ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bun venit la "ALTERNATIVA ROMANIEI" !

Poate fi evitat Al Treilea Razboi Mondial? America forteaza razboiul prin toate modalitatile pe care le are la indemina. Este singura posibilitate a Americii de a iesii din criza economica si a baga o lume intreaga in intuneric...

Istoria ne-a invatat ca odata ce mobilizarea pentru un razboi de proportii a inceput, este o problema de timp, pentru ca el sa fie declansat si imposibil de controlat...

Acest lucru se intimpla sub ochii nostrii, cu "bunavointa" Americii si aliatilor ei europeni, inconstienti de faptul ca vor fi cei mai dezavantajati de urmarile unui razboi de aceasta magnitudine.

Pe 28 Septembrie 2015, la aniversarea a 70 de ani de la crearea Natiunilor Unite, Presedintele Putin, satul pina peste cap de jocurile murdare ale americanilor, UE si aliatilor NATO, declara ca Rusia nu mai este in masura sa tolereze starea actuala a relatiilor globale, dictate de la Washington.

Numai doua zile mai tirziu, liderul rus a dovedit acest lucru, si a dat curs invitatiei guvernului sirian de a face “curat” in Siria si a elimina terorismul intretinut de ISIS cu ajutorul clar al Americii, UK, Franta, Israel, Arabia Saudita si alti aliati. Rusia a inceput un razboi impotriva terorismului, un razboi real si fara maimutareala americana.

In numai citeva zile, Rusia a arata lumii intregi un succes de proportii impotriva teroristilor ISIS, distrugindu-le depozitele de munitie si ajutind armata regulara siriana penttru a elibera orasele siriene ocupate de acesti fanatici roboti ai Washingtonlui.

Rusia a distrus mii de cisterne ale ISIS care transportau petrol furat din Siria sau Irak si il vindeau la negru in Turcia, familiei gangsterului Erdogan, care conduc autoritar Turcia, dar in spiritul "democratiei" americane.

Washingtonul nu a crezut in reactia atit de rapida a Rusiei si nici in victoriile dobindite impotriva sceleratilor teroristi ISIS. Americani au fost prinsi cu garda jos si de aceea o perioada nici nu au ractionat la actiunile blitz ale armatei ruse.

A inceput sa se construiasca teama la Washington, liderii americani intelegind ca teama generata de acest succes rapid al Rusiei in Orientul Mijlociu, impotriva aliatilor americanilor, ISIS, va descuraja vasalii lor din NATO de la a continua sa sustina SUA in actiunile lor militare perverse si in dorinta americanilor de a darima guvernul legal al lui Assad..

La fel, Washingtonul a perceput actiunea rapida a Rusiei ca un act descurajator indreptat catre europeni, care nu ar mai dori sa puna presiune pe Rusia, legat de Ucraina. Pe de alta parte, aranjamentul Washingtonului ca Turcia sa doboare avionul military rus, in ciuda un acord mai vechi intre NATO si Rusia, prin care se statuta faptul ca Rusia anuntase "no fly zone",  a venit intr-un moment de disperare si pieredere de credibilitate al americanilor.

Desi a refuzat toate resonsabilitatile pe care in mod normal le-ar fi avut, Washingtonul a folosit raspunsul "timid" al Rusiei la atacurile Media jewmericane, fortind Turcia sa nu isi ceara scuze international, pentru evenimentul aviatic si lipsa de implicare in gasirea pilotilor rusi care s-au catapultat, unul dintre ei fiind impuscat in aer, contrar tuturor acordurilor miltare internationale. America a declansat un razboi mediatic si de initmidare a Rusiei, Wall Street Journal anunitind ca Turcia a doborit "un tigru de hirtie al Rusiei"...

http://www.wsj.com/articles/turkey-shoots-down-a-paper-tiger-1448406008

 

De la asa numita “ownership society” americana, declarata de Bush cu perversitate, la drumul sclaviei. Peste 51% dintre chiriasii americani sint cu virsta peste 40 de ani.. Cind ar trebui ei sa fie proprietari ai locuintei lor ?

Drumul catre sclavie dictat de principiile fundamentale ale capitalismului “modern”, continua si chiar cu o dinamica din ce in ce mai mare.

