ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bun venit la "ALTERNATIVA ROMANIEI" !

Este democratia vestica calea succesului economic al unei societati? Daca ea exista in occident, de ce situatia economica a acestor tari este din ce in ce mai dificila si aproape de colpas? Grele intrebari….

Aud zilnic un cuvint care sint sigur ca niciodata nu a fost rostit de atita lume si cu o asa frecventa si anume, DEMOCRATIE.

Citesc zilnic in presa vestica, articole cum ca, unele tari sint democrate si au conduceri democrate, iar altele au lideri care promoveaza anti democratia si autoritarismul, care in opinia Mediei din vest, sint dictatoriali, autoritari, despotici si asa mai departe.

Merg mai departe si ma intreb cum “functioneaza” economiile conduse de lideri vesitici democrati si cum functioneaza cele ale acestor „dictatori”, in opina jurnalistilor occidentali.
Inainte de 1990, China avea o clasa de mijloc nesemnificativa, practic inexistenta. In 2000, in China, numai 5 milioane de gospodarii(infim comparativ cu nivelul de populatie al tarii), aveau un venit anual intre 11.500$ si 43.000$, la valoarea actuala a dolarilor. Astazi, peste 225 de milioane de gospodarii au acest venit... Statisticile arata ca pina in 2020, numarul chinezilor incadrati in definitia „middle class” va fi cum mult mai mare decit al celor din Europa.
Anul trecut, peste 120 de milioane de chinezi au beneficiat de excursii in afara tari, de patru ori mai mult decit in urma cu zece ani... Numarul chinezilor pe retelele sociale si in Media, a crescut exponential si contactul lor cu lumea este vast si cu mare impact.
Deci, ceva nu este la locul lui, atunci cind discutam despre democratie si evolutie economica si sociala sub o forma diferentiata insa contradictorie, cind ne gindim la evolutie in plan economic si social.

In alte tari considerate de americani si vest in general, ca avind conduceri dictatoriale, cresterile economice sint evidente si populatia prospera, clasa de mijloc creste numeric exponential si aceasi clasa de mijloc cere schimbari politice, dar mai ales economice, adaptate evolutiei societatilor respective.

In Coreea de Sud, studentii au iesit in strada in ani 80 pentru a scoate din politica regimul militar care conducea tara. In anii 90, in Taiwan, clasa de mijloc a protestat agresiv pentru democratie, dorind ca ea sa fie adusa in tara de un guvern...puternic si autoritar, care sa permita alegeri libere...
O multime de orase chinezesti sint in acest moment mai bogate sau la fel de bogate ca si cele de notorietate din Coreea de Sud si Taiwan, unde aceste tari au facut schimbari.

De la marea demonstratie din 1989 din Piata Tienanmen, in China nu au mai avut loc proteste de aceasta amplitudine, iar actualul Presedinte Xi, arata o inclinatie catre democratie si ascultarerea maselor, gasirea de solutii pentru cresterea clasei de mijloc.
Dar, cel mai interesant este faptul ca foarte putini chinezi din clasa de mijloc, in acest moment cer democratie, dar nu pentru ca a o cere ar putea sa aiba probleme.

 

Dovezi indubitabile ale mascaradei de lovitura de stat instrumentata din concediu de Erdogan. "Sultanul" nu mai poate prostii pe nimeni. De ce pilotii rebeli nu au tras in avionul care il aducea pe Erdogan la Istanbul?

Apare foarte clar ca in acest specatcol regizat de Erdogan, o parte a armatei a jucat rolul pucistilor, o alta parte a fost victima infantilismului si au crezut in acest joc ca fiind unul real, iar alta parte a armatei a asigurat securitatea Sultanului si derularea "corespunzatoare" a evenimentelor.

Ceea ce atrage atentia in aceasta dimineata, este analiza pe radar a deplasarii a doua jet-uri militare conduse de asa zisi piloti rebeli, care au survolat Istanbulul si au avut aproape de ei, avionul care il aducea pe Erdogan la Istanbul pentru a sarbatorii victoria impotriva loviturii de stat, care era simulata si fiind in derulare. De ce nu au tras pilotii rebeli in avionul lui Erdogan? Ce asteptau ei sa se intimple la sol, cind lucrurile erau foarte simple si puciul avea un deznodamint clar si fara alte incidente? De ce nu l-au somat pe pilotul avionului prezidential pentru a ateriza intr-o alta locatie, controlata in totalitate de militarii rebeli? Intrebari grele, cu imaginile radarului de vineri noapte in fata, dar circul incepe sa se limpezeasca..

