ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bun venit la "ALTERNATIVA ROMANIEI" !

America inaspreste teroarea si cenzura la adresa celor care critica sistemul si deciziile “scumpilor conducatori”, punind FEC-ul sa creeze sistemul de pedepse…

Este foarte clar ca America devine un stat totalitar pronuntat. Miercuri, FEC(Federal Election Commision) a avut o sedinta extinsa pe subiectul, daca ar trebui sau nu sa “regleze” cuvintarile politice pe bloguri, website-uri si YouTube…

http://cnsnews.com/news/article/rudy-takala/federal-election-commission-consider-regulating-online-political-speech

Teroarea asupra cetatenilor devine din ce in ce mai vizibila si multi dintre ei prefera sa nu mai vorbeasca sau sa faca afirmatii, chiar daca gindesc in acel fel, insa teama a pus stapinire pe America, masurile luate de autoritati fiind de la suspendarea potentialelor imprumuturi din banci si alte instrumente de plata si pina la inscrierea in Social Security Number Card, care “urmareste” orice cetatean in drumul lui prin societate.

Daca nu credeti ca acest lucru se intimpla sub ochii americanilor, ar trebui sa luati in considerare acest process de teroare, incepind din Octombrie anul trecut…

https://hotair.com/archives/2015/02/10/fec-latest-front-in-democrats-multi-pronged-assault-on-internet-freedom/

 America a trecut masiv la totalitarism si este o problema de timp pentru a se ajunge ca orice discutii pe internet despre politica lor, sa fie “penalizate” sau interzise.

Se discuta despre pedepsirea celor ce discuta de sponsorizarile oferite partidelor politice si de sume prin care au fost minjiti politicienii….

http://www.washingtonexaminer.com/dems-on-fec-open-to-new-regs-on-donors-internet/article/2560099

 Regularizarea discutiilor pe Internet, duce America foarte aproape de Arabia Saudita unde, cu putin timp in urma un blogger care a insultat islamul a primit 1.000 de bice pe spate. Oricum, Arabia Saudita este Comandantul Supreme al SUA alaturi de Conducerea Suprema de la Tel Aviv…

Adrian Cosereanu

 

Preluind exemplul american, Ucraina devine un stat totalitar in deriva, dupa modelul oferit de McCain, Biden si Obama…

Restringerea libertatilor este un process in desfasurare in Ucraina, iar conflictul cu Rusia, unul total disproportionat si la comanda vestului, incepe sa alimenteze disperarea si dorinta autoritatilor naziste de la Kiev de a cenzura tot ce nu le place.

Cu numai doua zile in urma, guvernul ucrainian a emis o reglementare prin care se doreste “imbunatatirea” codului criminal din Ucraina. Cu alte cuvinte, imediat dupa intrarea in vigoare a restrictiilor propuse de guvernul de la Kiev, daca nu esti de acord cu propaganda guvernului si faci aprecieri negative la adresa ei, poti primi in Ucraina, pina la trei ani de inchisoare…

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=53956

Guvernul ucrainian a dat dispozitie de a fi arestati cei ce critica razboiul dus de ei cu Rusia si chiar a stabilit o linie telefonica prin intermediul careia cetatenii ucraininei pot “turna” pe oricine face discutii nepotrivite legate de conflictul cu Rusia..

http://censor.net.ua/news/276967/sbu_sozdala_goryachuyu_liniyu_dlya_vyyavleniya_faktov_separatizma_i_maroderstva 

Ce ar putea sa faca Presedintele Putin, cind nazistii ucrainieni sint la granita Rusiei? Sa adimta ca o armata regulate ca a Rusiei poate ceda in fata unor nazisti fanatici trimisi de Kiev. Este greu de crezut ca se va intimpla.