Proprietatea asupra locuintelor, a fost una dintre mindriile americanilor, chiar daca niciodata nu a  fost locuinta lor ci a bancii pina la batrinete si chiar pentru alta generatie si chiar daca casele sint in cea mai mare parte a lor, case de o singura generatie, construite din bête si rigips…

Associated Press, arata perfect cum milioane de americani au fost adusi la sclavie in zona neo feudala creata de asa zisa criza financiara, care evident ca nu a afectat pe cei ce au declansat-o.

In general, discutam de imposibilitatea de a avea o casa a lor, cind discutam de tineri si datoriile enorme care le greveaza viata de zi cu zi, dar adevarul este mult mai “nuantat”, dupa cum il prezinta AP.

Marea majoritate a chiriasilor, in SUA, sint in virsta de peste 40 de ani, ceea ce reprezinta o schimbare majora fata de zece ani in urma, care reflecta o pierderea a caselor de catre un segment al popupatiei, care ar fi trebuit sa aiba siguranta virstei a treia prin niste acumulari realizate de-a lungul vietii.

Studiul este realizat de Harvard University, in cadrul Centrului pentru Studiul Locuintelor. Urbanizarea joaca si ea un rol important si este un proces care in acest moment debalanseaza zone intregi ale Americii si tarilor capitaliste asa zis dezvoltate. Divorturile sint si ele luate in calcul si sint in numar din ce in ce mai mare. Dar marea majoritate a oamenilor au pierdut increderea in sistem si renunta la case datorita unui curs economic total dezavantajos lor, din ultimii ani.

Chiriile cresc cu mult mai repede decit salariile si asta creaza o stare de tensiune generala, mai ales ca locurile de munca peste 20 de dolari pe ora, care ar fi un salariu cit de cit decent, sint din ce in ce mai putine, ceea ce inseamna ca au ramas salariile mici, care nu sint de natura sa sustina nici o chirie si nici un avans pentru a cumpara o casa.

Situatia devine exploziva si pe zi ce trece vedem cum se construiesc complexe de case sociale, pentru cei ce nu isi pot permite sub nici o forma un acoperis deasupra capului.. si care sint din ce in ce mai multi, chiar daca liderii capitalisti spun ca recesiunea s-a incheiat, dar nu spun ca a inceput… depresiunea economica.

 

CIA controleaza Romania dupa un manual denumit “Simple Sabotage Field Manual”. Este cea mai simpla metoda de adus o tara in saracie fara razboi… Romanii nu sint singurele victime.

Cind discutam de CIA, ne gindim la sabotaje industriale, la trupe speciale si specialisti pregatiti pentru a rasturna guverne prin forta sau demonstratii de masa, asasinate, lovituri de stat, razboaie, grupuri de rebeli inarmate impotriva oficialitatilor si guvernelor alese si dezinformare sau “false flags”, cum le place lor sa spuna.

Dar niciodata nu ne gindim la strategia de inducere a stupiditatii, a prostiei, intr-o societate, intr-o comunitate, unde americanii au interes. Cum se poate face? Prin inducerea in acea comunitate a unei clase de birocrati inepti, usor de controlat si cu teme de rezolvat si nici o intrebare de pus.

Dupa cum arata un document al OSS(Office of Strategic Services), mai tirziu CIA, datind din 1944, organizatia pregatea si chiar selecta o clasa de “cetateni sabotori” in natiunile ocupate de americani, cum ar fi Norvegia, Franta si altele.

Va propun sa cititi documentul de mai jos, care prezinta sau trebuie sa prezinte un interes sporit pentru romani, in ideea de a vedea cum si cit sint de dusi de nas de strategiile americane si cit de repede pot fi controlati pe mai departe, in cazul in care situatia actuala le convine..

https://www.cia.gov/news-information/featured-story-archive/2012-featured-story-archive/CleanedUOSSSimpleSabotage_sm.pdf

Acest document care dateaza din 1944 si se numeste Simple Sabotage Field Manual, arata caile prin care agentii CIA au putut si pot dezmembra o economie si demoraliza populatia, administratia si fortele de politie.