Vedem mai jos analiza documentata a lui Reuters, care arata ca pilotii militari rebeli care doreau indepartarea de la putere a lui Erdogan au avut avionul prezidential in unghiul lor vizual, lasindu-l sa aterizeze acolo unde Erdogan isi propusese, fara sa il avertizeze sau sa il doboare... Ce fel de rebeli militari dornici de o lovitura de stat erau acei piloti?

http://uk.reuters.com/article/us-turkey-security-plot-insight-idUKKCN0ZX0Q9

Stirile guvernului au fost imediat "modelate" pentru a arata capacitatea lui Erdogan de a conduce actiunea anti pucista pina la capat si pericolul la care a fost supus acest Sultan, care ar putea obtine orice titlu la Hollywood cu scenariile lui...

S-a facut, de catre presa pro Erdogan, scenarii cu parasutisti si elicoptere care au atacat hotelul unde era cazat in vacanta Sultanul, cum au coborit ei pe funie din elicoptere, cum au tras si cum Erdogan a intuit si a plecat din apartamentul lui si asa mai departe. S-a creat si un scenariu hollywoodian si pentru Primul Ministru, Binali Yildirim, care ar fi fost si el tinta nui atac armat al rebelilor, insa a scapat ca prin minune datorita inteligentei lui... Ce circ turcesc...

Dar ce arata cu adevarat radarul militar al aeroportului din Istanbul? Arata un avion de tipul Gulfstream IV, o aeronava de business din proprietatea guvernului turc, care a decolat de la portul Dalaman, care este la o distanta de aproximativ o ora de condus cu autovehiculul, de Marmaris. Totul incepea la 22:40 GMT, vineri noaptea. La un moment dat acest avion care il aducea pe Erdogan, a inceput sa dea rotocoale in jurul aeroportului din Istanbul in partea de vest a orasului, aspteptind in aer aterizarea, stiut fiind ca in perimetrul aeroportului se derulau operatiuni militare si se tragea cu arme grele. In aceste conditii, Erdogan a fost lasat sa aterizeze, iar jet-urile militare rebele care l-au “escortat” practic, au disparut, dar filmul a fost facut.

De ce nu a tras ele in avoinul in care se afla Erdogan? Nu a inteles nimeni. De ce nu l-au deturnat, stiut fiind ca luptele de pe aeroportul din Istanbul pot fi favorabile oricarei parti in acel moment si situatia fiind greu de anticipat? Nu a inteles nimeni.

 

Aruncarea iresponsabila a banilor pe piata de catre bancile nationale capitaliste, nu va repara economia ci va accentua starea de criza economica si va imbogatii o mina de nemernici avizi de putere prin bani...

Amplificarea fenomenului "helicopter money" in economiile capitaliste, sau cum stim cu toti acest proces de tiparire iresponsabila a banilor si aruncarea lor pe piata, nu face decit sa sustina un aparat birocratic, un cartel corupt in legatura cu un stat slab si la cheremul lor, care comanda bani fara sa realizeze consecintele, in final problemele amplificindu-se.

Acest "helicopter money" a intoxicat intreaga piata financiara, a creat o crestere artificiala a stocurilor, a eliminat intrarea banilor in economia reala prin intermediul Main Street si in final a distrus o clasa de mijloc existenta si a eliminat posibilitatea crearii alteia...

Bancile centrale sint promotoarele acestui proces economic si financiar terminator. "Helicopter money" nu face decit sa sustina un status quo al unui grup care nu mai doreste sa investeasca ci sa se imbogateasca prin speculatii, in dauna intregului complex economic...

Capitalisti vehiculeaza o problema fiscala, ca fiind vina tuturor raurilor, si spun ca este necesar un stimulent, ambele fiind fantezii care se doresc a ne arata noua ca se va lucra prin citeva purghii financiare in avantajul nostru si ca s-au gasit solutii, care nici nu intra de fapt in discutie.

Problema principala este sistemul rigid sustinut de un status quo, care este in colaps si se incearca utopic revitalizarea lui prin bani tipariti de bancile centrale, care in final nu poate repara dezastrul existent in economiile tarilor capitaliste ci il amplifica.

