Tot acest Biden se lauda peste tot cu strategiile lui anti drog atit in America cit si pe intreg continentul, insa realitatea arata altfel, chiar legat de consumul de cocaina al fiului sau…Astfel de oameni au primit medaliile oferite de Obama, pentru realizari…deosebite.

http://www.huffingtonpost.com/tony-newman/hunter-biden-cocaine_b_6004704.html

Intrebarea care sta pe buzele tuturor, este: Va provoca Obama Rusia in mod direct, pentru a intra in conflict militar, inaintea numirii lui Trump la Casa Alba?

Deja Media jewamericana prezinta speculatii de tot felul legate de un eventual conflict militar intre Rusia si SUA, inainte de alegeri, dar cu numai 4-5 zile in urma, Obama a ordonat trupelor americane stationate in Europa, sa se cantoneze in Polonia, intensificind pericolul unei provocari militare la adresa Rusiei si eventual, un conflict militar. Trupele americane sint pentru prima oara stationate in Polonia, ceea ce reprezinta un pericol major pentru estul Europei si intreg continentul.

http://abcnews.go.com/International/wireStory/us-troops-enter-poland-1st-deployment-russias-doorstep-44728112

Ma uit la televiziunile poloneze si vad citiva fanatici primind trupele americane cu steagul american in mina, fara sa inteleaga faptul ca acesti americani, au dus de zece ani incoace, moartea si dezastrul economic, in toate tarile unde au penetrat….

 
More Articles...


Page 7 of 109

ORA EXACTA

Banner
Banner
Banner
Banner

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?Cine este ONLINE ?

We have 47 guests online

The New York Times din 4 Septembrie 2010 prezinta in pagina "International" un articol in care se arata ca autoritatile italiene urmeaza exemplu Sarkozy si evacueaza tiganii din orasele peninsulare.Dar ceea ce este cel mai rau este ca se titreaza cu litere mari - "Actiunea de Reducere a Emigrantilor Romani se Imprastie in Toata Europa".Am crezut ca vor sa limiteze emigrarea doctorilor,specialistilor,tehnicienilor si inginerilor romani,dar nu a fost vorba despre aceste categorii care au umplut golurile lasate de prostia occidentala.In articol  trateaza ceea ce inseamna acesti tigani pentru Europa si provenienta lor,adica sint considerati ca fiind in totalitate romani.Se ofera chiar si o fotografie si multe detalii la modul cum traiesc si cit de saraci sint ei.Ceea ce nu se vede si nu se titreaza in paginile ziarului este de ce acesti tigani care nu pot fi nici pe departe confundati cu poporul roman,au ales ca destinatii preferate pe francezi si pe italieni.Oare nu sint aceste doua tari de destinatie a tiganilor cele mai apropiate din punct de vedere al caracterului,de acesti tigani? Oare faptul ca ei se simt bine, fura,violeaza,maninca din gunoaie si nu muncesc, sint atribute ale vietii franceze si italiene cotidiene? De fapt am vazut ce fac italieni in Romania,cit de infractori sint,caracterul lor "constructiv" si la fel francezii cu tiganii lor care se pare ca sint mai multi decit albii in acest moment in Franta.Deci spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti,iar pentru zeci de ani prietenia franco-tiganeasca si italo-tiganeasca a dainuit in pace si prosperitate reciproca.