Prima sectiune a documentului, poate fi citita mai jos, se adreseaza actiunilor indreptate catre “Organizatii si Conferinte” si modului cum pot fi facute nefunctionale:

http://www.openculture.com/2015/12/simple-sabotage-field-manual.html

Am sa dau citeva puncte avute in vedere de CIA si in acest moment, pentru ca dupa anii 80 a fost un manual de actualitate :

1. Sa se insiste si organizeze ca totul sa fie facut prin “canale” bine determinate ca circuit. Niciodata sa nu se permita “scurtaturi” in luarea deciziei, pentru a ingreuna decizia si a fi total sub controlul unui circuit definit.

2. Sa se organizeze si sa se tina cuvintari. Sa se vorbeasca cit de frecvent posibil si in cit mai lung timp. Sa se scoata in evidenta punctele dorite, in paralel cu anectode si date despre o fictiva experienta personala.

 

Irakul cere ajutorul Rusiei, vazind ca sub “Imperiul American” tara este cuprinsa de haos si devastata economic. Dupa ani de zile de cheltuit sute de miliarde de dolari si “imbunatatiri” aduse Irakului de catre americani, poporul doreste sa renunte la ei.

Cei mai multi irakieni, indiferent ce pozitie socio profesionala detin, nu mai au nici o incredere in americani. Americanii au lansat invazia asupra Irakului, iar in final, dupa ce au facut din tara, un teren de joaca si facut bani al politicienilor americani, acestia obtinind profituri inimaginabile de pe urma “exercitiului” militar derulat in Irak, acum sint in situatia in care irakienii nu ii mai doresc in tara.

Americanii au plecat din Irak, alimentind reteaua terorista ISIS si lasindu-i sa atace, sa omoare si sa ocupe orasele mari ale Irakului. Nu in ultima instanta, lasindu-i sa detina tot echipamentul militar si evident ajutindu-i pe ISIS sa intretina echipamentul si mijloacele mobile militare. Americanii sint vazuti de irakieni ca trupe de ocupatie si farsori, care doresc sa justifice furatul si delapidarile politicienilor prin interventia in Irak, iar pe de alta parte ii vinde lui ISIS. America nu avea nevoie sa controleze Irakul ci petrolul tari si destinatia lui, care acum este Turcia si Israel..

Primul Ministru irakian al Abadi a refuzat de curind propunerea americanilor de a-i sprijini cu forte militare, stiind foarte bine la ce fel de sprijin se poate astepta din partea americanilor. Abadi a refuzat si implicarea elicopterelor militare americane Apache pe teritoriul Irakului, pentru a desfasura misiuni de lupta false…

In acelasi timp, pentru a vedea cit de iubiti sint americanii in zona Orientului Mijlociu, vedem cum militiile shia la comanda Teheranului au amenintat ca vor ataca trupele americane daca vor debarca in Irak.

Unul dintre cei mai influenti politicieni iranieni din Parlamentul lor, Hakim al Zamili a avut o intilnire cu al Abadi, in care l-a sfatuit sa ia legatura cu Rusia, in vederea unei interventii militare favorabile Irakului impotriva ISIS si sa refuze categoric orice alta forta straina.

Parlamentul irakian doreste sa anuleze Acordul de Securitate semnat intre SUA si Irak, datorita faptului ca “rezultatul acestei colaborari a dus tara in Evul Mediu”, dupa cum spune Hamid al Mutlaq, un politician irakian binecunoscut. In final el a spus:”Am cerut intreg grupul parlamentar sa fie anulat contractul cu SUA”. Este drept ca rusii au o celula puternica a sistemelor lor de inteligenta la Bagdad.

Cu siguranta Moscova va prelua situatia din Irak, mai ales ca majoritatea parlamentarilor influenti sint intr-o relatie foarte buna cu Teheranul. Cu siguranta, rusii, dupa ce au eliberat Aleppo si Raqqa in Siria, vor continua peste granita cu “curatenia”, in partea irakiana, ignorind atacurile cosmetice ale americanilor, englezilor si francezilor.

