ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bun venit la "ALTERNATIVA ROMANIEI" !

Republica Donetsk este decimata de armata fanaticilor nazisti condusi de evreii de la Kiev si se indreapta catre un referendum in vederea anexarii la Rusia….

Razboiul din zona estica a Ucrainei aduce mari pierderi de vieti omenesti in fiecare zi, mari pierderi materiale si o zona de tensiune pe care vestul doreste sa o mentina si sa o controleze, in defavoarea Rusiei.

Este evident ca Presedintele Putin nu va putea sa vada la nesfirsit masacrul populatiei civile rusofone, condus de la Kiev si nici pericolul prezentat de tancurile americane si ale NATO, care marsaluiesc in zona in numar din ce in ce mai mare.

Trebuie inteles ca nici o putere mondiala nu a acceptat, in istorie, o amenintare la granitele ei, incepind de la Imperiul Roman, Imperiul Otoman, America si Marea Britanie..

Dupa Referendumul care a dus la anexarea Crimeei, in 2014, Rusia este foarte aproape si este fortata de vest, sa accepte un alt Referendum, de data asta al zonei Donetsk, prin care locuitorii zonei, vor avea de ales intre a ramine parte a Ucrainei si sub influenta fanaticilor nazisti de la Kiev sau sa fie parte a Rusiei, populatia majoritara fiind rusofona si decimata zilnic de gruparile naziste promovate de guvernul ucrainian de la Kiev.

Referendumul este o chestiune de timp si nu una probabila, pentru noua Republica Populara Donetsk, care a fost si este distrusa intentionat si sistematic de trupele guvernului ucrainian fascist, disperat. Acest guvern de schizofrenici nazisto-evrei, au ajuns la performanta de a mobiliza in fortele armate angajate in conflict in zona, persoane cu probleme majore de sanatate, ucrainieni fara brate…

http://sputniknews.com/europe/20150717/1024741603.html

Presedintele Putin a dat tacit unda verde alegerii facute de populatia din Donetsk, dornica sa scape de prapadul generat de grupurile paramilitare naziste conduse de la Kiev. Agentia chineza Xinhua arata ca liderii provinciei separatiste au demarat déjà preparativele in vederea Referendumului prin care poporul sa decida anexarea la Rusia sau raminerea sub zona de influenta ucrainiana a Republicii Populare Donetsk.

http://news.xinhuanet.com/english/2015-08/19/c_134535215.htm

Referendumul va avea loc in Noiembrie, dupa toate informatiile din zona, la numai patru saptamini dupa alegerile locale.

 

Cine conduce America si cine comanda lideri politici in sistemul capitalist? Cit este de democrat acest sistem capitalist si ce reprezinta omul de rind si opinia lui in cadrul acestui sistem?

Multi dintre noi auzim de guvernul mondial din umbra, de masonerie, de fel de fel de clanuri care conduc politica si economia mondiala si asa mai departe. Dar prin cine conduc acestia, cine creaza premisele unui “management politic si economic” al sistemului capitalist si evident al SUA, care este purtatoarea de steag al acestui sistem?

Sigur, discutam de banci, dominate de aceste grupuri de infractori internationali, dar aceste banci nu ar avea cum sa conduca, fara structurile economice create la dispozitia lor.

Cind discutam despre cine conduce America, nu putem decit sa discutam despre America Corporatista, despre marile corporatii americane, chiar daca unii analisti “vindecati”, arata ca noi, oamenii de rind, sintem corporatiile si ca se poate confunda interesul corporatiilor cu interesul nostru, dar din pacate, noi vedem din ce in ce mai clar ca, in timp ce noi ne prabusim economic, aceste corporatii prospera…

Harta de mai jos, arata cele mai mari corporatii din SUA, functie de venitul lor in fiecare stat american, iar ceea ce este surprinzator, este faptul ca anunite state nu sint conduse de corporatiile pe care noi le credeam dominante economic in acele zone, care au fost create initial in acele state.

California nu este condusa de catre Apple, cum credeam noi ci de Chevron, marea companie petroliera. Washingtonul nu este condus de Microsoft ci de marea companie de vinzare en gros, Costco si asa mai departe, dupa cum puteti observa pe harta.

http://www.broadviewnet.com/blog/2015/08/largest-companies-by-market-cap-in-each-state-2015-map/

Ce mai poate insemna omul de rind in acest capitalism salbatic, in afara unui sclav care este biciuit zilnic de cei ce nu se mai satura cu bogatia acumulata si domina prin inducerea saraciei si sentimentului ca existential, acesti oameni simpli nu pot exista fara aceste corporatii?

