ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bun venit la "ALTERNATIVA ROMANIEI" !

Presedentia SUA se joaca intre doi infractori, Donald Trump si Hillary Clinton. Cel mai probabil, Hillary va deveni presedinte, pentru ca ea a furat si delapidat statul american cu cele mai mari sume… “Schimbari” pot oricind sa intervina..

Circul politic american continua, iar alegerile pentru presedentie reprezinta scena sau arena pe care se desfasoara cel mai bine acest circ..

Hillary Clinton a fost acuzata ca a trimis e-mail-uri si documente secrete ale Departamentului de Stat, nesecurizate, pe retelele electronice uzuale, prin intermediul unui server instalat la ea in casa, in timp ce era Secretar de Stat.

Dupa mai multe investigatii, a fost arestat Guciffer, un hacker roman care detinea toate e-mail-urile cu date secrete ale lui Clinton. Marcel Lazar, zis si Guciffer a fost dus de urgenta in SUA si arestat pentru ca detinea aceste e-mail-uri. Hillary nu a fost arestata, ba mai mult, a continuat cursa pentru Casa Alba, iar noi ne intrebam: Daca aceste e-mail-uri erau atit de importante, incit sa fie arestat cu tot tam tamul acest Guciffer, de ce nu a fost si Hillary arestata? Daca aceste e-mail-uri au fost atit de nesemnificative, asa cum spune mereu Hillary, de ce nu auzim ca Guciffer este liber si totul a  fost o joaca a unui hacker, care nu era un profesionist in ale computerelor si a  convins pe toata lumea cit de simplu era sa citeasca e-mail-urile lui Hillary..?

Cu siguranta, Guciffer nu este singurul care detine aceste e-mail-uri cu date secrete sustrase de la Hillary si cu siguranta rusii le au in arhiva de mult si la fel chinezii, existind posibilitatea ca in curind sa auzim despre continutul acestor e-mail –uri de la Wikileaks sau alte surse, evident alimentate de la Kremlin si Beijing, care in final pot schimba dupa dorinta Presedintelui Putin, intreaga configuratie a alegerilor prezidentiale din SUA…

Mergem mai departe si ne intrebam ce se intimpla cu fraudele de proportii instrumentate de Fundatia Clinton, care a primit(ilegal), peste 17,7 milioane de dolari in donatii de la guverne straine, in timp ce Hillay era Secretar de Stat al SUA, dupa cum arata Daily Caller News Foundation…

http://dailycaller.com/2016/06/14/exclusive-cryptic-ny-filing-revealed-clinton-foundation-foreign-donations/

Cum i se mai poate cere amaritului de contribuabil american sa plateasca taxe, in timp ce figura numarul unu a diplomatiei americane fraudeaza in proportii inimaginabile si isi creaza avantaj datorita pozitiei pe care o are???? Este vorba de un conflict de interese si o incalcare grosolana a legii.

 

Cit de “iubiti” pot fi americanii pe intreg globul, din moment ce acesti “porumbei ai pacii” au devenit cel mai mare comerciant de arme de pe glob in perioada Obama…

Atentatele teroriste se inmultesc iar America este cutremurata la nivelul cetatenului de rind. Presa mai putin corupta se intreaba de unde vine aceasta ura a fanaticilor ISIS si a celor cu radacini in Orientul Mijlociu, fata de “prospera si amabila” America.

Este un conflict cultural? Este o ura a unor oameni care nu au fost ascultati niciodata, chiar din pozitia de dusmani? Este o ura legata de religie? Este o ura fata de un sistem capitalist care promoveaza pe hirtie libertatea, iar in realitate ea nu numai ca nu exista, dar este o “libertate” aducatoare de saracie si frustrari? Greu de spus, insa vedem cu ochiul liber destramarea unui imperiu al minciunii, un imperiu care a validat prin actiunile internationale, aparitia acestor fanatici si folosirea lor in scop politic.

In ultimii ani, Administratia Obama a facut din vinzarile de armament la nivel international, o politica economica de natura sa tina in echilibru foarte fragilul sistem economic capitalist american, ba chiar aflat in cadere libera, Obama incercind ca aceasta cadere sa nu aduca dupa ea un prapad si mai mare.

