ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bun venit la "ALTERNATIVA ROMANIEI" !

Ministrul de Interne al Pakistanului, Chaudhry Nisar Ali, scoate in afara legii si a tarii, ONG-uri americane, israeliene si indiene, considerate cu activitati ce submineaza viata economica si politica a tarii…. Americanii si evreii si-au facut "prieteni"

America si Israelul continua sa duca o politica distructiva si sa arate ca pentru ei nu exista prieteni cu doar bani si interese meschine. Actualul episod se deruleaza in Pakistan, tara nucleara cu o populatie de peste 330 de milioane de locuitori si aflata intr-o zona exploziva si strategica pentru pacea mondiala.

Ministrul de Interne al Pakistanului, Chaudhry Nisar Ali, a luat decizia scoaterii in afara legii a celor mai multe ONG uri, americane si israeliene, printre care cel mai mare grup de “ajutor” care actiona in Pakistan, Save the Children, careia i-a ordonat sa paraseasca imediat tara, spunind ca “agentia lucreaza impotriva intereselor pakistaneze”.

http://tribune.com.pk/story/902072/ngo-save-the-children-ordered-to-leave-pakistan-officials/

Guvernul nu a dorit sa dea explicatii suplimentare legate de actiunile acestor ONG uri, dar dupa cum stim, pe intreg mapamondul, ONG urile din aceleasi tari, au fost interzise si date afara. Singura reactie a oficialilor pakistanezi a  fost declaratia purtatorului de cuvint care a spus ca aceste organizatii desfasoara “activitati anti pakistaneze”.

http://tribune.com.pk/story/895059/working-without-clearance-fate-of-over-20-ngos-to-be-decided-on-monday/

 

Politicienii americani isi scot "ochelarii" si incep sa vada realitatea in Ucraina? Alta decit cea din minciunile presei jewmericane. Americanii admit rolul nazistilor in conflictul ucrainian.

Cu numai citeva luni in urma, The New York Times descria "eroii" care apara orasul Mariopol si ... civilizatia vestica. Cine apara acest oras in acea perioada? Nimeni altul decit "curajosul" batalion Azov, care purta pe casti zvastica nazista si era format din fanatici adepti ai doctrinei hitleriste..

Rick Lyman (..aceasi terminatie in "man" ca si cu alte ocazii propagandistice), prezenta in termeni elogiosi situatia din Mariopol si "trupele" naziste care luptau acolo impotriva entnicilor rusi din zona, distrugind o parte a orasului si inspaimintind elevii din scolile din zona.. O poveste trista a unui evreu, care se doreste a fi jurnalist de reputatie mintind asa cum se obisnuieste.

Problema lui este ca, U.S House of Representatives a votat cu unanimitate de voturi pentru interzicerea asistentei militare catre gruparea militara a guvernului ucrainian de sorginte nazista Azov. Fara discutie ca acest guvern de la Kiev, are mai multe grupari de acest gen, pe care le foloseste impotriva populatie rusofone din zona, printre care Svoboda si Right Sector. Deja evreii din Congresul SUA au inceput sa se rusineze de propria atitudine favorabila, abordata pentru luni de zile fata de aceste grupari naziste si modul cum le-a incurajat, dar rezultatul nu este pe masura asteptarilor lor, chiar daca liderii americani au pozat la Kiev, mindri de colaborarea cu aceste grupari naziste..

http://www.nytimes.com/2015/02/11/world/europe/mariupol-ukraine-port-city-braces-for-worst-as-rebels-close-in-again.html?_r=0

 

Prostia si incompetenta autoritatilor aeriene americane pun in pericol viata a mii de oameni zilnic. Toate acestea dupa ce au muls bugetul statului de miliarde de dolari. Bataie de joc pe aeroporturile americane.

Transportation Safety Authority, sau TSA, a devenit o gluma la adresa securitatii pasagerilor, o gluma mascata de un control prostesc al pasagerilor, in spatele caruia se ascund carente ce pun in pericol traficul aerian.

Stirile legate de aceasta institutie sint din ce in ce mai rele si destabilizatoare, iar in ultimele doua saptamini, aceste stiri sint de natura sa ne faca sa ne intrebam daca nu cumva este mai bine sa alegem un alt mijloc de transport decit companiile aeriene americane si sa decolam de pe alte aeroporturi, decit cele americane, care au ajuns bataia de joc a americanilor insasi..

