ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bun venit la "ALTERNATIVA ROMANIEI" !

Pentru prima oara in istoria FMI, cei ce conduc fondul, recunosc situatia dezatruoasa a economiei mondiale capitaliste si datoriile astronomice facute de tarile globului. Record absolut – 152.000 miliarde de dolari sau 225% din PIB-ul planetar....

Cifrele din titlu, arata o imagine economica de cosmar si apropierea unui colaps de proportii in economia mondiala datorat acestui sistem capitalist al carui design este in totalitate legat de speculatii, frauda si inselaciune la nivel global...
Este pentru prima data, cind FMI recunoaste ca economia mondiala este in situatie fara iesire si cu risc deosebit de mare de a colapsa cit de curind.
In raportul FMI se arata ca datoria totala la nivel mondial este de 225% din PIB ul planetar, practic imposibil de suportat vreodata prin achitare si este in continua crestere... Pina cind? Asta ar dori sa stie si ciocli financiari de la FMI care si-au batut  joc de toate economiile tatilor in curs de dezvoltare si chiar ale celor dezvoltate.
Datoriile guvernelor, gospodariilor populatiei si corporatiilor care nu fac parte din sectorul financiar bancar, sint de peste 152.000 de miliarde de dolari(da, a-ti citit bine, nu este nici o greseala, 152.000 de miliarde de dolari!!!)..
http://www.imf.org/external/pubs/ft/gfsr/2016/02/pdf/text.pdf
https://www.imf.org/external/pubs/ft/fm/2016/02/pdf/fm1602.pdf

Daca la aceasta cifra adaugam datoriile enorme ale sectorului financiar, imaginea dezastrului este una apocaliptica, iar FMI o realizeaza si jewmericanii care au crezut ca o intreaga lume le poate sta la picioare inrobindu-i in datorii, sint in situatia in care nu mai pot primii banii inapoi, iar politic pot pierde influenta in mod decisiv.. Ce le va ramine? Foarte simplu. Ne vor implica in conflagratii militare de proportii pentru a ramine cel putin politic, sclavii lor iar economic vor incerca sa dovedeasca faptul ca existenta noastra este legata de deciziile lor…

In 2002, raportul dintre datoriile globale si PIB(in afara sectorului financiar bancar) erau de 200% din PIB-ul planetar, iar in 2015 se inregistra peste 225% din PIB-ul mondial… Se poate reduce acest procent? Imposibil, iar jewmericanii stiu acest lucru si vor dori o rezolvare prin teroare si incitare la ura la nivel global…

Este mai mult decit evident faptul ca valoarea uriasa si in crestere a datoriilor au depasit cu mult cresterea economica la nivel economiei mondiale capitaliste, rezultind o datorie din ce in ce mai mare pe fiecare dolar introdus in economii sau realizat de economiile capitaliste…

Ceea ce este interesant de scos in evidenta din acest raport al FMI, este faptul ca sectorul privat, care se doreste a  fi motorul economiilor capitaliste, inregistreaza o datorie la nivel global capitalist, de peste 100.000 de miliarde de dolari, reprezentind un risc extrem de ridicat. Pai, as intreba acesti promotori ai capitalismului: Cum se poate ca datoriile sectorului privat sa fie din ce in ce mai mari, in conditiile unui capitalism de cumetrie, in care marea majoritate a marilor corporatii private cauta cu ardoare contracte cu guvernele capitaliste??? Deci pe de-o parte, sectorul privat este dator, iar guvernul, care plateste cele mai mari lucrari efectuate de sectorul privat, este si el dator, dar nimeni nu isi plateste datoria… Ce inseamna asta? Simplu! Spalare de bani la nivelul economiilor nationale capitaliste cu un coordonator unic al jafului – Statul Capitalist….

 

NATO, una dintre cele mai corupte organizatii mondiale. Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg a fost numit la conducerea organizatiei darorita “spagii” data de norvegieni…Fundatiei Clinton. Aceasta este NATO care apara Romania si dicteaza politica.

http://www.politifact.com/truth-o-meter/article/2016/jul/07/fact-checking-donations-clinton-foundation/

http://dailycaller.com/2016/05/11/exclusive-persian-gulf-sheikhs-gave-bill-hillary-100-million/

Daca discutam de Arabia Saudita, Emirate si alte tari din Golf, care au cotizat constant la Fundatia Clinton si un intreg glob stie acest lucru, acum vine rindul tarilor pe care le credeam mai putin corupte, dar tot capitaliste si care cotizeaza Fundatiei, dar pentru a obtine posturi in structurile de conducere ale monstroasei organizatii nord atlantice NATO. Deci cotizatii mai mult decit strategice.