Va fi interesant de vazut cum vor raspunde liderii americani anularii acestui contract si ce vor spune poporului american, dupa ce contribuabilii au platit sute de miliarde de dolari pentru a ajuta si democratiza tara…. Fara discutie ca unul dintre principalele puncte pentru care Irakul doreste sa renunte total la SUA, este pozitia americanilor fata de jaful cu petrol patronat de ISIS pe tertoriul irakian si contrabanda cu petrol din Irak catre Turcia, fara ca poporul irakian sa primeasca nici un dolar..., petrolul luind drumul Turciei si Israelului. Iar in final, trupele turcesti, care fac parte din NATO, isi permit sa ocupe zone din Irak, pentru a crea culoar de transport pentru cisternele ISIS catre granite turca…

http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-iraq-turkey-idUSKBN0TP0LC20151206

http://sputniknews.com/military/20151206/1031328700/iraq-turkey-military-intervention-forces-violation.html

http://www.alaraby.co.uk/english/news/2015/12/6/iraqi-militias-turkish-interests-in-iraq-now-legitimate-target

http://sputniknews.com/world/20151209/1031467186/iraq-us-security-cancellation.html

 

Una dintre putinele citadele capitaliste care inca mai functionau, a intrat in criza economica profunda : Finlanda. Se dovedeste ca nici o miscare socialista nu poate rezista in mediul capitalist toxic… “Helicopter money”.

Cei de la Rezervele Federale americane au o imaginatie greu de intilnit la vreo banca centrala din alta tara, atunci cind vine vorba de frauda si legalizarea ei prin mecanisme financiare controlate de un grup capitalist de la conducere.

Ei au inventat mecanismul denumit “Helicopter money”, iar de curind, Economistul Sef al lui Citi Group, spunea ca “numai helicopter money poate salva lumea in acest moment.”

Nu la mult timp dupa aceasta declaratie, Mark Carney, Guvernatorul canadian al Bancii Angliei, gasea si el ca favorabila, parasutarea in societate a banilor in sume fabuloase, catre oameni, pentru a restarta circuitul economic intern.

Mergind in Australia, cea mai mare banca de investitii a tarii preconizeaza ca “parasutarea” la nivelul societatii a unor sume de bani imense este foarte aproape, admitind un termen de 12-18 luni…

Incepe sa devina din ce in ce mai clar ca Finlanda, una dintre tablourile frumoase ale capitalismului vestic, este foarte aproape de Depresiune economica, dupa o expansiune justificata de un sistem bancar si economic bine echilibrat si o populatie pregatita si disciplinata.

Finlanda a avut intotdeauna un sistem politic puternic inclinat catre socialism(stinga), la fel ca si celelalte tari nordice de pe continentul European.

In aceasta conjunctura, autoritatile finlandeze sint pregatite sa dea drumul la “helicopter money” pentru a salva natiunea, oferind fiecarui cetatean finlandez o suma de 900 de dolari lunar, care nu este grevata de taxe….si fara ca finlandezii sa faca ceva pentru aceasta suma.

Dar analiza pe care o voi face in continuare va dovedii ca in capitalism intilnim in orice colt al sistemului, deviza:”no free lunch”.

Dupa cum vedem in cadrul incercarilor disperate ale americanilor de a tiparii bani in mai multe trepte si lunar, de tipul QE1, QE2, QE3 si asa mai departe, situatia economica devine din ce in ce mai defictara si pare fara iesire sau cu o iesire pe care nimeni nu o doreste.

In aceste conditii, finantistii americani si vestici, au ajuns la singura concluzie prin care se poate stimula economia si cresterea economica ca fiind : Helicopter Money sau cum mai este denumita, Optiunea Nucleara.

In acest moment, Finlanda are nevoie de Optiunea Nucleara, dupa cum declara politicienii lor. The Telegraph explica cum nu se poate mai bine, faptul ca nimeni nu poate sa acuze Finlanda de cheltuieli inutile sau indisciplina financiara, de inapoiere tehnologica sau slaba pregatire a lucratorilor, de coruptie sau avantaje diferentiate sociale, indreptate spre oligarhi, asa cum se intimpla in alte tari si cum se grabesc multi economisti sa eticheteze pe cei ce sint in situatie economica dificila.

http://www.telegraph.co.uk/finance/12001895/Finlands-depression-is-the-final-indictment-of-Europes-monetary-union.html

 

Pe o saracie de neimaginat si datorii imposibil de returnat, oamenii din “Forta Speciala a Pentagonului” cheltuie in jur de 150 de milioane de dolari pe cazare in vile si mese festive in Afganistan… Asa duc americanii razboaiele si mint contribuabilii.