Din ce in ce mai multe agentii de presa si organisme internationale sint de acord ca la Kiev, guvernul ucrainian marioneta americana, se bazeaza pe grupurile paramilitare naziste pentru a face “ordine” in zona de est a Ucrainei. Acesti fanatici nazisti au fost filmati si s-a scris si se scrie mult despre ei, insa otrava jewmericana din Media, inca mai infecteaza milionane de oameni nevinovati, dar este adevarat ca din ce in ce mai putini…

 http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11025137/Ukraine-crisis-the-neo-Nazi-brigade-fighting-pro-Russian-separatists.html

 http://www.nbcnews.com/storyline/ukraine-crisis/german-tv-shows-nazi-symbols-helmets-ukraine-soldiers-n198961

 http://rt.com/news/185708-nazi-symbols-ukrainian-troops/

 www.youtube.com/watch?v=Mf0vbGj9cO4 

Grecii nu pot uita si se indreapta catre Rusia si Presedintele Putin, ca singura solutie de colaborare in respect reciproc.

Este mai mult decit evident ca in ultima perioada, Rusia a repurtat citeva victorii de marca in diplomatie, reusind sa parafeze o serie de contracte si acorduri de colaborare cu un numar impresionant de tari de pe toate continentele.

Vine imediat intrebare: Oare a convins Rusia si Presedintele Putin sau resentimentele fata de vest si SUA au dus la decizia liderilor politici de a se apropia de Rusia? Eu cred ca amindoua aspectele sint de luat in seama si au inclinat balanta in favoarea Rusiei.

In 2007, Prim Ministrul grec Karamanlis si Presedintele Putin au fost foarte aproape de a semna un numar impresionant de acorduri, incluzind si un acord pe energie pina in 2040..

http://www.neurope.eu/article/putin-karamanlis-backroom-energy-diplomacy-sans-erdogan

http://www.themoscowtimes.com/sitemap/free/2007/12/article/putin-says-gas-to-greece-will-double/192196.html


 

Vorbim de datoria Greciei, a Americii, a Romaniei si altor tari, dar nu vorbim de datoria intregului sistem capitalist raportat la PIB-ul sau. Partea 1

Un subiect extrem de interesant care ar trebui sa ne polarizeze atentia ar fi datoria mondiala totala si PIB ul planetei. Un alt aspect ar fi datoria Chinei, pentru ca ea exista si cit de periculoasa este pentru economia mondiala.

Sintem bombardati de presa mascarita, cu sume enorme pe care le datoreaza Grecia creditorilor, cu sume enorme pe care America le datoreaza si care evident, ca si in cazul Greciei, nu vor mai putea fi platite vreodata.

Pe de alta parte, auzim de Spania, Italia, Portugalia, Irlanda si multe alte tarii de pe toate continentele, ca sint datoare vindute si cu sume cu mult mai mari decit ele pot produce in economie.

Fara discutie ca, Grecia este un subiect in actualitate si trebuie sa il privim cu mare interes, deoarece poate influenta viata noastra a tuturor, intr-un moment crucial, politic, geopolitic si economic. Dar sa vedem cum stam pe ansamblu si cum arata cifrele…

Institutul McKinsey, a eliberat de curind o ultima statistica legata de dinamica si existenta “tsunami-ului” datoriei mondiale.

Datoria totala a planetei, este de peste 200.000 de MILIARDE DE DOLARI… in conditiile in care PIB-ul global a ajuns la aproximativ 70.000 de miliarde de dolari.

 

Nu este asta, bataia de joc capitalista a zilelor noastre? Liber la cheltuieli pentru Fannie Mae si Freddy Mac, companiile care au falimentat America si economia mondiala….

Se discuta in lumea capitalista de reduceri de cheltuieli, de o economie care nu poate suporta cheltuieli sociale, in care bancile nu mai imprumuta pe cei ce doresc sa isi deschida o afacere datorita lipsei banilo, in care nu mai exista bani in fondurile de pensii, in care sistemul medical este imposibil de suportat de o familie muncitoare, in care datoria elevilor si studentilor a ajuns la cote inimaginabile, in care nu mai exista bani pentru medicamente si nici pentru plata personalului din spitale si case de batrini, intr-un cuvint un sistem si o economie in cadere libera si in saracie pronuntata.