Conform informatiilor difuzate de NORAD, in perioada 2007-2015, Norvegia a trimis peste 584 milioane de dolari Fundatiei Clinton. Evident, vine intrebarea: Pentru ce, atita timp cit in aceasta fundatie, sint angrenati pe salarii astronomice, chiar membri familiei Clinton? Pentru ce, cind aceasta fundatie nu a facut nimic pe glob, insa prin intermediul ei au fost generate scandaluri de coruptie pina si la FIFA?

Mai mult, Norvegia a promis in 2015, ca in urmatorii ani va dona Fundatiei Clinton, peste 92 de milioane de dolari. Imediat dupa ultimele transe ale donatiilor, pe timpul cind la conducerea Departamentului de Stat era Hillary Clinton, americanii l-au numit in functia de conducere suprema a NATO pe cel pentru care Norvegia cotiza… Jens Stoltenberg, iar pentru ca reactiile sa fie “pozitive” de ambele parti, lui Obama i s-a oferit...Premiul Nobel pentru Pace..

Un circ pe care nimeni nu l-a inteles, mai ales datorita aprinderii mai multor focare de razboi si acceptul marionetei Obama dat evreilor sa faca prapad peste tot pe glob iar SUA sa distruga tari intregi in bombardamente nimicitoare, lasind aceste tari in calitate de terenuri virane..

http://www.dagbladet.no/nyheter/pengedryss-over-clinton/60264257

Urmare a acestei marinimii a norvegienilor, la 1 Octombrie 2014, Stoltenberg a fost numit Secretar General al NATO, dar in realitate nu mai conta cine era pentru ca oricum este o organizatie criminala la comanda americanilor.

Pe data de 9 Octombrie 2009, dupa primirea Premiului Nobel de catre Obama, imediat el a anuntat promovarea unui acord de neproliferare a armelor nucleare si un nou climat in relatiile internationale…

Am vazut ce a urmat, in special in lumea musulmana si in Ucraina. Mai mult, in acest moment sint peste 4,950 de focoase nucleare(acestea erau in 2010), iar sistemul de propulsie al lor a fost modernizat de mai multe ori pe banii oferiti de Obama… Deci este o gluma proasta pe care americanii vor sa o inghitim.

Acelasi Obama a restartat Razboiul Rece cu Rusia si amalgamul de sanctiuni dictate Rusiei pentru ca nu doreste NATO la granite ei si nici rachete nucleare. In acelasi timp, clovnul Obama a reaprins focul in Orientul Mijlociu si a impiedicat sistematic Rusia sa stabilizeze zona, a oferit Sauditilor placerea de a omori sute de mii de amariti yemeniti si a incercat sa creeze tensiune cu Rusia de frica faptului ca sauditii isi pot retrage banii din bancile americane.

https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/apr/01/obama-claims-nuclear-weapons-reductions-start-treaty

 

Cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din America, intr-un depozit din Ohio au fost descoperite urne de vot pline cu voturi pentru Hillary Clinton, gata a fi eliberate pentu numarare... Media jewmericana tace.. De ce?

Din ce in ce mai multi americani vad un scenariu sumbru cu iesiri in strada si lupte pentru democratie in SUA, imediat dupa alegerile prezidentiale din 8 Noiembrie 2016.

Cu numai citeva zile in urma, un lucrator al unui depozit de marfuri din Ohio a descoperit surprinzator, un numar impresionant de urne de vot pline cu voturi si sigilate. In urma deschiderii lor, surpriza...majoritatea covirsitoare a voturilor erau favorabile lui...Hillary Clinton. Investigatiile continua dar jewmericanii din finante si Media vor incerca sa musamalizeze aceasta frauda de proportii.

http://christiantimesnewspaper.com/breaking-tens-of-thousands-of-fraudulent-clinton-votes-found-in-ohio-warehouse/

Aceste algeri prezidentiale din SUA vor reprezenta cea mai mare frauda electoarala la nivel mondial din toate timpurile, intreaga presa jewmericana si complexul industrial militar bancar fiind in fierbere si temindu-se ca Trump va iesii presedinte, iar comenzile lor se vor diminua semnificativ, lasindu-i cu buzunarele jumatate goale.