Un ultim test al sistemelor de detectie din aeroporturile americane au aratat o rata de ... 95% de erori inregistrate in acest proces de control al pasagerilor, in urma unor simulari de intrari spre aeronave a unor agenti acoperiti, cu arme si alte obiecte periculoase.

Pe de alta parte, pentru ca circul sa fie complet, in ultimele zile s-a descoperit ca 73 de angajati ai aeroporturilor americane, angajati ai TSA, sint pe ..... listele de urmarire a potentialilor teroristi (watch list). Asta chiar ca intrece orice asteptari si duce la o imagine a bataii de joc si incompetentei care domina acestei institutii. De la Human Resources si pina la FBI, toti trebuie sa raspunda pentru punerea in pericol a atitor pasageri care au calatorit fara sa realizeze, in "confortul si siguranta" liniilor aeriene americane....

http://www.washingtontimes.com/news/2015/jun/2/tsa-bragged-gun-seizure-rate-ahead-failure-report/

http://www.newser.com/story/207975/tsa-hired-73-workers-on-terror-watchlist-dhs.html

 

In atentia celor care vor sa emigreze in Canada si inca mai cred ca pot obtine sau mentine pasaportul canadian, sub forma care era pina acum. Bill-ul C 24, trecut prin Parlament, arata cresterea nivelului de discriminare in Canada....

Canada a fost si inca mai este, mult mai voalat, un loc de destinatie pentru cei care vor sa traiasca intr-o tara "buna sau mai buna". Cei ce isi parasesc meleagurile natale aleg Canada, pentru ca o definesc ca fiind "tara buna" si vor sa traiasca restul vietii in acest mediu, dar foarte, foarte putini dintre noi am definit, la plecarea din tara, ce inseamna o tara buna si de ce Romania nu este o tara buna, chiar fiind tara natala, sau alte tari, dar voi lua Romania si romanii. Ce face ca o tara sa fie definita ca fiind "buna"?

Poate fi definita o tara puternic industrializata, ca fiind o tara "buna"? Fara discutie ca NU.

Canada nu este nici puternic industrializata, nici tehnologizata mai mult decit Indonezia, Brazilia, Argentina sau alte tari. Canada nu este dezvoltata industrial asa cum se crede si isi trage seva economica din export de materii prime in principal, petrol, lemn, apa, minerale, carbune, griu, animale si altele.

Este foarte greu sa vezi un produs tehnic de top, de provenienta canadiana sau cu participare canadiana. Dar, in timp ce Canada este privita ca o tara "buna", avind o crestere a PIB-ului extrem de mica, sub 1%, tari cu cresteri mult mai mari ale PIB-ului, sint vazute de potentialii emigranti, ca tari cu risc ridicat,chiar daca foarte multi canadieni se deplaseaza catre ele si isi duc viata acolo, cu mult mai bine decit in Canada.

Ceea ce a dat acestor canadieni definitia de tara buna, este politica mult mai inteligenta si evident perversa, pentru ca discutam de politica, pe care liderii lor au dus-o dea lungul anilor.

 

Bill-ul C 51 din Parlamentul Canadei se doreste a fi piatra de hotar a Conceptului de Securitate Nationala. Oare se urmareste securitatea natiunii sau controlul ei total? Incepe invazia statului politienesc canadian in viata noastra personala.

Dupa cum vedeti legile avute in vedere de Parlamentul Canadian, vin in cascada impotriva cetateanului de rind, dar in favoarea asa zisului “concept de securitate nationala”, pentru care poporul trebuie sa plateasca bani grei structurilor ce vor asigura aceasta securitate si in acelasi timp, acelasi popor, nu va mai avea nici un fel de viata privata, de care sa se bucure si sa nu afle sistemele de securitate nationala...

Care, evident, va duce catre ideea de stat politienesc, necesar in conjunctura actuala cind sistemul capitalist este in colaps si cei ce au tras avantaje enorme sint in situatia in care pot pierde.

Aceasta lege a fost propusa de guvernul conservator al lui Harper, primul ministru, ca fiind o masura de "descurajare" a terorismului. Care terorism, dragi lideri canadieni? Acela reprezentat de ramura araba a CIA, care se numeste ISIS? Acela promovat de al Qaeda, care lupta in Siria cu echipament militar american?

Intr-o lume in care toate tarile sint mai mult decit vulnerabile, liderii canadieni isi procura "munitie" in loc sa investeasca in pace. Dar masurile luate vor imbogatii complexul militar bancar, serviciile de securitate si alte servicii ale statului si vor duce la o saracie si o teroare de neimaginat in Canada.