De curind, Inspectorul General pentru Reconstructia Afganistanului (SIGAR) a intrebat Departamentul Apararii, care detinea o echipa ce ar fi trebuit sa se ocupe de dezvoltarea economiei afgane, de ce au fost cheltuiti peste 150 de milioane de dolari pe vile private, mese de lux si garzi de corp…

Asa zisa unitate a Departamentului Apararii al SUA, denumita Task Force for Business and Stability Operations(TFBSO) a primit de la Guvernul SUA, suma de 766 de milioane de dolari, incepind din 2009 pina in prezent, iar peste 150 de milioane de dolari au fost chetuiti de o “echipa” de 5-10 persoane din cadrul departamentului.

Ce au facut cu banii si cum au petrecut acestia in Afganistan, fara ca amaritii si dezinformatii contribuabili americani sa isi idea seama pentru ce platesc?

In Noiembrie 2015, investigatorii au gasit ca aceasta echipa a cheltuit 43 de milioane de dolari pentru construirea unei benzinarii in nordul Afganistanului, unde nu avea nimeni nevoie de benzinarie, in orasul Sheberghan. Pretul este cu peste 140 de ori mai mult decit necesarul pentru construirea unei benzinarii. Tot TFBSO a mai cheltuit peste 282 de milioane de dolari, pentru proiecte in minerit si descoperire de surse de petrol, fara sa dezvolte vreo strategie de sustinere a economiei si in special industriei, in aceasta tara…

https://www.washingtonpost.com/news/checkpoint/wp/2015/11/02/how-the-pentagon-spent-43-million-on-a-single-gas-station/

Tot aceasta echipa, a  oferit “contractorului” militar Triple Canopy, de fapt un grup de mercenari angajati de guvernul american, o cazare de vis, in hoteluri luxoase cu toate facilitatile existente in hotelurile de lux din vest si mese festive de lux de care amaritul de american nu are parte decit la televizor, dar el plateste…

Aceasta firma de mercenari angajata de guvernul SUA, a beneficiat de la inceputul ostilitatilor, in 2003, din Afganistan, de peste 2,2 miliarde de dolari in fnantare de la guvernul american.

http://www.nytimes.com/2006/11/17/world/middleeast/17contractors.html?pagewanted=all

http://www.bizjournals.com/washington/morning_call/2015/01/virginia-court-reinstates-lawsuit-against-federal.html

Un alt “contractor”, Muscogee Nation Business Enterprise a cistigat peste 40 de milioane de dolari asigurind transport membrilor TFSBO..

http://foreignpolicy.com/2012/09/26/tribal-warfare/

http://articles.latimes.com/2007/aug/27/world/fg-factories27

 

Circul capitalist american cuprinde si Sarbatoarea de Craciun. Saracie si parodie americana in preajma sarbatorilor.

Nu a fost niciodata o sarbatoare religioasa(de care multi americani nici nu stiu ca este religioasa ci doar un pretext pentru Black Friday si carucioare de cumparaturi), mai concentrata pe aspectul material, decit Craciunul american…

In acest an, pe o saracie cumplita si cu cardurile de credit pline, americanii au planuit sa cheltuie in medie, peste 830 de dolari pentru cadourile de Craciun, care reprezinta un salt de peste 110 dolari fata de cheltuielile facute anul trecut pentru cadouri oferite in perioada acestei sarbatori religioase, dupa cum arata sondajul Gallup.

Intrebarea fireasca ar fi: au crescut veniturile americanilor in aceasi masura sau chiar mai mult ? Fara discutie ca nici nu se pune problema de asa ceva. De fapt, ventul mediu pe gospodarie americana a scazut, iar binele poporului american este dat de acumularea in cotinuare de datorii imposbil de suportat.