Va fi cea mai mare frauda electorala din istoria SUA, fara discutie.

Computerele prezicatoare in privinta cistigatorului, arata ca Trump va fi presedintele SUA, dar computerele nu pot lua in considerare fraudele.... Al Gore a avut un avantaj in fata lui Bush si in final, prin frauda a pierdut, Curtea Suprema oferind familiei Bush presedentia si posibilitatea de a alimenta cu banii contribuabililor masina industrial militar bancar jewmerican....

Nivelul coruptiei la Washington este la cele mai mari cote si la vedere, fara nici o rusine si va incerca sa decida soarta alegerilor prezidentiale, tema jewmericanilor fiind in primul rind declaratiile lui Trump legate de o pozitie diplomatica favorabila in relatia cu Presedintele Putin in scopul incheierii conflictelor la nivel mondial si concentrarii economice pe refacere, ceea ce evident duce la nemultumiri ale complexului evreiesc industrial militar financiar, care isi doreste sa faca bani cit mai rapid, indiferent de numarul mortilor si nu pot astepta o refacere economica si sa participe la ea...

Pare din ce in ce mai mult, o certitudine, faptul ca imediat dupa aflarea votului in alegeri, va fi o izbucnire de violenta in SUA, la nivelul strazii. Chiar daca ea nu va avea amploare prezisa de multi analisti politici, este foarte clar ca America este divizata major, ca nu mai exista incredere in sistem de nici o parte, ca refacerea economica este doar o poveste de adormit copiii, iar motivatia si determinarea americanilor pentru a mai muncii si realiza ceva, este la cele mai mici cote istorice. Se pare ca Deutsche Bank va avea "grija" sa fie prima pe panoplia dezastrului financiar al sistemului capitalist si cu implicatii in alegerile din SUA, fortind o implozie de proportii a sistemului.

Adrian Cosereanu

 

America ravasita de scandaluri si o economie de Lumea a Treia... Trump da fiori de groaza jewmericanilor adepti ai lui Hillary si el este foarte aproape de a ridica America in picioare.. Frauda, este cuvintul comun in America.

In fiecare zi apar zvonuri, care mai de care mai agresive si cu mai mare impact la publicul adormit american. Jewmericanii care conduc acum destinele SUA si doresc sa isi puna un presedinte de talia lu Hillary Clinton, sint mai mult decit ingrijorati de faptul ca in acest moment numarul celor care contribuie la campania electorala a lui Trump, creste exponential. Dar nici asta nu ar fi o problema, am spune noi, dar principala teama organica pe care o vad jewmericanii politicieni si magnati, este faptul ca numarul celor care au contribuit si contribuie la campania electorala a lui Trump si care depun mai putin de 200 de dolari in donatii, a crescut in ultimele saptamini intr-un ritm incredibil. Niciodata un candidat Republican pentru Casa Alba, nu a avut, in istorie, un numar mai mare de donatori cu mai putin de 200 de dolari, decit are in acest moment Donald Trump, niciodata in istoria partidului, iar asta ii pune pe jar pe jewmericanii afaceristi care conduc Washingtonul prin telecomanda..

http://fortune.com/2016/09/19/donald-trump-small-donors/

Daca in 2008, McCain si in 2012, Mitt Romney, au ajuns cu greu la donatii de mai putin de 64 de milioane de dolari de la acest tip de donatori, care se traduc in oamenii simpli, acum Trump a colectat o suma de trei ori mai mare de la acestia.

Asta este teama de neascuns a jewmericanilor din Media si din complexul militar industrial bancar american, faptul ca oamenii de rind participa cu bani la campania lui Trump, ceea ce face ca pestii mari de la corporatii sa isi vada voturile in pericol, pentu ca in final discutam de un vot al fiecaruia, chiar daca cei de pe Wall Street vor pune bani in joc pentru Hillary, ei putind foarte simplu sa piarda prin votul popular...