Unde se situeaza democratia de care se discuta in sistemul capitalist, raportat la opinia omului de rind, care este considerat un numar interschimbabil?

De ce ne dorim acest sistem, cind raul generat de el il simitim zilnic si el se amplifica?

Adrian Cosereanu 

Ce ne spune campania Prezidentiala americana despre minciuna si capitalism? Pina unde pot merge ele si unde poate duce educatia precara a unui popor?

Este mai mult decit evident ca aceasta campanie Prezidentiala din SUA, arata, daca mai era cazul, un fenomen clasic capitalist in lumea politica si anume, faptul ca politicienii de dinastie capitalisti stiu sa faca ca lucrurile sa se intimple, in favoarea lor, cum este si “normal”.

Perversitatea lui Hillary Clinton, este la un nivel iesit din comun si arata ca ea cunoaste foarte bine atit psihicul americanilor cit si treapta de educatie pe care se situeaza un mare segment dintre ei, necesar pentru a devenii victorioasa.

Aceasta Hillary, este campioana promovarii casatoriei intre homosexuali, chiar daca ea, fiind… Rotman, nu ar trebui in mod normal sa favorizeze asa ceva.

Insasi viata ei de familie este o ruina, datorita scandalurilor sexuale prezidentiale in care a fost implicat sotul ei, Bill Clinton, scandaluri fata de care ea s-a aratat foarte distanta, dind prioritate carierei politice in detrimentul unui curs favorabil al relatiilor de familie.

http://www.vanityfair.com/magazine/1998/05/williams199805

http://www.vanityfair.com/magazine/1998/05/williams199805

http://www.politico.com/magazine/story/2015/04/clinton-white-house-the-residence-excerpt-116706.html#.VdUhAX0jZ-J

Cum poate ea vorbi de familie si valorile ei, de respect, de relatii interumane, de onestitate, de cariera politica in favoarea poporului si multe altele, cind a fost si este implicata in zeci de scandaluri, incepind de la fondurile “disparute”, peste 6 miliarde de dolari, pe timpul cind era Secretar de Stat si finanta fals, structuri militare in Irak si pe toate teatrele de razboi de pe glob?

http://freebeacon.com/national-security/state-department-misplaced-6b-under-hillary-clinton/

http://www.judicialwatch.org/blog/2014/04/6-bil-vanishes-from-state-dept-under-hillary-clinton/

 

Va dispare civilizatia vestica? Emigrarea este cel mai important aspect al actualei crize.. Disparitia identitatii societatii occidentale. Dar, cum se va identifica aceasta societate? Partea II a

Pe acesti emigranti nu ii impiedica nici apele involburate ale Mediteranei, nici curentul Canalului Minecii si nici o distanta, in dorinta lor de a supravietuii... Vedem in acest moment ce se intimpla in Calais(Franta) si cum grupuri largi de emigranti ilegali intra din Franta in Marea Britanie, pe apa sau prin tunel, fara nici o teama si cu siguranta ca vor reusii..

Nu trec doua zile si avem pe micile ecrane si in presa, tragedii de neimaginat, oameni care se scufunda cu sutele in apele Mediteranei, in Pacific, in Caraibe, in Marea Egee, in Marea Nordului si asa mai departe, toti dorind sa supravietuiasca acestui sistem capitalist rapace instituit la ei in tara, fara sa stie ce “binefaceri” ii asteapta.

Aceasta invazie de proportii a dus inevitabil si la schimbarea esicherului politic din tarile asa zis dezvoltate economic ale UE si Nord America.

Realitatea este ca umanitatea nu poate sustine si duce in spate pentru mult timp realitatea, asa cum se intimpla cu multe alte fenomene, iar omul, prin natura lui, ii place sa fie mintit frumos si timpul sa treaca in liniste. Care liniste? Cea dinaintea furtunii!

Este vestul orb in fata acestei realitati? Vede vestul un viitor inevitabil in acest aflux de emigranti?

Ceea ce mai sustine inca in echilibru fragil situatia, este faptul ca europenii, indiferent unde s-ar afla pe continent, au o rata a natalitatii extrem de scazuta, facind loc acestor emigranti ilegali, numeric. In schimb, in Lumea a Treia, populatia creste exponential, odata cu scaderea tot exponentiala a resurselor de trai.