Vind americanii arme in vederea apararii intereselor si granitelor unor popoare? Vind ei arme pentru a demonstra intregii lumii ca ei pot aduce pacea, dar mai ales razboiul cind doresc, unde doresc si cum doresc?

Aveti mai jos un site care arata politica tiranica si atitudinea SUA fata de pacea mondiala, fata de milioanele de familii care au fost distruse si urmeaza sa fie distruse in urma exporturilor lor de armament in cantitati uriase peste tot pe glob. Obama a vindut armament pe glob, mai mult decit oricare Administratie Americana precedenta… incepind de la Al doilea Razboi Mondial pina astazi… Impresionant, totul contrastind cu retorica lui Obama si modul vehement in care prezinta dorinta americanilor pentru “pace”…

http://ammo.com/articles/earths-largest-arms-dealer-is-obama-administration-infographic

Obama a exportat pe glob, armament in valoare de mult mai multe miliarde de dolari decit “razboinicul” George Bush, un artizan al razboiului care are pe constiinta milioane de oameni omoriti cu armele “pacii” livrate de el. Peste 60% din armamentul exportat de SUA in ultimii ani a ajuns in…Orientul Mijlociu, acolo unde ei “lupta pentru stabilitate si pace” alaturi de evrei, turci, sauditi, cei din Emirate si Bahrein.. Circ american de proportii, de care nu se mai indoieste nimeni.

http://www.state.gov/t/avc/rls/rpt/wmeat/2015/index.htm

https://en.wikipedia.org/wiki/Blowback_%28intelligence%29

 

Obama avertizeaza poporul american sa fie pregatit pentru potentiale dezastre. Oare politca externa americana poate duce situatia internationala in aceasta ipostaza sau dezastrele naturale si debandada din America vor crea haos total in tara?

Sintem la numai doua zile de la masacrul de la Orlando, practic cel mai vast act criminal prin impuscare din istoria Americii. O tragedie de proportii, dar asemenea tragedii misca emotional un intreg glob si chiar pe americani , daca se intimpla in America, care fie erau obisnuiti ca in fiecare zi, fie politia sa impuste 3-4 persoane, fie niste scelerati sa intre in scoli si sa impuste tot ce misca, fie drogati care omoara oameni pe strazi si asa mai departe.

Nu exista zi in America, fara crime abominabile, fara jafuri armate, fara bombe si explozibili detonati si asa mai departe, ca doar este "democratie" si aceste lucruri trebuiesc privite ca un ingredient al "libertatii" generate de capitalismul "prosper".

Dar, cu numai citeva zile inainte de acest masacru, Obama avertiza poporul american de faptul ca trebuie sa fie pregatit pentru eventuale dezastre.

De ce are nevoie poporul american de astfel de antrenamente si pregatiri, daca guvernul american este “porumbelul” promotor al pacii mondiale si unul dintre cele mai "grijulii" guverne atunci cind vine vorba de mediu inconjurator, chiar daca in sfidare fata de intreaga comunitate internationala, aceasta Administratie Americana condusa de glumetul Obama, nu a semnat Acordul pentru Protectia Mediului de la Kyoto.

Pina in prezent, nu am sesizat niciodata ca Obama sa vorbeasca in public fara sa doreasca sa trimita un mesaj clar ascultatorilor. De ce promoveaza el acum ideea de pregatire a americanilor pentru dezastru?

Pe 31 Mai 2016, cu numai citeva zile in urma, Obama a luat parte si s-a adresat audientei, in cadrul FEMA National Response Coordination Center, in Washington. In cuvintarea lui, Obama a tinut sa aminteasca faptul ca "fiecare american este responsabil pentru pregatirea in vederea unii eventual dezastru, care trebuie sa includa obligatoriu un plan individual sau pe familie, de evacuare rapida a zonei si un stoc de alimente si materiale la indemina, pentru supravietuire..."

Dupa opt ani de criza economica profunda si o politica externa falimentara, bazata in totalitate pe amenintari si santaj si dupa minciunile legate de asa numita refacere economica, guvernul american arunca o eventuala responsabilitate pentru situatii de urgenta, in spatele comtribuabilului, care a crezut ca eforturile lui sint in directia unei vieti mai bune pentru familie si platii unor taxe, care sa acopere situatiile dificile care pot confrunta familia si individul....

https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/05/31/remarks-president-hurricane-preparedness-fema-national-response

 

America devine din ce in ce mai datoare si fara speranta sa isi mai plateasca datoriile, in timp ce aceia care traiesc pe ajutor de la guvern nu mai primesc nimic.. Pomana institutionalizata incepe sa dispara..