Ca deobicei, cind jewmericani simt ca ceva nu are cum sa iasa pe placul lor, este de vina..a-ti ghicit, Presedintele Putin, pe care acum il condamna de frauda elctorala in...aceste alegeri din America. Aceasi jewmericani care au inminat Premiile Nobel celor mai distinsi profesori si celor mai mari personalitati, in economie, finante, computere, sociologie, filozofie si asa mai departe, scoliti la universitatile de prestigiu din SUA, in final se tem ca de moarte de contactul cu o alta societate, ceea ce arata ca ideea lor de multiculturalism se baza ea insasi pe frauda..

Jewmericanii scriu in toata presa americana ca votul americanilor va fi ghidonat electronic de… Presedintele Putin, prin intermediul computerelor, pentru a fi sigur ca Trump va cistiga. Evident, ei pregatesc pe Obama pentru a declansa o conflagratie militara de proportii, in caz ca votul final nu va fi pro Hillary, si in final ca Obama sa declare Legea Martiala in tara, care este mai mult decit posibil. Acesti jewmercani sint in stare sa distruga intreaga America, pentru intersul lor financiar si chiar Europa si alte continente. Ei calca in picioare orice principii ale finantelor, bunului simt si respectului..

http://www.nbcnews.com/news/us-news/russians-hacked-two-u-s-voter-databases-say-officials-n639551

 

A inceput “dansul” bancar in Europa. Clientii Deutsche Bank nu mai au acces la cash din motive…IT. Solista principala este… Deutsche Bank, de unde clientii nu isi mai pot retrage.. aurul fizic.. Atentie la Reiffeisen Bank din Romania.....

Este foarte clar faptul ca Departamentul de Justitie al SUA creaza in principal aceasta panica de proportii dinaintea furtunii financiare usor de anticipat care va decima Europa. Americani se joaca cu Deutsche Bank in vederea stabilirii unei sume a penalizarii, care dupa ei ar trebui sa fie in jurul a 14 miliarde de dolari, ceea ce ar face ca Deutsche Bank sa devina istorie. Dar negocierile continua. Pe acest fond, incepind de ieri, multe filiale ale Deutsche Bank nu mai puteau elibera clientilor bani..cash. Motivul a fost un.. “glitch al IT”..

Cum se face ca s-au suprapus aceste evenimente, praduiala americana cu glitch-ul… evident ca piata financiara a simtit pulsul si a reactionat imediat, stiind ca UE si Deutsche Bank sint pe drojdie…

Marea banca americana JP Morgan, a venit in intimpinarea eventualelor consecinte devastatoare pentru Europa si chiar pentru americani, spunind ca tsunamiul bancar in Europa va veni datorita mecanismelor speculative derivative care insumeaza valori enorme, incredibile chiar pentru economisti. Economisti lui JP Morgan au avertizat ca efectul de multiplicare al dezastrului se va resimti in intreg sistemul bancar international… Panica a cuprins major si Wall Street-ul. Criza de incredere a luat proportii inimaginabile, iar investitorii, prin actiunile lor si retragerile de fonduri, incep sa debalanseze piata din ce in ce mai mult, lasindu-ne sa asistam la un colaps major in devenire.

http://www.cnbc.com/2016/09/30/deutsche-bank-really-isnt-like-lehman-its-more-like-bear-stearns.html

Agentia Reuters si Handelsblatt, arata cu exactitate faptul ca Deutsche Bank a suferit o deterioare de imagine care va fi extrem de greu de refacut, mai ales dupa ziua de ieri cind clientii nu au mai putut sa scoata bani cash de la automatele bancii…

http://www.reuters.com/article/us-germany-deutsche-bank-idUSKCN1220NA

http://www.handelsblatt.com/unternehmen/banken-versicherungen/deutsche-bank-kleine-panne-in-der-grossen-krise/14633288.html

Cu numai o saptamina in urma, foarte straniu, sistemul online al Deutsche Bank, a prezentat erori si imposibilitatea clientilor de a face tranzactii in acest sistem, in multe cazuri, pe ecran aparind cifre dublate sau deloc.. La sfirsitul lui August, Deutsche Bank a anuntat ca este in imposibilitate de a onora toate comenzile de eliberare de aur catre clientii bancii si eventualii cumparatori..

http://www.godmode-trader.de/artikel/xetra-gold-doch-nur-ein-fetzen-papier,4852569

https://www.xetra-gold.com/en/news/news/hinweis-zur-auslieferung-von-physischem-gold/

 

Batalia pentru America are in centrul ei, discutii despre....femei si sex. Pai, dupa saracia creata de Hillary Clinton &Co, nu ar mai ramine nimic de discutat despre tarimul "prosperitatii". Despre economie...liniste.