Statisticile americane arata in mod pervers, ca valoarile detinute de fiecare american, prin valoare totala a bogatiei dispersate (cel putin pe hirtie), este de 5.000 de dolari.

O suma derizorie si care arata ipocrizia sistemului, dar aceste statistici nu spun ca statul american, de fapt toti acesti americani contribuabili, are o datorie in crestere zilnica exponentiala, ceea ce inseamna ca datoria acestor amariti este din ce in ce mai mare, ceea ce in mod normal ar trebui sa diminueze “bogatia” medie a americanului, dar despre asta nu se discuta si am sa scriu un articol pentru a vedea situatia asa cum arata ea in realitate si nu in povestile stitisticienilor americani slugarnici.

Nu cu mult timp in urma, o statistica a Pew Center, arata ca peste 70% dintre americani, cred ca “a fi dator este o necessitate, in viata lor”. Asta poate fi o stare de normalitate economica si sociala sau chiar mentala?

http://www.pewtrusts.org/en/research-and-analysis/reports/2015/07/the-complex-story-of-american-debt

Americanii nu realizeaza si se comporta ca niste finite sub anestezie, faptul ca datoriile acumulate sistematic, ii impovareaza si creaza din ei niste sclavi cu resumeul in mina si fara nici o personalitate.

Daca, in acest moment, in SUA, ai un dolar in buzunar si nici o datorie, tu ai o bogatie neta mai mare decit peste 25% dintre americani. Poate suna ca o nebunie dar acest lucru este real si nu este spus pe canalele Media de popularitate…

https://www.ssa.gov/cgi-bin/netcomp.cgi?year=2014

In acest moment, americanii, pe ansamblu, sint datori peste 60.000 de miliarde de dolari, in timp ce, cu 40 de ani in urma, ei erau datori “numai” 3.000 de miliarde de dolari, pentru impurmuturile facute.

Americanii nu au invatat nimic si devin din ce in ce mai saraci dind vina pe diverse persoane sau institutii, dar petrecind la fel ca inainte de inceputul acestei crize economice fara iesire, in 2007.

http://www.businessinsider.com/americans-plan-to-spend-more-this-christmas-2015-11

 

Pentagonul de risul lumii, declarind ca US Air Force a ramas fara bombe si nu mai are cu ce bombarda ISIS… Ce poate fi mai ridicol ?

America a pornit la razboi impotriva terorismului international si ISIS, in mod special, dar, de citeva zile, fortele aeriene ale SUA, au ramas fara bombe, pentru ca au folosit prea multe, si nu mai pot bombarda pozitiile ISIS, dupa cum declara Generalul Mark Welsh pentru site-ul ZeeNews. Generalul spune, in mod complet ridicol si se face de ris(in hohote), ca fortele aeriene americane au lansat bombe impotriva ISIS, mai multe decit pot produce…

Tot el spune ca America a lansat mai mult de 20.000 de bombe asupra teritoriului ISIS din Siria si Irak, de la inceputul campaniei anti teroriste, cu 15 luni in urma…

Vai de capul lor, ce pot sa debiteze ! Mai mult, ca sa accepte ca ISIS a crescut in popularitate si a creat structuri economice, vind petrol si isi finanteaza operatiunile speriind un glob intreg dupa un bombardament de peste 20.000 de bombe aruncate de America, este o comedie pe care nu avem cum sa o vedem decit ca specifica SUA..

http://zeenews.india.com/news/world/us-air-force-running-out-of-bombs-to-drop-on-isis-targets_1831222.html

Welsh spune in interviu ca aceasta campanie de bombardamente a ISIS au lasat fortele aeriene ale SUA cu un stoc de munitie cu mult sub necesarul obiectivului dorit.

Pentagonul a cerut fonduri aditionale pentru a finanta producerea rachetelor Hellfire si dezvoltarea unor noi rachete care sa inlocuiasca stocul “irosit” de SUA impotriva ISIS, dar “inlocuirea stocului de munitie, poate lua in jur de patru ani” dupa cum declara un oficial al Pentagonului pe CNN.