Acest Bill, extinde in mod dramatic puterea aparatului de securitate asupra cetatenilor, prin spionaj si tensiune sociala. Deja, am sesizat ca vorbind la telefon cu mai multe cunostiinte, odata cu tratarea unui subiect politic, de la capatul celalalt al firului ti se spune ca vom discuta acest subiect cu alta ocazie. Chiar si in locurile publice din Canada, exista temerea ca poti fi auzit si odata intrat in colimator si facute adnotari in Social Insurance Number (SIN), viata in Canada este terminata si plecarea este doar la un pas, iar cetatenia este revocata instantaneu.

 

Lucreaza bancile centrale capitaliste pentru popoarele pe care le “servesc”? Realizeaza ele o politica monetara de care intradevar avem nevoie? De ce capitalismul are nevoie de aceste banci centrale?

Intrebari grele si cu raspunsuri care intra in contradictie cu insasi doctrina capitalista. De ce? Foarte simplu, pentru ca aceste banci centrale din tarile capitaliste, au dovedit ca nu pot rezolva nici un fel de situatie economica dificila, ci mai degraba amplifica tot ceea ce este rau…

Practic, bancile centrale capitaliste au acaparat intreaga planeta. In acest moment, singura tara de marime apreciabila si recunoscuta pe glob, care nu are banca nationala, este Coreea de Nord, pe care occidentalii o numesc pe drept sau mai putin drept, ca fiind comunista. Nu am fost acolo, nu am colaborat cu nimeni din interior ci doar cu coreeni din nord, veniti in Canada.

Dar, poate Coreea de Nord fi considerata comunista pentru simplul fapt ca nu are banca centrala, sau tarile asa zis capitaliste dezvoltate, pot fi considerate in drumul lor spre comunism pentru ca detin aceste banci centrale?

Voi raspunde in paragrafele de mai jos si veti avea o mare surpriza legata de logica existentei acestor banci centrale in capitalism.

Da, mai sint si alte tari minuscule, insule, ca de exemplu Statul Federal Micronezia, care nu are banca centrala, dar mai mult de 99,9% din populatia globului traieste in tari cu banci centrale…

Dar, de ce s-a apelat la acest tip de banci si cum au luat fiinta, dar mai ales, de ce?


 

Nu mai exista nici un dubiu asupra minciunii americane. Oficialii Serviciilor de Inteligenta americane si britanice confirma: Raportul secret al Pentagonului dovedeste clar complicitatea SUA la crearea si dezvoltarea ISIS..

Dupa citirea acestui raport si declaratiilor fostilor oficiali amercani din cadrul Serviciilor de Inteligenta, care si dau si numele si nu au nici o problema sa isi arate identitatea, este greu de crezut ca cineva mai are vreun dubiu legat de complicitatea SUA si Israelului la crearea, intretinerea si dezvoltarea ISIS in Orientul Mijlociu, in ciuda perversitatii lui Obama si altor lideri occidentali, care “promoveaza” crestinismul si se inchina in fata soborurilor de preoti cu diferite ocazii, pentru a iesii in evidenta, dupa care aproba omorirea a mii si zeci de mii de crestini.

Cu numai doua saptamini in urma, multumita investigatiilor si declaratiilor lui Nafeez Ahmed, care a facut o analiza a documentelor declasificate ale Pentagon, eliberate de Judicial Watch FOIA, am putut afla modul cum guvernele vestice s-au aliat deliberat cu al Qaeda si alte grupuri islamiste radicale, in vedrea inlaturarii de la putere a lui Bashar al Assad..

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/06/14/america-s-allies-are-funding-isis.html

Nafeez arata ca aceste guverne vestice perverse au sustinut si sustin rebelii sirieni teroristi, in vederea crearii unei brese cit mai favorabile pentru sustinerea si dezvoltarea ISIS.

https://medium.com/insurge-intelligence/ex-intel-officials-pentagon-report-proves-us-complicity-in-isis-fabef96e20da


 

Peste 30% dintre americani au probleme mari cu alcoolul... Criza, sistemul de educatie, lipsa interesului fata de familie, somajul si lipsa locurilor de munca isi spun cuvintul, chiar daca minciunile abunda.