"Helicopter money" alimenteaza prin pirghii financiare perverse, lucrate in laboratoarele Wall Street, un grup de jefuitori de profesie aprobati de un stat crony capitalist corupt in totalitate.

Ma intreb mereu: De ce avem nevoie de bancile nationale intr-o economie capitalista care se lauda cu piata libera si ajustarea ei functie de cerere si oferta, cind piata libera nu exista, ea fiind controlata in totalitate de pe Wall Street si din rindul politicienilor vestici, in speciali americani, iar cerere si oferta nu exista atita timp cit politicienii capitalisti agreaza cu marile corporatii care la rindul lor promoveaza monopolul si distrug micile si mediile afaceri...

Soultia este cresterea productivitatii, care este de fapt distrusa prin sifonarea de bani in zone care nu au de a face cu economia reala si nici cu productivitatea.

 

Erdogan - ultimele zbateri ale unei pleiade de dictatori notorii care au condus si conduc tari capitaliste pe intreg mapamondul. Sultanul aresteaza tot ce ii sta in cale in disperarea lui de a-si pastra pozitia. Lovitura de stat contrafacuta.

Deabia ne-am dat seama ca in America, Hollywoodul este un permament spectacol stradal si propagandistic, cind a trebuit sa ne gindim ca el devine un spectacol global, pentru ca acest capitalism isi doreste sa domine global si sa isi extinda autoritatea prin forta, in toate tarile, prin intermediul unor dictatori, ai caror numar este din ce in ce mai mare… De ce? Pentru ca sistemul capitalist nu mai poate sa existe fara existenta acestor dictatori si regimurilor lor total antidemocratice, care incep din America si nu se vor sfirsi in Turcia.

Pentru mine a fost o surpriza de proportii sa aflu ca in Turcia, lovitura de stat a durat doar citeva ore, stiut fiind ca cei ce rateaza o lovitura de stat de aceasta amploare in actualele conditii si avind in vedere numarul de lovituri de stat militare la care Turcia a fost supusa. Era foarte clar pentru cei ce eventual ar instrumenta o astfel de lovitura de stat, ca daca vor rata, ii asteapta finalul vietii.

Cum se poate ca ei sa se fi predat asa de rapid si sa il elibereze pe Seful Statului Major al Armatei turce, dupa care sa cedeze unor presiuni usoare si in final sa aflam ca insasi comandantul celei mai importante baze militare americane de pe glob, de la Incirlik, a fost arestat pentru ca facea parte din conducerea grupului militar care a incercat lovitura de stat.

http://www.reuters.com/article/us-turkey-security-military-chief-rescue-idUSKCN0ZW0C8

Cum se putea ca un comandant al unei baze militare de o importanta strategica pentru pacea mondiala, o baza militara in care sint avioane militare americane de ultima generatie, o baza militara care detine armament nuclear american de tipul B61, care poate transforma intreaga Europa in funingine, sa fie arestat ca fiind din grupul ce complota impotriva regimului Erdogan?

http://in.reuters.com/article/turkey-security-arrests-incirlik-idINKCN0ZX0IJ

Este evident ca aveam de-a face cu o farsa si un joc murdar al lui Erdogan, ca deobicei. Asa ceva era pur si simplu imposibil sa se intimple, dar faptul ca toate acestea au avut loc, au amplificat “pozitivitatea” actiunilor Sultanului si au facut din el un erou national in fata unui popor cu cea mai mare rata a analfabetismului din OECD.

Daca Erdogan inca are impresia ca este Sultan si poate avea la picioare toate tarile europene cit si America, el mai are o certitudine si anume ca a inteles perfect simptomul Hollywood si cum poate conduce tara prin valorificarea spiritului animalic, instinctiv pe care il poate controla la oameni.

 

In timp ce jumatate de planeta sufera de foame, americanii isi bat joc de alimente, aruncind la gunoi mai mult de jumatate din ceea ce se produce. Capitalismul si "sufletul de aur" al americanilor....