Urmaresc cu atentie, ca deobicei, dezbaterile politice din America, in timp ce tara se scufunda economic si credibilitatea liderilor ei este la cele mai joase cote pe arena internationala. Nimeni nu mai vede in America, o tara serioasa si o asimileaza Hollywood-ului, ceea ce de fapt si este. Circ zilnic si discutii sterile, care par sa arate ca asta doreste poporul american si nu poate intelege altceva. De ce? Pentru ca a fost dresat pentru zeci de ani sa confunde show-urile TV cu viata reala si invers.

Asistam la o dezbatere prezidentiala intre un om de afaceri, Donald Trump din afara spectrului politic si perversa Hillary Clinton, care minte la orice vorba scoate din gura.

Este mai mult decit evident, din dezbateri, faptul ca aceste alegeri prezidentiale din America, vor fi "reglate" de la Kremlin. Prima runda a dezbaterilor a fost una in care Hillary a iesit mai mult in evidenta, insa cu siguranta va urma in Octombrie, un tsunami de proportii pentru echipa de campanie a lui Hillary Clinton, dictat de informatii care vor veni catre Trump din Rusia...

Ceea ce este interesant, este site-ul fostului "sfatuitor" al lui Hillary, Dick Morris, care arata faptul ca teama organica a ei in aceste alegeri, este Presedintele Putin si nu faptul ca americanii o vor alege sau nu ca presedinte. Pentru acest fapt, ea nu ezita sa ameninte permament pe liderul de la Kremlin, care cu siguranta a schimbat canalul de televiziune cu comedii, pentru vizionarea dezbaterilor prezidentiale americane de circ...

http://www.dickmorris.com/atomic-bomb-inside-hillarys-debate-performance-dick-morris-tv-lunch-alert/?utm_source=dmreports&utm_medium=dmreports&utm_campaign=dmreports

Scandalul email-urilor, cu zecile de mii, trimise fara vreun simt al responsabilitatii diplomatice de catre Hillary, pare sa nu se sfirseasca nici el in aceste dezbateri ridicole de cele mai multe ori.

Ceea ce este de o stupiditate de neinteles, este de ce “Democratii” americani lasa o astfel de creatura cum este Hillary Clinton sa candideze, in timp ce ea este implicata intr-un numar enorm de scandaluri de toate felurile...

In cazul lui Hillary Clinton, ca si in multe cazuri in politica din Romania si nu numai, “Democratii” au ales intre a fi democrat si a fi american. Acest lucru se intimpla si in politica corupta de Cismigiu din Romania, unde politicienii de plastelina care candideaza pe toate treptele, sint ales pentru a fi PSD-isti, PN-listi, PD-isti, UDMR-isti si asa mai departe, toti fiind niste tradatori de tara, circari si marionetele unor mizerii din spatele lor, dar in nici un caz nu sint alesi pentru a fi romani.

Scandalul e-mail-urilor lui Hillary, practic nu mai are atit de multa relevanta, datorita faptului ca ea a distrus mai mult de 50% dintre ele, multe dintre suporturile informationale fiind cufundate in solutii chimice de albire a rufelor...

Ea spune ca aceste e-mail-uri sint personale, uitind sa ne spuna ca ele sint comunicari cu sauditii, printre altii, care au oferit sume imense fundatiei sale pentru a le apara interesele in sfera politica americana.

Pina si New York Times, care este una dintre cele mai mincinoase publicatii de pe glob, alaturi de CNN( Clinton News Network), analizeaza defavorabil lui Clinton scandalul e-mail-urilor...

http://www.nytimes.com/2016/08/23/us/politics/hillary-clintons-new-emails-release-state-department.html?smid=nytcore-ipad-share&smprod=nytcore-ipad

http://www.nytimes.com/2016/09/24/us/politics/hillary-clinton-emails-release.html?smid=nytcore-ipad-share&smprod=nytcore-ipad

 

Sistemul de sanatate german in mare dificultate. O tara care se dorea exemplul unei “piete sociale”, a ajuns modelul a cum sa nu se construiasca o economie... Cresteri de peste 11% ale asigurarilor private de sanatate, in Germania....