Dar este valabil pentru toata lumea, chiar si pentru industria financiara, aceasta saracie?? Se pare ca NU.

http://news.investors.com/012315-736092-washington-spending-run-up-taxpayer-bill.htm?ven=thestreetcp&src=aurlkfe

Cele mai mari companii financiare de pe glob, Fannie Mae si Freddie Mac sint evident in America si se pare ca nimeni nu isi mai aminteste de ele, ba chiar se discuta din ce in ce mai putin de ele in presa blatuita complet de evreii din sistemul financiar american.

Oare nu sint aceste doua mari corporatii financiare, Freddie Mae si Fannie Mac, coproratiile care au cerut si au obtinut peste 185 de miliarde de dolari “bail out”(cautiune financiara) de la guvernul american in perioada crizei caselor? Ba da, ele sint si acum isi bat joc atit de guvernul american, in proprietatea caruia sint, cit si de contribuabilii americani, in general.

 

Poate capitalismul sa ofere un spatiu de locuit fiecarui membru al societatii? De aici incepe capitalismul si potentiala lui “prosperitate”. Raspunsul este, NU.

Acest deziderat ar parea sa fie cea mai mare "realizare" a capitalismului, dar din pacate, este una imposibila, insa voi descrie acum si alte racile si mecanisme care nu numai ca nu functioneaza, dar cei ce au banii si puterea in capitalism, nu sint intersati ca ele sa functioneze ci pe ei ii intereseaza bataia de joc de fiinta umana si umilirea fiecaruia dintre noi.

In America, ca peste tot in vest, numarul de ore lucrate pentru cumpararea unui automobil sau o garderoba plina de haine, de cele mai multe ori inutile, pentru ca ei nu au timp decit sa doarma si sa manince, in afara orelor de program, acest numar de ore a ramas la fel sau chiar mai mic. Dar noi nu ne cumparam in fiecare luna un automobil si nici nu ne umplem garderoba in fiecare saptamina.

Dar trei lucruri nu numai ca nu au ramas la fel, dar au luat practic tot volumul de munca depus si continua sa sape adinc in bugetul de familie al occidentalilor, ei constatind ca la sfirsitul lunii de lucru, nu si-au permis sa isi cumpere nimic deosebit in afara hranei si platii cheltuielilor si au ramas si datori.

Acesti trei factori sint: sistemul de sanatate, educatia si casele. Acestea trei au crescut intr-un ritm insuportabil si nejustificat pentru marea majoritate a populatiei vestice, iar ei au nevoie sau cred ca au nevoie de toate trei, insa nu si le pot permite, ceea ce a dus la o din ce in ce mai mare lipsa de incredere in sistem.

 

Cine sint acesti fanatici ISIS, ce vor ei, cine ii ajuta in actiunile lor criminale si care este finalitatea in plan international a acestor actiuni? Sint ei aparuti din intimplarea istoriei? Se pare ca nu...

Foarte multi cititori ma intreaba ce parere am despre acesti fanatici islamisti, dornici de putere cu orice pret si indoctrinati cu o idee a victoriei asupra a ceea ce nici ei nu inteleg si in avantajul altora, nici acest aspect nefiind inteles de ei...

Atunci cind totul pare confuz, iar avantajul nu poate fi detectat in mod direct, al unei actiuni, este evident ca fiecare ne intrebam: Oare este Israelul implicat? De ce nu ataca acesti ISIS, Israelul? De ce Israelul tace si omoara pe rupte la palestinieni? De ce Israelul nu mai discuta de Siria asa cum o facea cu doi ani in urma? De ce doreste Israelul conflict la granita tarii? De ce Statele Unite ii consider ape ISIS teroristi, iar Israelul considera teroristi pe iranieni, dar America nu ii considera pe iranieni teroristi dar ii vede pe ISIS sub aceasta forma? De ce si in interesul cui, America si Israelul nu au o pozitie comuna, dar au o pozitie comuna fata de Arabia Saudita, care a furnizat asa zisi teroristi care au creat haosul de la 11 Septembrie 2001 de la New York ? Dar hai sa vedem cum stau lucrurile, pentru a raspunde legat de acest ISIS... 