Faptul ca mai mult de jumatate de planeta sufera din cauza crizei alimentare, iar o mare parte a continentului african inregistreaza milioane de morti, victime ale malnutritiei, nu mai este un secret. Faptul ca americanii cumpara pe carti de credit alimente in surplus sau producatorii americani arunca cantitati impresionante de alimente, pentru a mentine pretul pe piata prin limitarea cantitativa si controlul produselor comercializate, nu este deasemenea un secret.

Dar este incredibil, cum americanii trimit perversi ca Bill Gates si Warren Buffett sau altii, cum trimit fel de fel de fundatii si ONG in Africa, pentru a vaccina copiii in ideea de a nu murii din cauza unor potentiale molime dar in schimb acesti copii mor de foame, sub privirile mamelor si familiei......

In acelasi timp, acesti magari si perversi capitalisti de frunte, joaca la bursa alimentelor din Chicago sume incredibile, crescind prin modul cum liciteaza, pretul mondial al alimentelor si ducind familiile amarite de pe tot globul in foame si saracie... Ei cistiga miliarde de dolari licitind pe stocuri de alimente create in diferite parti ale globului pe care le controleaza, jonglind cu aceste alimente din marile depozite, dupa care fac pe marinimosii si duc vaccinuri si citeva boarfe ponosite si mincare expirata, transportata cu vapoarele lor, pentru a se scadea cu cheltuieli care practic duc actul lor caritabil la un profit major pentru ei.
SUA este natiunea care arunca cea mai mare cantitate de mincare la gunoi, de pe intreg globul. Este natiunea care se faleste pentru ca pot face acest lucru. Este natiunea care nu intelege niciodata sa traiasca in lumea reala sis a condume cit produce sau cit poate cumpara cu bani reali. Este natiunea care a dresat alte natiuni si lideri capitalisti, sa traiasca artificial, pentru ca acesti americani sa ofere imprumuturi si sa subjuge tari si continente...

Americanii sint convinsi ca aruncarea la lada de gunoi a unei cantitat impresionante de alimente, nu reprezinta o problema, pentru ca ei au, dar in realitate nu au si ceea ce au nu are nici o legatura cu pamintul, calitatea si apa ci numai cu laboratoarele si cantitatea.

Toate astea se intimpla in conditiile in care pe glob, peste un miliard de oameni nu au alimente si traiesc intr-o saracie de nedescris, dar pe linga ei sint alte miliarde care sint limitati in procurarea de alimente necesare, chiar in tarile vestice asa zis dezvoltate.

http://www.wfp.org/videos/billion-billion-how-can-online-billion-help-hungry-billion

Din datele eliberate de Departamentul Agriculturii al SUA, peste 35% din alimentele din SUA iau calea lazilor de gunoi, dupa ce sint vindute in magazine, o cantitatea pe care putini si-o pot imagina, este incredibila. Americanii denumesc acest proces "downstream", care inseamna o cantitate de alimente de peste 65 de miliarde de kilograme pe an aruncata la gunoi, suficienta pentru a hrani intreg continentul african si chiar mai mult..., in fiecare an.

Din cele peste 200 de miliarde d kilograme de alimente produse in SUA, peste un sfert iau calea lazilor de gunoi dupa ce sint cumparate de populatie sau chiar de la producatori, ceea ce inseamna o catastrofa ecologica de proportii greu de imaginat, asta in loc ca liderii americani sa gaseasca solutii pentru alimentarea celor care intradevar au nevoie sau sa limiteze productia fara sens a acestor alimente in surplus..

http://www.washingtonexaminer.com/report-americans-waste-nearly-one-third-of-their-food-worth-161-billion/article/2544486

Citi oameni credeti ca ar putea fi hraniti cu peste 65 de miliarde de kilograme de alimente aruncate de americani la gunoi in fiecare an?

 

Congresul American a eliberat raportul de 28 de pagini care arata implicarea directa a sauditilor in atentatul din 11 Septembrie 2001.. Erdo-gone cere azil politic si nu mai vrea sa fie sluga americanilor… Dar a cui?

Sintem tot mai aproape de un razboi inevitabil dictat de la Washington.

America a pus pe foc intreg globul, prin politica de gradinita a lui Obama si disperarea de a nu pierde pozitia dominanta pe scena internationala. Americanii par sa nu mai aiba decit o sansa si anume un razboi de proportii planetare.