Sistemul de sanatate privat din Germania, care era motorul de distributie a imaginii unei "tari bune" la adresa tarii, este fortat de iresponsabilitatea liderilor politici si cei din finante, sa faca fata unei masive crize, in urma careia s-a decis cresterea contributiilor celor care au depus si depun in acest fond, cu peste 11%..

Daca adaugam la aceasta criza a sistemului de sanatate german si criza profunda in care Deutsche Bank a introdus economia lor, vom avea imaginea unei tari in degringolada si in cadere libera sub greutatea refugiatilor.

Aceasta perturbare majora in sistemul de sanatate, afecteaza peste 9 milioane de germani care sint asigurati in sistem privat pentru sanatate..

Sacalii de la Wall Street si Frankfurt, unde sint jucate cu risc ridicat aceste fonduri de sanatate private, au nevoie de si mai multi bani, dar surpinzator, atunci cind au cistigat miliarde peste miliarde de euro si dolari, nu au telefonat nici unui cetatean asigurat sa ii spuna de faptul ca rata de asigurare se va reduce pentru o perioada, datorita cistigurilor inregistrate de acest mizerii de barbugii legalizati ai sistemului capitalist... Ba, mai mult, chiar si cind au cistigat jucind la ”cazinourile” financiare de pe Wall Street si Frankfurt, au marit din nou pretul. Aceasta crestere este cauzata si de o crestere a costului pensiilor, ajungind din nou pe Wall Street si la Frankfurt..

http://theconversation.com/the-pension-problem-at-the-heart-of-germanys-envied-economy-54360

Wall Street Journal arata cu degetul catre sistemul de pensii din Europa, facind din el rusinea unei societati, fara sa se uite in ce situatie si cu ce risc sint jucate fondurile de pensii la cazinoul Wall Street de la New York si cit de nesiguri sint batrinii din America, fata de ziua de miine, ca sa nu spun ziua de astazi, in care marea lor majoritate nu isi pot procura medicamentele si nu pot plati tratamentele... Este o eroare sistemica care nu este recunoscuta?  Cineva o va face, dupa demolarea acestui castel de nisip "poleit", care este capitalismul..

http://www.wsj.com/articles/europe-faces-pension-predicament-1457287588

Dezastru pe toate planurile, iar lumina de la capatul tunelului pare sa fie din ce in ce mai departata si cu posibilitatea sa se stinga..

Adrian Cosereanu

 

Liderii capitalisti nu recunosc criza, insa evenimentele din Dresda o confirma cum nu se poate mai bine. Razboiul impotriva refugiatilor si bazat pe criterii religioase, este declansat de situatia economica devastatoare din Germania si UE...

In Dresda, extrema dreapta a declansat lupte de strada si a implantat bombe in moscheele refugiatilor musulmani, aratind o totala dezaprobare fata de numarul lor cit si de atitudinea lor fata de localnici.

http://www.express.co.uk/news/world/714768/Breaking-Merkel-backlash-Nazis-blamed-huge-terror-bomb-Dresden-mosque

Acesti extremisti de dreapta, par sa fie artizanii a doua atentate majore impotriva comunitatii de refugiati musulmani, prin instalarea de bombe in moscheele din oras, care cu siguranta nu vor fi ultimele...

Merkel a dat tonul unor violente greu de imaginat citiva ani in urma, pe un fomd economic devastator pentru UE si Germania. Miscarea anti emigrare sau anti refugiati din Germania, este corelata cu acest declin economic de proportii, politicienii lasind poporul german sa inteleaga faptul ca acesti refugiati sint de vina pentru ceea ce se intimpla in economia lor, pentru pierderea de locuri de munca, pe care oricum nu le ocupau refugiatii, pentru nivelul derizoriu al taxelor colectate de la corporatii, care oricum nu isi desfasoara activitatea in totalitate in Germania si inseala fiscul incepind de la Deutsche Bank si pina la Bayer, pentru caderea euro si lipsa de control al acestei monede, care oricum era "reglata" prin tipariri si scoatere de bani dupa piata, de Draghi de la Frankfurt.