Atit in SUA cit si in Canada, consumul de alcool a devenit o mare problema. Daca mergi la un mecanic auto, in vederea  unei reparatii pentru autovehiculul personal, de productie americana, si defectele abunda, in pofida virstei destul de mici a automobilului, mecanicul spune ca a fost construit intr-o zi de luni in SUA. Daca intrebi de ce, el iti rasunde imediat: pentru ca luni, toti muncitorii sint dupa betii crunte si nu au avut timp sa se trezeasca... La fel se intimpla in autobuze si alte mijlloace de transport, unde mirosul de alcool al dimineti ne "imbie" pe ceilalti, destul de putini, raportat...

In America, sint cu mult mai multi alcoolici decit cineva a putut gindii vreodata, dar problema lor este ca vad acest lucru ca stare de normalitate si nu apeleaza la doctori, dupa cum arata un studiu al JAMA Psychiatry.

http://www.psmag.com/health-and-behavior/the-enormous-scope-of-our-national-drinking-problem

Betiveala a devenit sport national in America si Canada si imi este foarte greu sa inteleg de unde vin aceste sume pentru procurarea de bauturi alcoolice, care nu sint deloc ieftine si din acest fapt, putem deduce degradarea structurii de consum a nord americanilor, lipsa de interes pentru o alimentatie sanatoasa, lipsa de odihna activa prin sport, lipsa unei socializari constructive, lipsa de la activitatile de familie si educatia saraca oferita copiilor si asa mai departe, toate fiind legate de consumul excesiv de alcool. Pe de alta parte, putem deduce de ce clasa politica se "bucura" inca de "linistea strazii", multi cetateni americani si canadieni fiind sub influenta nefasta a drogurilor si alcoolului.

Studiul emis de American Psychiatric Association, arata o noua defintie legata de Alcohol Use Disorder, care informeaza ca trei din zece americani au simptome medicale legate de consumul excesiv de alcool, iar o alta buna parte din ei au probleme in viata de zi cu zi datorita alcolului. Numai 20% dintre ei se adreseaza medicului pentru a iesii din aceasta situatie, chiar daca au posibilitatea sa o faca... dupa cum arata The Pacific Standard.

 

Atentie romani, in doua luni va incepe procesul de “bail in” prin care bancile va pot lua toate economiile din depozitele bancare, atit companiilor cit si persoanelor fizice. Scoaterea banilor din banci este obligatorie pentru a va proteja….

De ce se grabeste atit de tare UE sa implementeze acest mecanism de “bail in”? Ce se intimpla in realitate si de ce se minte atit de mult de la Bruxelles?

Dupa cum veti citi mai joc, UE a anuntat fiecare natiune din interiorul Uniunii, ca in cazul in care nu se va conforma aplicarii legislative a mecanismului bancar de “bail in”, va trebui sa faca fata unor sanctiuni si reglementarilor legale.

Disperarea celor de la Strasburg si Bruxelles este la cote maxime, ei amenintind pe fata tarile componente ale UE, incluzind Franta si Italia. Deci, din August bancile din toata UE vor putea aplica fara nici o notificare prealabila, mecanismul de “bail in”, iar liderii UE vor ca pina in August, fiecare tara sa se supuna Portii UE.

Este vreo ratiune pentru aplicarea acestui mecanism draconic care poate duce in citeva minute ca deponenti sa isi piarda bani agonisiti, pentru unii, de-o viata?

Anticipeaza acesti lideri ai UE, un colaps de proportii financiar caruia vor trebui sa ii faca fata pina in August, sau se asteapta, dupa cum a anuntat Janet Yellen, ca odata cu modificarea dobinzii la Rezervele Federale, UE sa fie puternic afectata? De ce o asa graba?

Cu totii ne amintim de ceea ce s-a intimplat la inceputul acestei recesiuni, cind bancile au fost ajutate prin mecanismul de “bail out” pentru a mai exista, si in cadrul caruia, sute de miliarde de dolari si chiar mii, au fost aruncate acestor banci, pe cheltuiala celor pe care acum ii exploateaza si incearca sa ii lase fara economiile de-o viata, care afecteaza enorm pe cei in virsta, care isi legau sperantele cumpararii unor medicamente si un nivel de viata cit de cit rezonabil, de acesti bani depusi cu mari sacrificii in banci.

 
More Articles...


Page 7 of 51

ORA EXACTA

Banner
Banner
Banner
Banner

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?Cine este ONLINE ?

We have 19 guests online

Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.