Peste tot atentate si lovituri de stat. Aceste atentate scot in strada politia militarizata, nu pentru ca ar putea detecta sau imobiliza teroristi ci pentru a  se pregati si a ramine in strada pentru demnonstratiile de proportii care vor veni ca urmare a crizei sistemului capitalist si saraciei care bintuie emisfera vestica capitalista “prospera”.

Lumea nu mai poate suporta si nu mai este sensibila la indemnurile perverse ale liderilor capitalisti, oamenii nu mai doresc sa auda de austeritate in timp ce altii vorbesc de miliarde de dolari in conturi. S-a saturat lumea de minciuna capitalista si saracia generata de o sleahta de infractori evrei din finante si care au demolat societati intregi, lasind acesti nemernici sa isi ascunda banii in paradisurile financiare si fiscale.

America nu mai poate sa ascunda minciuna legata de atacul teorist din 9/11 2001 si Congresul a fost fortat sa desconspire, dupa atitia ani in care au stiut toti politicienii americani adevarul, implicarea Arabiei Saudite in acest atentat de proportii.

Raportul contine 28 de pagini in care arata exact cronologia faptelor, de la cumpararea de bilete de avion pentru teroristi, de catre autoritatile saudite si pina la scolile de aviatie si apartamentele inchiriate celor ce se pregateau in America pentru atentatul de la 9/11.

Una dintre cele mai evidente marturii apartine lui Abu Zubaida, lider al Qaeda, detinut in Pakistan in Martie 2002, in a carui agenda telefonica s-a gasit un numar de telefon din Aspen, Colorado, de la o corporatie care intretinea afaceri cu ambasadorul de atunci in SUA, Bandar… De acolo incepe circuitul banilor asupra caruia nu voi insista, pentru ca va voi pune mai jos la dispozitie intreg dosarul continind cele 28 de pagini care incrimineaza pe cei mai buni prieteni din Golf ai americanilor si frati ai Israelului in ale crimelor si distrugerii celorlalte popoare din zona si chiar a propriilor popoare, la comanda si prin diversiuni perfide si criminale.

http://intelligence.house.gov/sites/intelligence.house.gov/files/documents/declasspart4.pdf

Ceea ce este interesant, este faptul ca liderilor americani nu le place deloc ce se intimpla, insa au fost pusi la zid de populatie si de o eventuala alegere ca presedinte al SUA a lui Trump, care cu siguranta ar fi scos la iveala mizeria, avind in vedere aversiunea lui fata de familia Bush si Obama.

 

Canada si prapadul economic in devenire. Economia Canadei nu mai poate evita colapsul ci doar il poate intirzia la nivel de luni…

Minciunile din politica canadiana incep sa isi arate coltii. Economia este in cadere libera, locurile de munca sint din ce in ce mai putine. Guvernul incearca sa creeze imaginea unei economii capitaliste functionale, angajind in sectorul public, dar limitat… Locurile de munca ramase sint extrem de prost platite iar canadienii din ce in ce mai datori, situindu-se pe primele locuri la nivel mondial in ceea ce priveste datoria pe gospodarie.

http://www.theglobeandmail.com/report-on-business/economy/canadas-household-debt-holds-near-record-levels-growth-moderates/article30444416/

http://www.huffingtonpost.ca/news/canadian-household-debt/

Companiile nu mai angajeaza si prefera sa se mute dintr-un oras intr-altul pentru a plati din ce in ce mai putin angajatilor. Bancile nu mai ofera imprumuturi pentru ca cei majoritari, cu salarii mici, nu se califica pentru a le putea primii, si datorita faptului ca delicventa mortgage-urilor este la cote istorice. Tinerii nu isi pot permite sa paraseasca casa parinteasca datorita datoriilor si imposibilitatii de a gasii un loc de munca corespunzator platit. Piata caselor isi incepe cursul descendent iar casele scumpe nu se mai vind..

Guvernul Canadian continua sa posteze statistici mincinoase si fara relevanta, realitatea fiind dezastrul economic si disperarea.

Canada isi orienteaza economia catre angajari cu salarii mici si din ce in ce mai mici in economia tarii. Se mai poate reveni din acest punct? Imposibil.