Peste 49 de milioane de americani depind existential de cartele de alimente oferite de guvern. Mai mult de 102 milioane de americani depind intr-o forma sau alta de ajutor guvernamental existential, ei neputind sa isi duca voata dupa o zi pe alta fara sprijinul guvernului…

Dar, in acest moment, disperarea acestor amariti a ajuns la cote inimaginabile, ei neprimind pomana existentiala de la guvern pentru a supravietuii in luna Iunie.. Guvernul justifica aceasta prin faptul ca sint probleme in sistemul de procesare informatic si aceasta este cauza pentru care cardurile EBT, prin care amaritii isi pot procura hrana, nu functioneaza. Dar ce pot face acesti napastuiti ai sortii si ai sistemului capitalist, care sint in numar de zeci de milioane? Poate fi vorba de incompetenta guvernului sau actiuni prestabilite?

http://downdetector.com/status/snap-ebt

http://raygano.com/day-8-no-money-on-ebt-cards-riots-next/

Ce s-a intimplat in urma acestei “defectiuni”? Foarte simplu. Acesti amariti care nu mai au nimic de pierdut si nu si-au platit datoriile pentru ca nu au primit pomana guvernamentala, au avut telefoanele inchise, internetul blocat, cablul TV “taiat” de companiile de cablu si multe altele… pe linga lipsa acuta de alimente care se manifesta in familiile lor, care traiau de pe o zi pe alta. Numarul infractiunilor va fi in crestere exponentiala…

Aceste carduri EBT, existentiale pentru milioane de americani si care sint incarcate de guvernul american lunar, sint echivalentul tichetelor pentru achizitionarea de piine, in perioada anilor 30, iar in loc ca acesti amariti sa astepte la cozile pentru procurarea piinii care existau atunci, ei trebuie sa astepte dupa “calculatorul” guvernului pentru a le da unda verde la cumparaturile existentiale lunare..

Cu toate acestea, americanii inca mai considera guvernul lor ca fiind “plin de bani” si cu mari posibilitati sa le plateasca trindaveala la care sint indreptatiti si sa le dea permanent pomana existentiala, teorie care incepe sa nu mai aiba relevanta…

Cum vor supravietuii americani amariti, unei asemenea situatii? Greu de spus, insa eu cred ca romanii ar trebui sa inteleaga ceva legat de americani si promisiunile lor ca vor ajuta Romania sa iasa din impas… Cu ce si cum, din moment ce ei nu se pot ajuta singuri?

Adrian Cosereanu

 

Politia americana fura banii din conturile bancare ale cetatenilor americani si din cardurile lor de debit si de credit. Dispozitivul prin care o face, este in dotarea politiei din Oklahoma…

Ca si cum nu era suficient, faptul ca mai mult de 3,2 americani sint impuscati sau omoriti prin alte modalitati, zilnic, de politia americana, care doreste sa tina in friu o populatie darimata moral si la limita energiilor existentiale, aceasi politie, a comandat si chiar pus in functiune, un dispozitiv prin intermediul caruia, poate accesa orice cont bancar si card de debit sau credit, al oricarui cetaten american si il poate “golii”, fara acordul cetateanului respectiv.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3382820/Police-killed-1-200-people-2015-one-five-victims-unarmed.html

http://www.theguardian.com/us-news/2015/dec/31/the-counted-police-killings-2015-young-black-men

Este socant, chiar si pentru multi romani, care inca mai cred in povestile cu democratia si corectitudinea, specifice societatii americane…

http://www.news9.com/story/32168555/ohp-uses-new-device-to-seize-money-used-during-the-commission-of-a-crime


Confiscarea bunurilor si banilor americanilor de catre autoritatile americane, este o stare de normalitate, iar totul se face fara mandat eliberat de procuratura sau alte modalitati pe care le consideram legale.