Un numar mai mare de culturi inregimentate pe continentul european, inseamna fara discutie, mai multe potentiale conflicte etnice, multe dintre ele ducind in extrem bugetele acestor tari europene. Poate Nord America sau Europa, sa decida cit de mare poate fi familia lor? Pot ei sa decida ce musafiri sa primeasca si pe cine sa nu primeasca in habitatul lor? Greu de spus, pentru ca acesti amariti care trec ilegal Mari, Oceane si tari, pentru a supravietuii, au fost minati de acest sentiment de dezradacinare, de o situatie creata chiar de cei ce acum nu vor sa ii primeasca, de cei ce le-au luat toate resursele si au lasat suprafete uriase in paragina, de cei ce le-au dus vaccine pentru a eradica boli, pe care chiar ei le-au creat, de cei ce le-au dat ajutoare in loc sa ii ajute sa creeze ei bunastare si sa le ofere tehnologie si posibilitartea de a se ajuta singuri, tocmai pentru ca acesti "frati mai mari" au vrut sa ii tina in mina pe acesti amariti si sa le dicteze politica vietii lor, dupa cum sint canalizate intersele acestor asa zise tari dezvoltate.

 

Va dispare civilizatia vestica? Emigrarea este cel mai important aspect al actualei crize.. Disparitia identitatii societatii occidentale. Dar, cum se va identifica aceasta societate? Partea I a

Este evident ca valorile vestice incep sa dispara. Mentalitatile vestice incep sa paleasca si absolut tot ceea ce definea cu mindrie occidentul, incepe sa fie doar istorie…..

Merg prin orasele canadiene si americane si vad in jurul meu, ca niciodata in cei 16 ani petrecuti aici, din ce in ce mai multi africani, in costumele lor nationale si mergind incet, fara sa se grabeasca, stind la umbra copacilor, prin parcuri si in general nemuncind.

Vad un numar impresionant de indieni, cu turbane pe cap, nici ei prea grabiti sa invete valorile vestice care au facut ca ei sa aleaga aceasta zona economica. Aterizez in Toronto si vad in jurul meu numai turbane, indieni, citiva negri si foarte putini asiatici, dar aproape deloc canadieni. Am senzatia ca am aterizat la Mumbay.

Ma gindesc, cum au putut ajunge acesti oameni in Canada, ce perspective si-au inchipuit ei ca vor avea si cum de au ales sa lucreze  in aeroportul cel mai mare al tarii, incepind de la bagajisti si femei de serviciu si terminind cu cei ce verifica actele si cei de la turnul de control.

Oare canadienilor le place mai mult in fabrici, in locuri de munca instabile si fara perspective, muncind la McDonalds sau taind iarba in fata cladirilor, unde ei sint majoritari?

Oare acesti canadieni, care cunosc mult mai bine limba engleza, nu ar putea sa ocupe pozitii in aceste aeroporturi?

Oare sistemul scolar canadian si american nu a putut crea personal pentru aceste porti de intrare in tara, care dau identitatea culturala a acestor tari?

Ma plimb printre ei si ma gindesc ce as putea face eu ca sa ma adaptez lor in perspectiva si sa ma desprind de ideea ca am venit in vest pentru a traii occidental… Ma gindesc ca nu pot sa fac nimic si imi va fi imposibil sa ma adaptez acestei societati vestice viitoare, fara identitate, care ma face sa cred ca nici eu nu mai am identitate, intr-o comunitate cu prea multe identitati.

 

America nu poate face fata unei crize alimentare evidente, in urmatorii ani. Stocurile de alimente din SUA, sint pe final. Dar stocurile de armament se multiplica pe banii celor ce nu au pe masa alimente.

Cu ani in urma, auzeam de stocuri de alimente pe care le detinea SUA, ba chiar unele dintre ele erau “improspatate” prin vinzarea celor vechi catre tarile in curs de dezvoltare sau ale lumii a treia.

Cu totii ne gindeam la abundenta alimentara americana. Guvernul american avea suficient griu pentru a sustine alimentar intreaga populatie a SUA si nu numai. La fel si porumb. Dar aceasta situatie nu mai este de actualitate pentru America. Stocurile de griu sint aproape de zero, aproape de zero in America, in tara visurilor multor romani si detinatoarea unor lideri ce impun politica economica a Romaniei,  America fiind o tara care exporta armament in Romania si pregateste un front de lupta, dar in jurul bazei de la Deveselu, saracia este ca si in SUA, terenurile agricole fiind in paragina si taranii gindindu-se cu groaza la ce vor putea consuma la iarna. Americanii au terminat si rezervele existente in 2008.