Salariile mici, mizerabile ale canadienilor si dolarul Canadian in scadere fata de cel american, duc la imposibilitatea unor importuri ieftine, chiar venite din China, lasind la o parte o realitate neagra care ne arata ca economia Canadei nu produce mai nimic in afara speculatiilor financiare, minciunilor si inselaciunilor…

Canada traieste si va traii un cosmar economic de proportii. Tara nu este pregatita nici pentru globalizare si nici pentru regionalizare, nu este pregatita nici pentru tratatul commercial transpacific, nici pentru cel transatlantic si nici pentru NAFTA.

Economia Canadei este in cea mai dificila situatie, istoric vorbind, raminind si fara Uncle Sam, care este pe “patul” de moarte si se pregateste de razboi si de instigare NATO la violenta ca ultim resort de a iesii din criza.

Ceea ce am mai spus si o voi spune, este ca aceasta Canada are departamente ale economie, considerate pina nu demult ca fiind vitale si foarte bine platite, in care actioneaza lucratori fara califiicare sau cu calificare redusa, a caror mobilitate in economie si incadrare in alte ramulri economice este imposbila. Deci, mobilitate profesionala zero…

 

Brexitul omoara UE si NATO, dind o cu totul alta fata continentului european si politicii NATO fata de Europa. Dependenta UE de UK este demolatoare, in conditiile actuale. Bruxelles-ul este in genunchi.

In intreaga UE, euroscepticismul a luat o amploare de neimaginat, cele mai multe tari dorind sa isi reevalueze pozitia fata de politica economica dusa de trintorii de la Bruxelles si in ultima instanta dorind sa paraseasca o “corabie” in deriva care este acest UE. Tari ca Polonia si Ungaria doresc din ce in ce mai mult sa limiteze ingerintele Bruxelles-ului in economiile lor si incearca sa ignore ordinele date, cu amenintari, de liderii UE, in special in politica refugiatilor.

Londra nu se mai poate intoarce, liderii seriosi din UK stiind ca o revenire ar fi un dezastru, iar capitala financiara globala nu ar mai fi la Londra ci la Frankfurt sau Berlin. In acelasi timp, britanicii stiu foarte bine ca de la inceputul aderarii lor la UE, PIB-ul insular a scazut constant fara ca vreodata sa creasca, ceea ce arata foarte clar modul cum lucreaza aceasta uniune economica a sperantelor desarte.

Brexitul este si a fost un succes si sa nu uitam ca in urma cu 240 de ani, pe 4 Iulie, cind America si-a declarat independenta, a mai existat o ruptura majora la care UK a rezistat si a adus “corabia” economica in situatie favorabila ei, atunci fiind vorba de un “Ameriexit” in relatiile dintre cele doua puteri.

Opozitia fata de Brexit este un exemplu clar al faptului ca interesele financiare, mai mult decit ideologia, conteaza in geopolitica.

Este evident ca infractori internationali ca Rupert Murdoch, patronul lui SkyNews si al altor publicatii si multi altii gazduiti de UK, au o pozitie favorabila raminerii UK in UE, pentru a-si apara interesele lor si investitiile in euro de pe continent, stiut fiind ca Brexitul inseamna pierderi imense pentru ei in euro. De ce nu au ajutat sau nu ajuta tara de unde isi desfasoara afacerile, UK? De ce nu duc lira engleza in sus si trebuie sa plinga mereu pe umarul amaritului de euro? Intrebari la care sint sigur ca va puteti da singuri raspunsul.

Toate tarile importante din UE depind masiv de exportul lor in UK, iar ele au investit sume incredibil de mari la britanici. UK este al patrulea importator mondial si cine ar putea sa renunte la relatia cu insularii, mai ales ca departamente largi ale economiilor tarilor din UE depind de cererea de import britanica….

Exporturile norvegiene depind de importurile britanice in procent de peste 23%, exporturile irlandeze depind de UK in procent de 14%. Olanda 9%, Germania 7,4%, Belgia 8%, Spania 7,6%, Suedia 7%, Polonia 6,8% si asa mai departe. Deci cifrele sint terminatoare pentru glumetii de lideri ai UE si politica lor economica.

 

Hollywoodul american coboara in strada cu pusti si pistoale, cu morti si raniti, pe strazile americane. Dar despre criza economica majora generata chiar de acesti jewmericani, nu ne spune nimeni nimic?