Europa se afla intr-o acuta criza a datoriei suverane, asa cum a fost la nivelul statului american in anii 1840, cind a fost declansata o lupta armata impotriva irlandezilor, in Philadelphia, irlandezi emigrind masiv in America in acea perioada, evident cu un alt stil de viata si alta religie. In final a fost demarata o lupta intre protestanti si catolici.

Nu va mai dura mult si vom vedea o copie de alta natura, dar asemanatoare in Europa, lupta dintre crestini si musulmani, care a mai fost si in secolul XIX.

Intotdeauna, premergator a fost sentimentul anti emigrare si la fel, intotdeauna acest lucru s-a intimplat pe un fond economic devastator, la care clasa conducatoare adusese societatea...

In Germania, non musulmanilor, dar si non germanilor li se spune ca, in cazul in care nu contribuie substantial la fondul de pensii, li se vor revoca vizele de rezidenti in Germania...sau nu vor mai fi reinoite.

Mai conteaza religia? Se pare ca nu si masurile cele mai dure sint luate de mizeriile politice, tocmai impotriva celor care ii sustin material, ei neavind in vedere doar distrugerea est europenilor sau central europenilor... ci inrobirea unei mase de oameni, facind un circ politic degradant. Ce poate astepta Romania de la acesti farsori?

De aici vine raul fratilor! Sa ne trezim cit mai putem sa o facem...

Adrian Cosereanu

 

Nu mai este nici un dubiu nici in Germania: SUA inarmeaza si finanteaza direct si indirect gruparile teroriste din Orientul Mijlociu. Nimeni nu mai crede in minciunile americane si tot mai multe tari doresc ridicarea sanctiunilor economice impuse Rusiei..

Intr-un interviu de natura sa trezeasca intreaga Germanie la realitate, realizat de jurnalistul Jurgen Todenhofer, a fost publicat in presa de mare circulatie din Germania, incluzind magazinul Focus. In acest interviu luat unui ofiter superior al ISIS, acesta marturiseste ca armele trimise de americani sint oferite lui Jabhat al Nusra, ca un ajutor militar si ele vin chiar cu instructori americani, care pregatesc gruparile teroriste din Zona impotriva regimului Assad si Rusiei..

http://www.focus.de/politik/videos/syrien-al-nusra-erhaelt-angeblich-waffen-von-den-usa_id_5987317.html

Comandantul Al Nusra, Abu Al Ezz, a marturisit presei germane ca americanii sustin si asa zisa opozitie, care de fapt este amalgamata cu teroristii de la ISIS si cei de la al Nusra. Tot el a mai spus in interviu ca americanii sustin material tari care ajuta teroristi si care la rindul lor trimit armament acestor grupari la comanda americana.
http://www.ksta.de/politik/interview-mit-al-nusra-kommandeur--die-amerikaner-stehen-auf-unserer-seite--24802176-seite2

Acelasi comandant al ISIS a mai spus ca armele sint sofisticate si sint destinate luptei impotriva guvernului Assad. Mai departe, sursa a anuntat ca artilerie grea si tancuri ale al Nusra sint primite via Libia si Turcia....

Ofiterii superiori care pregatesc teroristii, provin din SUA, majoritar, Israel, Turcia si chiar sirieni, din Aleppo.

Toti comandantii ISIS coordonati de serviciile de inteligenta vestica. Iar in incheiere, seful teroristilor a tinut sa spuna ca "SUA este de partea noastra..."

Teroristul a mai spus ca cea mai mare problema pentru al Nusra sint militari rusi, care sint intercalati cu armata nationala siriana si care lupta cu arme sofisticate si nu pot fi evitati, iar odata loviti soldatii rusi, situatia devine un iad pentru teroristi, care vor sa instaureze Lega Sharia, ei spunind ca nu vor recunoaste statul secular sirian...

Toate gruparile teroriste din zona lupta cu lansatoare de rachete de tip TOW americane...oferite in mod direct de americani, dupa cum se arata in interviu... Ce ar mai fi de spus??

Ofiterii ISIS sint din Turcia, Israel, America, Qatar si Arabia Saudita..... Dupa cum arata Al Ezz.

 
More Articles...


Page 7 of 99

ORA EXACTA

Banner
Banner
Banner
Banner

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?Cine este ONLINE ?

We have 22 guests online

Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.