O criza majora, alimentara, care este mai mult decit evidenta in actualele conditii climaterice, va lasa pe americani in situatia unor importatori de alimente, la preturi greu de admis ca si le vor permite in cazul unei crize mondiale alimentare..

http://articles.latimes.com/2012/sep/21/opinion/la-oe-kaufman-food-hunger-drought-20120921

Criza almentara incepe de la cataclismul declansat in agricultura total chimizata si terminind cu o industrie terminatoare americana, in disperare de locuri de munca, energofaga si poluanta, in ideea de a crea doua locuri de munca part time dintr-unul full time si a aduce in America toate industriile poluante, pentru ca oligarhii americani sa se laude ca au adus din Asia un numar impresionant de locuri de munca... Ce fel de locuri, americanii inca nu intreaba !

Un dezstru de proportii, pentru a vedea geneza acestei crize alimentare care va veni, este disparitia a 40% din coloniile de albine din SUA....

http://www.cnbc.com/2015/05/14/honeybees-are-dying-and-us-fruit-and-nut-crops-may-suffer.html

Un alt dezastru de proportii se intimpla cu bananele, un aliment foarte important in multe zone si chiar in tarile dezvoltate. Acest banane pe care noi le consumam, sint pe cale de disparitie la nivel mondial.. Iar SUA isi propune sa "aprovizioneze" cu arme, exact zonele producatoare si furnizoare de banane, inducind razboaie in acele zone si infestind aerul si solul.

http://themostimportantnews.com/archives/an-infectious-fungus-threatens-to-wipe-out-the-type-of-bananas-that-we-eat-permanently

Repetatele crize avicole si epidemiile existente in acest sector alimentar, au fost responsabile pentru moartea a peste 48 de milioane de curcani si pui de gaina. Acest aspect a dus la o crestere exponentiala a pretului oualelor, un alt aliment extrem de important pentru umanitate.

http://www.cnbc.com/2015/08/13/egg-prices-breaking-all-time-highs-on-bird-flu.html

 

Nu mai este nici un dubiu. Oficialii americani recunosc ca ISIS este o creatie a "politicii externe americane", asa cum au fost create si intretinute al Qaeda, al Nusra si multe altele. Ce urmeaza sa mai urzeasca politicenii americani?

Este de notorietate, chiar in presa si media Saudita, faptul ca ambasada americana din Jeddah, a eliberat vize ilegal pentru islamistii militanti componenti ai diferitelor grupari teroriste, pentru ca ei sa tranziteze prin Jeddah, din diferite tari musulmane.

Aceste consulate americane sint birouri CIA, ceea ce este la fel de bine cunoscut, acestia acoperind o gama larga de operatii in tarile unde acest consulate activeaza. Aceste vize au fost oferite cu buna stiinta si teroristilor care au instrumentat, tot cu ajutorul CIA, actul din 2001, 9/11 de la New York.

In acel moment, 15 sauditi, printre care si cei ce au fost folositi pentru atacul asupra New York City, au primit viza pentru deplasare in SUA, fara nici o problema, absolut toti, ei fiind intr-o miscare terorista organizata si cu miscari sincronizate, fiecare dintre ei fiind vital scopului final si actiunii in sine. Absolut toti, toti dintre acestia, nu aveau cum sa se califice, in urma trecutului lor, pentru a obtine viza de deplasare in America. Dar, pentru CIA. a fost o simpla "formalitate"….
http://abcnews.go.com/WNT/story?id

Dar de unde vine acest stat islamic si cine l-a creat si intretinut?
https://medium.com/insurge-intelligence/officials-islamic-state-arose-from-us-support-for-al-qaeda-in-iraq-a37c9a60be4

Ce poate fi mai clar decit site-ul de mai sus, legat de implicarea in profunzime a guvernului american in miscarile acestor grupari teroriste si succesul pe care acestea il au...

Dr. Ahmed, a condus cecetarile pentru documentare, in "zona" informationala a Pentagonului, de unde s-a dovedit ca serviciile de securitate erau direct implicate cu aceste grupari teroriste si inca mai sint. Al Qaeda a fost sustinuta de serviciile de inteligenta ale Pentagonului in vederea eliminarii de la putere a lui Bashar al Assad, actiune care in final a dus la finantarea masiva a radicalilor islamisti...

 

Inegalitate si fitness. A transpira intentionat, devine un fenomen al “elitelor”…

Merg in salile de fitness si piscinele din oras si de ani de zile, vad in jurul meu categorii bine definite si niciodata in schimbare. Vad oameni cu virste de peste 35-40 de ani, majoritar, care vin la salile de fitness, iar la piscine, chiar cu lungimi aproape de cele olimpice, vad in general persoane si mai in virsta. Conditiile de plata nu sint chiar draconice si eu cred ca si le poate permite oricine, care decide sa renunte la lucruri total inutile si sa faca ceva ultil pentru viata lui sau ei.