In acest moment, politia americana nu mai trebuie sa aresteze pe americani pentru a le da posibilitatea sa isi dovedeasca inocenta, ci pur si simplu ii lasa fara nici un ban in banca si datori la credit carduri, in cazurile pe care ei le vad posibil de investigat…

Dispozitivul din dotare, de care se “bucura” politia din Oklahoma, iti poate golii contul instantaneu… Este denumit ERAD sau Electronic Recovery and Acces to Data…, iar politia din Oklahoma are in dotare 16 dispozitive de acest gen…

Confiscarea banilor de catre politie, se poate face chiar din masina politiei, daca agentii de politie considera ca cel oprit in trafic sau in alta circumstanta, este dubios, fara sa il anunte ca incepind din acel moment nu mai are nici un ban in cont…

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/north_america/americas-current-economy/oklahoma-police-can-seize-your-entire-bank-account-on-a-traffic-stop-without-any-charges-at-all/

 

America devine datoare 10 dolari la fiecare dolar inregistrat in cresterea economica a tarii, dupa cum arata primul trimestru al anului 2016. Cum poate fi aceasta, formula dezvoltarii economice si stabilitatii unei societati?

In toamna anului 2015, Rezervele Federale au renuntat sa mai elaboreze statistici comparate legate de creditul total al economiei americane

http://www.federalreserve.gov/releases/z1/z1_technical_qa.htm

Sa vedem ce se intimpla oficial si cum au vazut Rezervele Federale situatia economica existenta prin prisma celor doua componente: datoria totala si total imprumuturi in economie, la care eu as adauga ca foarte important, pentru a ne face o imagine a acestui capitalism sau crony capitalism, structura datoriilor si diferentierea lor intre sectorul privat si cel de stat..pentru ca tot vorbim de capitalism, de capital si de sector privat si initiativa privata.

https://research.stlouisfed.org/fred2/series/ASTDSL

https://research.stlouisfed.org/fred2/series/ASTLL

Ceea ce trebuie luat in seama, sint ultimele date legate de creditul total al SUA, dupa ce federalii au emis o declaratie legata de “Flow of Funds”, care ne arata schimbarile in zona bogatiei sau saraciei gospodariilor americane.

Acest studiu, arata ca, in primul trimestru al anului 2016, bogatia neta a cetatenilor americani, cei mai multi in analiza fiind cei bogati si cu acumulari in stocuri si alte instrumente financiare, ceea ce reprezinta un segment extrem de redus de populatie, a crescut de la 837 de miliarde de dolari la peste 88.000 de miliarde de dolari, datorita schimbarilor nebunesti care au avut loc pe piata Imobiliarelor (Real Estate).

Dar, cum arata situatia pe ansamblu si care este tabloul in aceasi termeni ai societatii americane? Nu este deloc unul placut si arata modul artificial si discrepantele din economia americana capitalista, dar si amplificarea unor tendinte de concentrare a bogatiei pe o structura economica paguboasa.

In concordanta cu datele BEA, PIB-ul Nominal in primul trimestru al anului 2016, a fost de 18.230 miliarde de dolari, o crestere de 65 de miliarde fata de trimestrul precedent sau daca incercam sa ducem cifrele in zona anuala, a fost o crestere de 0,7%. Dar, cea mai mare problema pleaca de la intrebarea: Cit de mult debit a trebuit sa contracteze economia SUA, pentru a genera aceasta crestere ecnomica foarte subtire la nivelul economiei americane?

Am urmarit si in Romania, analizele lapidare si fara relevanta ale economsitilor arondati la putere si nu am vazut nicaieri statistici care sa arate comparat, cita datorie a acumulat statul roman pentru a crea un dolar sau un euro in crestere economica, care este si trebuie sa fie un indicator care sa arate valoarea managementului capitalist si capacitatea investitionala gindita in evolutie, daca se poate pune problema in acest fel.

Este foarte important, dupa analiza acestor cifre, sa vedem cu claritate, formula PIB-ului si de acolo sa ne “jucam” cu termenii ei, pentru a vedea cum deruleaza procesul economic pe ansamblu si care este eficienta acestor imprumuturi nebunesti..

https://research.stlouisfed.org/fred2/series/GDP

 

Stiu americanii de ce le poate fi teama? Media jewmericana creaza confuzie si profita de ea, lasind sa se intealaga faptul ca Rusia este un pericol mondial, pentru ca cei din complexul militar industrial american sa cistige... Cine sint acestia?