Situatia de circ, de o penibilitate iesita din comun, prin care SUA arata ca nu doreste sa participle la bombardamentul aliatilor sai ISIS, o arata si The Washington Times…

http://www.washingtontimes.com/news/2015/dec/5/usaf-running-out-bombs-fighting-isis/

 

Regimul lui Erdogan incepe sa cedeze. Maimutoiul turc aresteaza presa care nu apara afacerile murdare ale familiie Erdogan. Arestarile si cererile de demisie ale jurnalistilor turci se tin lant in timp ce jurnalistii romani devin parte a propagandei....

Daca in Romania, servitorismul este fundamentul jurnalisticii, in Turcia, jurnalistii tuci s-au saturat de presiunile liderilor politici si fie sint arestati, fie demisioneaza de frica unor represiuni disperate ale celor de la Ankara.

Cu numai citeva zile in urma, Erdogan, sustinut puternic de americani si aliatii NATO, a facut un nou pas spre “democratia” de tip american legata de "free press" care de fapt nu exista in SUA, nici in Tucia si nici in alte tari ale aliantei, unde minciuna este generalizata si in sprijinul clasei conducatoare capitaliste.

Au inceput arestarile jurnalistilor turci satui de minciuni, dupa ce Presedintele Putin a dezvaluit afacerile mizerabile ale familiei Erdogan, toti acolitii lui avind miinile inmuiate in singe.

Editoul sef al lui Cumhuriet, Can Dunar, dar si corespondentul special al publicatiei, Erdem Gul, au fost arestati pe motiv de spionaj si ajutor oferit organizatiilor teroriste...

http://youtu.be/rGskiZOQE4k

http://youtu.be/Capzas0V1oA

http://youtu.be/nNxJyYCQu2Q

http://youtu.be/2bV-UstPNwM

http://www.wsj.com/articles/turkish-authorities-jail-two-journalists-accusing-them-of-espionage-1448577964?alg=y

Cind am auzit ca jurnalisti tuci au fost arestati pentru "ajutorul acordat organizatiilor teroriste", am crezut ca ei au furnizat arme teroristilor sau poate au ajutat la trecerea frauduloasa peste frontiera a mai multor mii de cisterne de petrol de la ISIS catre Turcia, sau au furnizat bani acestor organizatii teroriste...

Dar, nu se pune problema, pentru ca aceste activitati ilegale de amploare le face guvernul turc si familia Erdogan...

 
More Articles...


Page 7 of 75

ORA EXACTA

Banner
Banner
Banner
Banner

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?Cine este ONLINE ?

We have 17 guests online

The New York Times din 4 Septembrie 2010 prezinta in pagina "International" un articol in care se arata ca autoritatile italiene urmeaza exemplu Sarkozy si evacueaza tiganii din orasele peninsulare.Dar ceea ce este cel mai rau este ca se titreaza cu litere mari - "Actiunea de Reducere a Emigrantilor Romani se Imprastie in Toata Europa".Am crezut ca vor sa limiteze emigrarea doctorilor,specialistilor,tehnicienilor si inginerilor romani,dar nu a fost vorba despre aceste categorii care au umplut golurile lasate de prostia occidentala.In articol  trateaza ceea ce inseamna acesti tigani pentru Europa si provenienta lor,adica sint considerati ca fiind in totalitate romani.Se ofera chiar si o fotografie si multe detalii la modul cum traiesc si cit de saraci sint ei.Ceea ce nu se vede si nu se titreaza in paginile ziarului este de ce acesti tigani care nu pot fi nici pe departe confundati cu poporul roman,au ales ca destinatii preferate pe francezi si pe italieni.Oare nu sint aceste doua tari de destinatie a tiganilor cele mai apropiate din punct de vedere al caracterului,de acesti tigani? Oare faptul ca ei se simt bine, fura,violeaza,maninca din gunoaie si nu muncesc, sint atribute ale vietii franceze si italiene cotidiene? De fapt am vazut ce fac italieni in Romania,cit de infractori sint,caracterul lor "constructiv" si la fel francezii cu tiganii lor care se pare ca sint mai multi decit albii in acest moment in Franta.Deci spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti,iar pentru zeci de ani prietenia franco-tiganeasca si italo-tiganeasca a dainuit in pace si prosperitate reciproca.