Este la fel de impresionant pentru mine, sa vad un numar predominant de chinezi si asiatici, in general, in virsta, inotind in piscine, dar foarte putini la salile de forta.

Recesiunea inceputa in 2008, a produs mari pierderi in multe industrii si a  lasat o economie canadiana si chiar americana, in deriva.

Una dintre industriile care nu au simtit reculul, a fost “fitness-ul”, salile de exercitii fizice.

In concordanta cu raportul eliberat de International Health, Racquet and Sprotsclub Association, numarul de membri ai salilor de fitness din America este acum de 54 de milioane, de la numai 45 de milioane citi erau in 2009. Un numar dublu de americani au cumparat abonamente la aceste sali, raportat la jumatatea anilor 90.

Dar, cu toate astea, populatia americana si canadiana, nu arata deloc mai sanatoasa, nici fizic si nici mental, ba din contra, ei sint cu mult mai bolnavi si mai ipohondri, vaitindu-se continuu.

Dupa cum arata statisticile Center of Disease Control (CDC), o agentie guvernamentala americana, in 2013, numai 25% dintre adulti erau angajati intr-o forma sau alta de exercitiu fizic, in afara dormitorului conjugal…

Intre 2001 si 2012, numarul obezilor raportat la populatia americana a crescut de la 36% la peste 41% si procesul continua alarmant…

Explicarea acestui paradox sta in intrebarea :Cine executa aceste exercitii fizice?

 

Ipocrizia de proportii a ordoliberalei Germanii condusa de Merkel, poate duce la privatizarea fortata a resurselor de apa din Grecia in timp ce in orasele germane, primariile remunicipalizat aceste resurse…

Germania, ca de altfel si toti circarii “dezvoltati economic” din UE, dar subdezvoltati in sensul respectului fata de parteneri si aliatii economici si militari, au inceput o presiune crescuta pe privatizari, in zonele distruse economic tot de ei. Este evident ca ei simt criza economica de proportii care va venii si mai stiu ca, cererea de produse pe piata a cazut la un nivel istoric.

Ei mai stiu ca aceasta criza a fost generata chiar de ei. Acesti monstri ai EU, mai stiu ca rapoartele arata o “crestere a cheltuielilor populatiei”, ca un semn al refacerii in fiecare tara, care arata bine scriptic, dar nici pe departe nu poate fi considerate, cresterea cheltuielilor, un element economic favorabil.

Acesti magari, mai stiu ca toata aceasta crestere a consumului se bazeaza pe cresterea preturilor la produsele de prima necesitate, cum ar fi apa, energia, gazele, alimentele si taxele. Deci, ei vad ca magazinele sint goale si tinerii au facut din mall-uri, locuri de intilnire la aer conditionat, nimeni neavind o sacosa in mina.

Ce fel de consum al populatiei a crescut? Evident cel dictat de ei, de guvernele crony capitaliste sau corporatiile care tin “in brate” aceste guverne…

Ce ramine de facut pentru ca acest tandem capitalist, corporatii& guverne crony capitaliste sa lucreze si sa faca profit in continuare?

Evident, incercarea de privatizarea tuturor surselor si transportului acestor consumuri vitale…

Germania a fost aspru criticata in mai multe rinduri, pentru “impulsionarea” Greciei sub diferite forme si momeli, pentru a-si vinde resursele de apa in vederea privatizarii, asta in timp ce din ce in ce mai multe orase germane, inclusiv municipalitatea din Berlin, au cumparat inapoi din miinile companiilor private, atit sursele de apa cit si retelele de distrubutie.

Grecii vad si ei un mare pas inapoi in viata lor de zi cu zi, acest fenomen de privatizare a apei. Dar perversitatea politicienilor si slugarnicia lor pentru o mina de arginti, este proverbiala, iar in Grecia, in baza ultimului acord de bail out, solicitat de Parlamentul elen, clasa politica va da “verde” posibilitatilor implementarii unui program de privatizare care include si apa, dar si controlul asupra altor reserve de prima necessitate.

Prostie, teama, simt al conservarii clasei politice??? Greu de raspuns… Deja au fost luate la “ochi” de catre perversii “dezvoltati” din UE, orasele Atena si Thessaloniki.

http://im.ft-static.com/content/images/414823a2-40ed-11e5-b98b-87c7270955cf.pdf

http://www.theguardian.com/business/2015/aug/14/greek-parliament-still-thrashing-out-rescue-deal-vote

 


Page 7 of 60

ORA EXACTA

Banner
Banner
Banner
Banner

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?Cine este ONLINE ?

We have 39 guests online

Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.