Cine intretine starea de tensiune dintre America, pe de-o parte, si Rusia si China pe de alta parte? Cine forteaza tarile vest europene catre un conflict militar cu Rusia?

Foarte multi analisti militari sau economici americani scriu din ce in ce mai mult despre un potential conflict cu Rusia si evident, un Al Treilea Razboi Mondial. Dar mass media are alta strategie, acolo gasind caracterizari degradante ale economiei ruse, povesti cit de slaba este armata rusa, cita foamete este in Rusia si China, citi rusi sint intemnitati, ce teroare economica este in Rusia si asa mai departe, pentru ca razboiul sa vina ca ceva normal si usor de cistigat pentru un popor care nu mai stie de ce sa ii fie frica, poporul american, totul nefiind bazat pe nici o evidenta clara, asta in timp ce acest popor american traieste o tragedie economica si este pus in sclavie economica de proportii.

Dar, pentru cine stie citeva momente din istoria Rusiei si despre stadiul curent al guvernarii tarii, dar mai ales despre stadiul tehnicii miltare la care se afla Rusia, este evident ca tot ce debiteaza vestul este o minciuna de proportii.

In cazul unui razboi impotriva Rusiei, americanii nu au cum sa iasa invingatori, Rusia va muta razboiul foarte rapid pe continentul nord american si finalul societatii vestice va fi foarte aproape, avind in vedere numarul mare de rusi ca traiesc in saracie in vest si care citesc zilnic minciunile proferate despre tara lor.

Daca ne uitam la evidentele istorice, Rusia a suferit cele mai mari pierderi, peste 22 de milioane de rusi au murit in Al Doilea Razboi Mondial, cei mai multi dintre ei fiind civili, deoarece tara a fost invadata de nazisti, fara ca rusii sa fi incercat sa lupte cu ei inaintea invaziei.

De cite ori Rusia a fost invadata, de atitea ori rusii au cistigat razboiul. In 1812, Napoleon a invadat Rusia, iar in 1814, cavaleria militara rusa defila pe strazile din Paris. Pe 22 Iunie 1941, aviatia germana a lui Hitler bombarda Kievul si invada Rusia. Pe 8 Mai 1945, trupele ruse defilau in Berlin..... Poate fi vorba de o necesitate de a invada Rusia de catre americani si poate fi asa de simplu, in acest moment? Este o utopie americana.

 

China iese la “rampa”: “America este cea mai mare amenintare la adresa pacii si stabilitatii mondiale”. Au liderii chinezi dreptate? Daca analizam realitatea pe care o traim, nu avem cum sa ii contrazicem…

Este o realitate, faptul ca relatiile dintre China si SUA au devenit din ce in ce mai tensionate iar America este din ce in ce mai datoare la China. Este o realitate faptul ca, in situatia in care ne-am propune sa scoatem toate produsele chinezesti din orice magazin american, acel magazin ar fi pregatit pentru  zugraveala, el fiind gol si chiar unele din ele fara rafturi..

In urma cu citeva zile, marina militara americana a survolat constant, cu distrugatorul USS William P. Lawrence, zona insulelor chinezesti din Marea Chinei de Sud, chiar in interiorul a mai putin de 12 mile maritime cit prevad legile internationale. In final, China a trimis doua avioane de vinatoare J15 si trei nave de razboi pentru a ii “instiinta” pe americani, legat de pericolul actiunii lor, iar in final, “inocentii americani” au parasit zona.

Oficialii americani au anuntat imediat ca asa stau lucrurile si ca distrugatorul american a fost destinat unei provocari chineze, in urma unor manevre militare excesive desfasurate de China in acea zona. Liderii chinezi au declarat la rindul lor:”Actiunea militara americana o consideram o amenintare la adresa Chinei, care pune in pericol persoalul militar chinez si infrastructura militara din zona si duce la distrugerea pacii si stabilitatii in zona..”.

https://www.rt.com/news/344542-china-us-greatest-threat/
China a anuntat déjà ca nu va recunoaste verdictul mincinos al conducerii ONU, daca ingrijorarile Chinei, legate de punerea in pericol a pacii in zona, de catre americani, nu va fi luata in considerare de organizatia mondiala si SUA nu se vor supune legilor maritime internationale…