Media Jewmericana ne arata ca populatia de culoare din SUA este devina pentru actualele revolte violente de pe strazile marilor metropole americane...
Nu mai am nevoie sa ma uit la filme de actiune americane, pentru ca am CNN si alte canale de televiziune americane care prezinta „episod dupa episod” crime in strada, snipers si politie tragind dupa infractori, cetateni de culoare tragind in politie, populatie careia i se „ofera” spray cu piper, pentru a inchide ochii in fata unei realitati capitaliste pe care nu trebuie sa o vada ci doar sa o simta si alte actiuni care nu fac nici o diferenta intre Hollywood si realitatea din strada.
Media jewmericana discuta de „social unrest”, deci pentru ei sint niste miscari de strada de natura sa vrea ceva dar nici ei nu stiu si nu au cum sa stie, dar comenteaza dupa pofta inimii cum li se pare acestor raspindaci ca se poate potrivi intereselor lor.

Stau si ma gindesc de ce trag omenii astia in plina strada, de ce se omoara unii pe altii, de ce sparg vitrine si ies cu carucioare de alimente furate afara din magazine, ducindu-se spre casa ca de la cumparaturi. Ma gindesc ca, in cazul in care ei ar dori o schimbare, nu ar fi nevoie sa fure alimente, dar daca intradevar nu au ce pune pe masa copiilor, atunci solutia a fost bine aleasa. Se fura de peste tot, acolo unde sint miscari de strada si violente..
Deci, jewmericanii din media capitalista americana nu vor sa vada faptul ca aceste miscari de strada sint generate chiar de criza economica pe care acestia au generat-o si intretinut-o, de criza care a bagat miliarde peste miliarde de dolari in buzunarele sefilor clanurilor jewmericane, de criza economica planetara la care nu s-a incercat gasirea nici unei solutii ci amplificarea ei.
Americanii au inceput sa realizeze ca traiesc intro oligarhie corporatista capitalista in care ei sint sclavi si nu au niciun drept, iar o gasca de infractori financiari corporatisti devin din ce in ce mai bogati. Americanii au inceput sa inteleaga faptul ca ei sint subiectul unei afaceri derulate de acesti infractori capitalisti si capitalizati prin tiparire de bani, si nu cetateni americani care ar trebui sa beneficieze de drepturi statutate in Constitutie.

Cu cit acesti cetateni de rind vor fi mai mult impinsi spre saracia lucie, cu atit ei vor dezlantuii violente de neimaginat pina acum si cu atit liderii capitalsti sau crony capitalisti vor fi mai multumiti si vor transforma violenta strazii in dolari in buzunarul lor.

 
More Articles...


Page 7 of 93

ORA EXACTA

Banner
Banner
Banner
Banner

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?Cine este ONLINE ?

We have 23 guests online

The New York Times din 4 Septembrie 2010 prezinta in pagina "International" un articol in care se arata ca autoritatile italiene urmeaza exemplu Sarkozy si evacueaza tiganii din orasele peninsulare.Dar ceea ce este cel mai rau este ca se titreaza cu litere mari - "Actiunea de Reducere a Emigrantilor Romani se Imprastie in Toata Europa".Am crezut ca vor sa limiteze emigrarea doctorilor,specialistilor,tehnicienilor si inginerilor romani,dar nu a fost vorba despre aceste categorii care au umplut golurile lasate de prostia occidentala.In articol  trateaza ceea ce inseamna acesti tigani pentru Europa si provenienta lor,adica sint considerati ca fiind in totalitate romani.Se ofera chiar si o fotografie si multe detalii la modul cum traiesc si cit de saraci sint ei.Ceea ce nu se vede si nu se titreaza in paginile ziarului este de ce acesti tigani care nu pot fi nici pe departe confundati cu poporul roman,au ales ca destinatii preferate pe francezi si pe italieni.Oare nu sint aceste doua tari de destinatie a tiganilor cele mai apropiate din punct de vedere al caracterului,de acesti tigani? Oare faptul ca ei se simt bine, fura,violeaza,maninca din gunoaie si nu muncesc, sint atribute ale vietii franceze si italiene cotidiene? De fapt am vazut ce fac italieni in Romania,cit de infractori sint,caracterul lor "constructiv" si la fel francezii cu tiganii lor care se pare ca sint mai multi decit albii in acest moment in Franta.Deci spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti,iar pentru zeci de ani prietenia franco-tiganeasca si italo-tiganeasca a dainuit in pace si prosperitate reciproca.