Atentie Romania si politicienii romani de carton si lipsiti de orice cunostiinte! Yanis Varoufkis sau YV, cum ii spun occidentalii, a propus citeva solutii foarte importante pentru o tara in criza economica.

Situatia economica a Greciei si modul cum se trateaza in Europa posibila iesire a tarii din criza, vine cu o intrebare de baza: Trebuie o tara din UE sa ajunga in colaps economic, pentru a se incerca gasirea de solutii ? Deci colapsul economic pare sa fie prima treapta pentru a incepe reforma unei economii in UE…

YV a fost foarte transant cu Draghi la intilnirea recenta, de acum trei zile. Draghii l-a amenintat ca va taia fondurile Greciei si va impune sanctiuni financiare tarii, lasind Grecia in faliment. YV i-a raspuns: “Grecia este déjà in faliment !, iar eu sint Ministrul de finante al unei tari in faliment.”. Evident ca Draghi nu a apreciat favorabil lipsa de trac si deschiderea lui YV, fara nici o rezerva si cu o personalitate ridicata in tot ce spunea.

Ministrul grec a avut citeva propuneri care mi se par firesti pentru modul autoritar in care Germania trateaza tarile din UE, zona euro si pe cele de la periferie, printre care si Romania.

Aceste sugestii sint pertinente, daca ne gindim la faptul ca Germania se erijeaza mereu in conducator de grup, ia deciziile cele mai bune pentru ea, permite organizatiilor mondiale sa finanteze in interiorul UE dupa pofta inimii lor, impune programe de austeritate sau relaxare fiscala dupa cum dicteaza interesele ei, decide cele mai favorabile solutii ale BCE functie de interesele ei si mai ales, Germania lui Merkel este constienta ca este locomotive UE si creaza unitate in cadrul economiilor UE dupa cum ii dicteaza interesele propriei economii.

Pai, cu asa o comandanta de pluton, cum se mai poate vorbi de democratie si respectarea ei?

 
More Articles...


Page 7 of 35

ORA EXACTA

Banner
Banner
Banner
Banner

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?Cine este ONLINE ?

We have 15 guests online

The New York Times din 4 Septembrie 2010 prezinta in pagina "International" un articol in care se arata ca autoritatile italiene urmeaza exemplu Sarkozy si evacueaza tiganii din orasele peninsulare.Dar ceea ce este cel mai rau este ca se titreaza cu litere mari - "Actiunea de Reducere a Emigrantilor Romani se Imprastie in Toata Europa".Am crezut ca vor sa limiteze emigrarea doctorilor,specialistilor,tehnicienilor si inginerilor romani,dar nu a fost vorba despre aceste categorii care au umplut golurile lasate de prostia occidentala.In articol  trateaza ceea ce inseamna acesti tigani pentru Europa si provenienta lor,adica sint considerati ca fiind in totalitate romani.Se ofera chiar si o fotografie si multe detalii la modul cum traiesc si cit de saraci sint ei.Ceea ce nu se vede si nu se titreaza in paginile ziarului este de ce acesti tigani care nu pot fi nici pe departe confundati cu poporul roman,au ales ca destinatii preferate pe francezi si pe italieni.Oare nu sint aceste doua tari de destinatie a tiganilor cele mai apropiate din punct de vedere al caracterului,de acesti tigani? Oare faptul ca ei se simt bine, fura,violeaza,maninca din gunoaie si nu muncesc, sint atribute ale vietii franceze si italiene cotidiene? De fapt am vazut ce fac italieni in Romania,cit de infractori sint,caracterul lor "constructiv" si la fel francezii cu tiganii lor care se pare ca sint mai multi decit albii in acest moment in Franta.Deci spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti,iar pentru zeci de ani prietenia franco-tiganeasca si italo-tiganeasca a dainuit in pace si prosperitate reciproca.