Dar, cel mai periculos aspect, este acela ca multe tari din zona Marii Chinei de Sud, incearca sa realizeze manevre militare comune cu SUA, pentru a pune in evidenta arsenalul lor militar si aliatii americani gata sa intervina oricind in acea zona maritima, in felul acesta, tensiunile dintre chinezi si vecinii lor din Marea Chinei de Sud fiind din ce in ce mai mari…

Chinezii nu inteleg interferentele marinei militare americane pe coastele chineze, atita timp cit China nu pune in pericol costele americane, atit in Pacific cit si in Atlantic… insa americanii inca mai cred in sansa lor intr-o confruntare cu China, chiar in “gradina” chineza…

Adrian Cosereanu

 

Drumul spre saracie in America, este pavat de marile corporatii. Aceste corporatii ofera imprumuturi pentru angajatii care nu isi pot plati consumul existential… Saracia la ea acasa.

Marile corporatii americane, intinse pe tot globul, stiu ca nivelul de exploatare al angajtilor este extrem de ridicat. Ele mai stiu ca banii pe care ii ofera angajatilor, sint o gluma si sumele nu sint de natura ca acestia sa isi poata intretine familiile. Ele mai stiu ca  profitul trebuie sa fie din ce in ce mai mare si in buzunarul detinatorilor de actiuni si al celor ce conduc aceste corporatii. Ele mai stiu ca trebuie sa se vaite si sa evite plata taxelor catre statul capitalist, pentru ca sint “sarace” si din putinul lor, doresc sa investeasca, dupa care investesc in Asia sau alte zone sarace, in ideea maximizarii profitului si platii unor salarii simbolice fara a respecta vreo etica a muncii. Ele mai stiu ca pot imprumuta bani de la marile banci cu dobinda simbolica sau chiar zero, dupa care isi imprumuta cu dobinda mare proprii angajati, pe care ii mai exploateaza inca odata. Ele au acces la tehnologie de ultim moment, care creste productivitatea major, scotind din cimpul muncii milioane de oameni, dar preturile la raft fiind din ce in ce mai mari….. dupa reguli capitaliste necunoscute de nimeni, decit de cei ce conduc aceste corporatii. Ele stiu multe…

Rezervele Federale si liderii acestei institutii financiare la toate nivelele, sint criminali, pe fata, care ajuta oligarhia, criticind oligarhia minuscula din Rusia…

Prin ceea ce fac corporatiile americane, activitatea lor criminala nu poate fi pusa la indoiala.

Cartelul financiar care conduce SUA, promite dobinzi cu 0%, in ideea de a ajuta economia, in timp ce clasa de saraci definita ca “working poor class”, plateste pentru ani de zile dobinzi de 100% pentru a-si cumpara o canapea si a platii pentru alimentele necesare familiei, fiind anuntati ca acest aspect este unul specific refacerii economice….

Ma gindeam la ce spunea Obermayer de la Goldman Sachs, la intilnirea lui cu Michael Lewis, cel care a scris “The Big Short”. La un moment dat, il intreaba pe Lewis, cum poate face ca lucratorii din departamentul sau institutia pe care eventual o conduce, sa fie mai fericiti cu salarii mai mici. Lewis a ezitat, dupa care a dat raspunsuri relative si mai mult axate pe atitudine in plan relational.

Obermayer i-a replicat:”Sa ii utilizezi si mai “efficient” si sa le oferi credite mai mari, cu dobinda, pentru ca in acest fel ei vor fi mai fericiti decit sa le oferi o crestere salariala…”. Chiar asa au si facut cei din etnia lui Obermayer, care inca mai conduc sistemul bancar si multe dintre corporatii.

Deci, numai oligarhii si un segment minuscule de imbogatiti au acces la credite cu dobinzi infime, in ideea desfasurarii de mecanisme speculative din ce in ce mai daunatoare populatiei, prin canalizarea banilor intr-o zona neagra si gri a economiilor. Evident, inegalitatea creste exponential… Dar ce spuneti de articolul de mai jos, din Washington Post?

https://www.washingtonpost.com/news/storyline/wp/2014/10/16/she-bought-a-sofa-on-installment-payments-now-its-straining-her-life/?src=longreads

 
More Articles...


Page 7 of 90

ORA EXACTA

Banner
Banner
Banner
Banner

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?Cine este ONLINE ?

We have 33 guests online

In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!